- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim sen nasilsin kanaman durdumu bebis nasil öğrendin mi cinsiyetini rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahKarin bolgesini sicak tutmaya calismk kan dolasimini arttirir ve asilamanin tutmasini engeller demisyi doktorum
Biraz kanamam devam ediyor canim cinsiyeti daha öğrenemedik 13nde inşallah. Sen nasılsın canimCanim sen nasilsin kanaman durdumu bebis nasil öğrendin mi cinsiyetini rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah
amin canim ınş hepimiz için zaten tutuyorum bırakmadım ınş hakkımızda hayirlisiCanim hayırlı olsun rabbim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını verir.bence oruç tut ve oruca tabiki bağlama derim ablam 4aylık hamile bi arkadaşı aynı oda 4 aylik hamile oruc tutmuyo bebeklerin kilo ve boyu arada fark var yani gelisemese ablaminki gelismez di oruc tutmayan arkadasinin bebegi daha küçük ve az kilosu.protein vs ye gelecek olursak ben öğrendiğimden beri her gun 2.3 yumurta yedim süt ictim sabah aksam pekmez kuru meyve vs hic bi faydasi olmadi sonucu biliosun zaten.yani diyeceğim rabbim onu yazdiysa zaten hic bisi etkilemez içini ferah tut ama genede sen bilirsin tabiki.orucun manevi gücü nu de unutmamak gerek rabbim hayirlisini nasip etsin
Iyiyim canim bende çok şükür ramazan falan derken kosturma sürekliBiraz kanamam devam ediyor canim cinsiyeti daha öğrenemedik 13nde inşallah. Sen nasılsın canim
Ablanin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canimCanim hayırlı olsun rabbim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını verir.bence oruç tut ve oruca tabiki bağlama derim ablam 4aylık hamile bi arkadaşı aynı oda 4 aylik hamile oruc tutmuyo bebeklerin kilo ve boyu arada fark var yani gelisemese ablaminki gelismez di oruc tutmayan arkadasinin bebegi daha küçük ve az kilosu.protein vs ye gelecek olursak ben öğrendiğimden beri her gun 2.3 yumurta yedim süt ictim sabah aksam pekmez kuru meyve vs hic bi faydasi olmadi sonucu biliosun zaten.yani diyeceğim rabbim onu yazdiysa zaten hic bisi etkilemez içini ferah tut ama genede sen bilirsin tabiki.orucun manevi gücü nu de unutmamak gerek rabbim hayirlisini nasip etsin
Ben burdayim canimmmmBütün kizlar nerde ????
Evet canim ikinci canavar geliyo :)Ablanin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canim
Hay masaAllah ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllahEvet canim ikinci canavar geliyo :)
İnşallah canim rabbim bizlerede nasip etsinH
Hay masaAllah ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah
Canım naptın sen herşey yoluna girdimi?H
Hay masaAllah ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah
Aysemzumram senin nick dikkatimi cekti simdi kun fe yekun yazmissin ben de o duanin hikmetini yeni ogrendim ne kadar bereketli bir dua ol der olur mu demekti yanlis hatirlamitorsam allah her seyi ol der olur gercekten biz ne yaparsak yapalim imkansiz die bir sey yokBen burdayim canimmmm
Canım yok yaa adet olmadım daha 40.gün bugün .. Sen nasilsinCanım naptın sen herşey yoluna girdimi?
Aynen canım o istemedikce birşey olmaz ama bendende umiti kesmeyin diyor Rabbim herşeyin hayırlısini ömrümuze yazıyor Rabbim sabir versin isyan etmeden hayırlısini dileyerek insaAllahAysemzumram senin nick dikkatimi cekti simdi kun fe yekun yazmissin ben de o duanin hikmetini yeni ogrendim ne kadar bereketli bir dua ol der olur mu demekti yanlis hatirlamitorsam allah her seyi ol der olur gercekten biz ne yaparsak yapalim imkansiz die bir sey yok
Canim hamile kalmis olabilirmisin bi arkadasim 2.dusukten sonra 3.cu kurtajinin ardindan adet olmadan hamile kalmis test yaptin miCanım yok yaa adet olmadım daha 40.gün bugün .. Sen nasilsin
Cesaretim yok inan canım iki uç gün daha bekleyeyim bakalım L loveandhope de geç oldu adet.. Biz iki uç kere korunamadik ama hemen kalktim banyomu afedersin tuvaletimi falanda yaptım..zannetmiyorum o yüzden hayırlısı tabiki herseyinCanim hamile kalmis olabilirmisin bi arkadasim 2.dusukten sonra 3.cu kurtajinin ardindan adet olmadan hamile kalmis test yaptin mi
Canim cok iyi anliyorum seni rabbim hayirlisini versin inşallahCesaretim yok inan canım iki uç gün daha bekleyeyim bakalım L loveandhope de geç oldu adet.. Biz iki uç kere korunamadik ama hemen kalktim banyomu afedersin tuvaletimi falanda yaptım..zannetmiyorum o yüzden hayırlısı tabiki herseyin
Canim dedigin givi bi kac gun daha bekle test yap bisi yoksa doktora git muhakkak bi görünCesaretim yok inan canım iki uç gün daha bekleyeyim bakalım L loveandhope de geç oldu adet.. Biz iki uç kere korunamadik ama hemen kalktim banyomu afedersin tuvaletimi falanda yaptım..zannetmiyorum o yüzden hayırlısı tabiki herseyin
Zaten canım 20ile45 gunde oluyormussun internette baktimda biraz uç dört gün daha beklerim sonra giderim insaAllahCanim dedigin givi bi kac gun daha bekle test yap bisi yoksa doktora git muhakkak bi görün
Olursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beniZaten canım 20ile45 gunde oluyormussun internette baktimda biraz uç dört gün daha beklerim sonra giderim insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?