şükür canım ramazan bereket getirsin evlerimize inşallah
canım benm düşük kanamam 50 60 gün sürdü doktora gittim parça yoktu dr d kontrol hapı verdi kanamamın son günleri d kontrol hapı kullandım hap bitince adet oldum adetle beraber sogan kürüne başladım sogan kürü sayesinde yumurtlamam oldu adetim 26.günü yumurtladım yine hamile kaldım ama hemen düştü çünkü rahim duvarım incelmişti üstüste kanamam olunca tutunamadı belliki kanamam 13 gün sürdü
normlade adetim kendiliğinden olmaz zaten istisnai bir durum kendiliğindne olması 2 3 yılda bir yumurtlama olmadıgından adette olmuyorum
vücudun kendini toplaması lazım canım herkeste farklı belirtiler oluyor düşük sonrası
hakkımızdan hayırlısı olsun hepimizin ilk adetinde tedaviye başlayacakmsın sen canım
ben sogankürüne başladım bugün adetimn 2.günü 12 gün yapıcam ve yarın aslanpençesi civan perçemi cayına başlayacagım 3 gün içecegim yani adetim,n son gününe kadar adetten temizlendiğim gün civan perçemi aslan pençesi çayıyla oturma banyosu yapacagım duştan sonra eşime belime bardak vurduracağım yakı yapıştıracagım ve kasığıma hergün 10 dk masaj yapacagım hafif şekilde yumurtalıklarım uyarılsın diye bakalım belki faydası olur tabi önce olacagına inanmam lazım sonrada akıntımı takip edeceğim yumurtlama olur inşallah olmazsada adet söktürücü içip tedaviye başlarım bayramdan sonra bana faydası olursa tüm bunların mutlaka sizede yazarım neden medet umacagımızı şaşırdık inşallah allahım tüm bunları vesile kılar verir hayırlısından