Yok canım ben hemen düşünmüyorum kurban bayramından sonra artık bayram tatiline gidip gelelim öyle insaAllah herşeyin hayırlısı bakalım belki kendiliğinden kalırız .. Bende adet olunca soğan kurune başlasim mi acaba iki defa yaptım ama ise yaramadı aslan pençesi hayıt tohumu civan percemi çayını içtim oda olmadı.. Denerim bende insaAllah bakalımşükür canım ramazan bereket getirsin evlerimize inşallah
canım benm düşük kanamam 50 60 gün sürdü doktora gittim parça yoktu dr d kontrol hapı verdi kanamamın son günleri d kontrol hapı kullandım hap bitince adet oldum adetle beraber sogan kürüne başladım sogan kürü sayesinde yumurtlamam oldu adetim 26.günü yumurtladım yine hamile kaldım ama hemen düştü çünkü rahim duvarım incelmişti üstüste kanamam olunca tutunamadı belliki kanamam 13 gün sürdü
normlade adetim kendiliğinden olmaz zaten istisnai bir durum kendiliğindne olması 2 3 yılda bir yumurtlama olmadıgından adette olmuyorum
vücudun kendini toplaması lazım canım herkeste farklı belirtiler oluyor düşük sonrası
hakkımızdan hayırlısı olsun hepimizin ilk adetinde tedaviye başlayacakmsın sen canım
ben sogankürüne başladım bugün adetimn 2.günü 12 gün yapıcam ve yarın aslanpençesi civan perçemi cayına başlayacagım 3 gün içecegim yani adetim,n son gününe kadar adetten temizlendiğim gün civan perçemi aslan pençesi çayıyla oturma banyosu yapacagım duştan sonra eşime belime bardak vurduracağım yakı yapıştıracagım ve kasığıma hergün 10 dk masaj yapacagım hafif şekilde yumurtalıklarım uyarılsın diye bakalım belki faydası olur tabi önce olacagına inanmam lazım sonrada akıntımı takip edeceğim yumurtlama olur inşallah olmazsada adet söktürücü içip tedaviye başlarım bayramdan sonra bana faydası olursa tüm bunların mutlaka sizede yazarım neden medet umacagımızı şaşırdık inşallah allahım tüm bunları vesile kılar verir hayırlısından
ben sogankürüyle hamile kaldıgımda tüm yazdıklarımı yapmıştım oturma banyosu hariç canım sende sogan kürü uygularsan adetliyken başla ve 12 13 gün yap ben faydasını bu şekilde gördüm diğer normal tarife göre yaptıgımda faydası olmamıstı sadece kanamam olmuştu öncekilrde bende belki kurban bayramından sonra tedavi olurm belli olmaz çünkü her tedavi beklenti olıyor ve bu beni yıprtaıyor umutlarımı azaltıyor inşallah enkısa zamanda hepimiz hamile kalırızYok canım ben hemen düşünmüyorum kurban bayramından sonra artık bayram tatiline gidip gelelim öyle insaAllah herşeyin hayırlısı bakalım belki kendiliğinden kalırız .. Bende adet olunca soğan kurune başlasim mi acaba iki defa yaptım ama ise yaramadı aslan pençesi hayıt tohumu civan percemi çayını içtim oda olmadı.. Denerim bende insaAllah bakalım
canım cay buharını ilk defa yapacagım önce buharına oturacagım sonrada ılıyınca geniş bir banyo lehenin içine döküp içine oturcagım suyun 1 kaç gün yapmayı düşünüyorum yakı eczaneden alacaksın tam kalçanın bittiği yerin üzerine bel çukuruna yapıştırdım ben adetimin bittiği gün duştan sonra yapıştırdım 2 gün kaldı çıktı kendiliğinden yumurtlama akıntım olunca ilişki oldu canmsualp27 canım o yakiyi nasil yapıyorsun ne zaman yapiyorsun nerden alıyorsun bende yapmak istiyorum iliski hemen mi olacak onu çok duydum ya hamile kalanları . bende yapayım.. O zaman dediğin gibi yapayım soğan kurunu o çay buharına kaç gün oturuyorsun hemen iliski olacak mi
O yakı belinde mi kalacak şimdi çıkana kadar bardak vuracam dedin o nasıl oluyorcanım cay buharını ilk defa yapacagım önce buharına oturacagım sonrada ılıyınca geniş bir banyo lehenin içine döküp içine oturcagım suyun 1 kaç gün yapmayı düşünüyorum yakı eczaneden alacaksın tam kalçanın bittiği yerin üzerine bel çukuruna yapıştırdım ben adetimin bittiği gün duştan sonra yapıştırdım 2 gün kaldı çıktı kendiliğinden yumurtlama akıntım olunca ilişki oldu canm
canım normal düz su bardagını güzel yanan bir çakmakla içini ısıtıyoruz ısıttık hemen hava almadan beline vuruyosun canım bu en kolay yöntemi yani çakmakla olan normal kupa vurmak yani bilen birine vurdur ben biliyorm ama belime kendim yapamıyorum eşime yaptıracgım ona öğrettim bardaktan sonra yakıyı yapıştırıyoruz çıkana kadar duracak kndin çıkarma biraz kaşınır yanma olur ama dayanacaksın yoksa faydası olmazO yakı belinde mi kalacak şimdi çıkana kadar bardak vuracam dedin o nasıl oluyor
Canimsin çok sağol deneyecem bunu insaAllahcanım normal düz su bardagını güzel yanan bir çakmakla içini ısıtıyoruz ısıttık hemen hava almadan beline vuruyosun canım bu en kolay yöntemi yani çakmakla olan normal kupa vurmak yani bilen birine vurdur ben biliyorm ama belime kendim yapamıyorum eşime yaptıracgım ona öğrettim bardaktan sonra yakıyı yapıştırıyoruz çıkana kadar duracak kndin çıkarma biraz kaşınır yanma olur ama dayanacaksın yoksa faydası olmaz
inşallah vesilen olur canım :)Canimsin çok sağol deneyecem bunu insaAllah
İnsaAllah canım benim insaAllahi
inşallah vesilen olur canım :)
inşallah canımİnsaAllah canım benim insaAllah
Merhaba edasya hayirli olsun Bende bayramdan sonra 3. asilamayi yaptircam Insallah daha fazlasina gerek kalmaz Oruc meselesine gelince ben tutardim cunku bebek ilk haftalarda mercimek tanesi buyuklugunde ve oructan etkilenmeyecek kadar kucuk Iftarla sahur arasi iyi beslenirsen bence sorun olmaz Senin kararin yine de icim rahat olsun diyorsan tutmayadabilirsin Spor da agir olmamak kosuluyla yapabilirsin ama agir sporu tavsiye etmiyorlar Gobek bolgesinin sicak tutulmasi kan dolasiminin saglanmasiyla alakalidir Bence havalar zaten cok sicak abartip sicak su torbasi fln koyma ben yaptim bi ise yaramiyo :))Mrb arkadaşlar ben dün 3. Asilamami oldum umarım bu sefer tutar hayırlısıyla benim aklıma takılan oruc tutmam sakıncalı mi aceba veya spor yapmak sakıncalı mi bir de göbek bölgesinin sıcak tutulması ne kadar doğru beni aydınlatır misiniz çok kararsızım tutmazsa oruca bağlamak istemiyorum
Karin bolgesini sicak tutmaya calismk kan dolasimini arttirir ve asilamanin tutmasini engeller demisyi doktorumMrb arkadaşlar ben dün 3. Asilamami oldum umarım bu sefer tutar hayırlısıyla benim aklıma takılan oruc tutmam sakıncalı mi aceba veya spor yapmak sakıncalı mi bir de göbek bölgesinin sıcak tutulması ne kadar doğru beni aydınlatır misiniz çok kararsızım tutmazsa oruca bağlamak istemiyorum
TMerhaba edasya hayirli olsun Bende bayramdan sonra 3. asilamayi yaptircam Insallah daha fazlasina gerek kalmaz Oruc meselesine gelince ben tutardim cunku bebek ilk haftalarda mercimek tanesi buyuklugunde ve oructan etkilenmeyecek kadar kucuk Iftarla sahur arasi iyi beslenirsen bence sorun olmaz Senin kararin yine de icim rahat olsun diyorsan tutmayadabilirsin Spor da agir olmamak kosuluyla yapabilirsin ama agir sporu tavsiye etmiyorlar Gobek bolgesinin sicak tutulmasi kan dolasiminin saglanmasiyla alakalidir Bence havalar zaten cok sicak abartip sicak su torbasi fln koyma ben yaptim bi ise yaramiyo :))
Teşekkür ederim ınş hepimiz ınş hayırlı olur oruc tutmak istiyorum ama benim şüphem bebeğin erkilenmesin değil tabiki çok küçük ama embriyo tutunması için protein falan şart mis ondan merak ettim sahurla iftar arasında da ne yiyeceğini şaşırıyorum spora gelince 5 aydir bebek icin hantal hantal dinlendim gobegimi bile icime cekip kasamadim haliyle kilo aldim ilaclar da cabasi arkadaslarla bulustuk uzun zamandir gormuyordum allahim herkes hamile misin die sordu o kadar kotu oldum ki spor yapmalıyım yürüyüş mekik falan ne dersiniz yani bir de göbek bölgesinin sıcak olması kötü mu iyi mi etkiler sen neden sıcak şu torbası yaptın ben bant var da işi termal göbek için annem verdi onu kullabsam sıkıntı olur mu sıcaklığı artırıyor terletiyorMerhaba edasya hayirli olsun Bende bayramdan sonra 3. asilamayi yaptircam Insallah daha fazlasina gerek kalmaz Oruc meselesine gelince ben tutardim cunku bebek ilk haftalarda mercimek tanesi buyuklugunde ve oructan etkilenmeyecek kadar kucuk Iftarla sahur arasi iyi beslenirsen bence sorun olmaz Senin kararin yine de icim rahat olsun diyorsan tutmayadabilirsin Spor da agir olmamak kosuluyla yapabilirsin ama agir sporu tavsiye etmiyorlar Gobek bolgesinin sicak tutulmasi kan dolasiminin saglanmasiyla alakalidir Bence havalar zaten cok sicak abartip sicak su torbasi fln koyma ben yaptim bi ise yaramiyo :))
Yaa demek öyle bana bisey demedi daha doğrusu ben sormadım teşekkür ederimKarin bolgesini sicak tutmaya calismk kan dolasimini arttirir ve asilamanin tutmasini engeller demisyi doktorum
Senin ilk ikisi ardardina mi olduMerhaba edasya hayirli olsun Bende bayramdan sonra 3. asilamayi yaptircam Insallah daha fazlasina gerek kalmaz Oruc meselesine gelince ben tutardim cunku bebek ilk haftalarda mercimek tanesi buyuklugunde ve oructan etkilenmeyecek kadar kucuk Iftarla sahur arasi iyi beslenirsen bence sorun olmaz Senin kararin yine de icim rahat olsun diyorsan tutmayadabilirsin Spor da agir olmamak kosuluyla yapabilirsin ama agir sporu tavsiye etmiyorlar Gobek bolgesinin sicak tutulmasi kan dolasiminin saglanmasiyla alakalidir Bence havalar zaten cok sicak abartip sicak su torbasi fln koyma ben yaptim bi ise yaramiyo :))
Teşekkür ederim ınş hepimiz ınş hayırlı olur oruc tutmak istiyorum ama benim şüphem bebeğin erkilenmesin değil tabiki çok küçük ama embriyo tutunması için protein falan şart mis ondan merak ettim sahurla iftar arasında da ne yiyeceğini şaşırıyorum spora gelince 5 aydir bebek icin hantal hantal dinlendim gobegimi bile icime cekip kasamadim haliyle kilo aldim ilaclar da cabasi arkadaslarla bulustuk uzun zamandir gormuyordum allahim herkes hamile misin die sordu o kadar kotu oldum ki spor yapmalıyım yürüyüş mekik falan ne dersiniz yani bir de göbek bölgesinin sıcak olması kötü mu iyi mi etkiler sen neden sıcak şu torbası yaptın ben bant var da işi termal göbek için annem verdi onu kullabsam sıkıntı olur mu sıcaklığı artırıyor terletiyor
Canim hayırlı olsun rabbim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını verir.bence oruç tut ve oruca tabiki bağlama derim ablam 4aylık hamile bi arkadaşı aynı oda 4 aylik hamile oruc tutmuyo bebeklerin kilo ve boyu arada fark var yani gelisemese ablaminki gelismez di oruc tutmayan arkadasinin bebegi daha küçük ve az kilosu.protein vs ye gelecek olursak ben öğrendiğimden beri her gun 2.3 yumurta yedim süt ictim sabah aksam pekmez kuru meyve vs hic bi faydasi olmadi sonucu biliosun zaten.yani diyeceğim rabbim onu yazdiysa zaten hic bisi etkilemez içini ferah tut ama genede sen bilirsin tabiki.orucun manevi gücü nu de unutmamak gerek rabbim hayirlisini nasip etsinMrb arkadaşlar ben dün 3. Asilamami oldum umarım bu sefer tutar hayırlısıyla benim aklıma takılan oruc tutmam sakıncalı mi aceba veya spor yapmak sakıncalı mi bir de göbek bölgesinin sıcak tutulması ne kadar doğru beni aydınlatır misiniz çok kararsızım tutmazsa oruca bağlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?