• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
38. Gün beklenen gün oldu çok şükür:) ohhh Bee ne çektim ama kaç gündür.gerçi çok ağrım var inanılmaz zor duruyorum işte şuan ama razıyım aman gelsinde. Lekelenmeler başladı kara göründü artık heralde:KK66: eşime söyledim o da çok sevindi sonra durdu neye sevinceğimizi şaşırdık dedi. 8 aydır oluyo Die üzülürken bu ay oldu Die havaya uçtuk :KK66: hayat işte....
Ahahaha sorma canim calla bende pek sevindim olunca devran terse döndü allah bize yardımcı olsun.valla ben inanilmaz yogun kanama geçirdim benim de 17 mayis kurtaj 19 yada 20 sinde falan oldum adet dün de baya yoğundu bu gun 7.gün artık lekelenmeye döndü çok şükür

Slm kızlar dün ıkıncı aşılamamı yaptırdım esımın spremı 16mılyon yıkanmış bol bol kecı boynuzu ıcırdıM Ins bu sefer tutar

Teşekkür ederım canım esım hıc bır ıs yaptırmıyor benden çok ıstıyor onu öyle görüyorum ıyıce kahraluyorum of aşşahım

Teşekkür ederım canım esım hıc bır ıs yaptırmıyor benden çok ıstıyor onu öyle görüyorum ıyıce kahraluyorum of aşşahım
Canim napalim yapacak bisi yok ki rabbim hayirlisini versin benim 2.asilamam tuttu ama gebeligim devam edemedi kürtaj oldum hangisine yanayım en azindan gebe kalabildim dedim geçtim rabbime sigindim hic isyan etmedim elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün

Canim napalim yapacak bisi yok ki rabbim hayirlisini versin benim 2.asilamam tuttu ama gebeligim devam edemedi kürtaj oldum hangisine yanayım en azindan gebe kalabildim dedim geçtim rabbime sigindim hic isyan etmedim elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün
Kıyamam ya o daha kötü tam sevınıyosun elınden gıdıyor Allah'ım Hakkımızda Hayırlısı versın

Kıyamam ya o daha kötü tam sevınıyosun elınden gıdıyor Allah'ım Hakkımızda Hayırlısı versın
Aynen canim çok zordu benim icin doktorum un kürtaj yapicaz malesef dediği an o kadar korktum ki ama hersey aninda olup bitiverdi o kadar hafif atlattim ki allah güç verdi vardir bi bildigin dedim gecti gitti ablam ile 3 hafta vardi aramizda o cinsiyetini ogrendi haftaya bende öğrenecektim ama nasip olmadi malesef hayirlisi

Aynen canim çok zordu benim icin doktorum un kürtaj yapicaz malesef dediği an o kadar korktum ki ama hersey aninda olup bitiverdi o kadar hafif atlattim ki allah güç verdi vardir bi bildigin dedim gecti gitti ablam ile 3 hafta vardi aramizda o cinsiyetini ogrendi haftaya bende öğrenecektim ama nasip olmadi malesef hayirlisi
Offff kuzum çok Üzücü bırde KESK'e sende ogrenebılseydın bende kardesımle bır ay arayla evlendım onun 6aylık oğlu var ben daha beklıyorum kıskançlık yok ıcımızde ama ınsan yınede çok üzülüyor benım nıye olmuyor dıye

Offff kuzum çok Üzücü bırde KESK'e sende ogrenebılseydın bende kardesımle bır ay arayla evlendım onun 6aylık oğlu var ben daha beklıyorum kıskançlık yok ıcımızde ama ınsan yınede çok üzülüyor benım nıye olmuyor dıye
Tabi cnm ne kıskançlığı onun bi oglu var 7yaşında iki senedir olmuyodu sorun yoktu ikisindede oda çok ugrasti üzüldü rabbim sonunda güldürdü yüzünü cok şükür insallah banada sıra gelir rabbim hepimizin gonlune göre versin

Slm kızlar dün ıkıncı aşılamamı yaptırdım esımın spremı 16mılyon yıkanmış bol bol kecı boynuzu ıcırdıM Ins bu sefer tutar
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah benimde ilk asilamam tuttu ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelismedi.. Hayırlısı buymus burada çok destek olduk birbirimize kolay atlattım ben sahsen.. Vaktini biliyor Rabbim tevekkul edip bekliyoruz artik

Hadi hayırlı olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah benimde ilk asilamam tuttu ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelismedi.. Hayırlısı buymus burada çok destek olduk birbirimize kolay atlattım ben sahsen.. Vaktini biliyor Rabbim tevekkul edip bekliyoruz artik
Canım benı gecmıs olsun Allah bızımde kucağımızı boş bırakmasın

Tabi cnm ne kıskançlığı onun bi oglu var 7yaşında iki senedir olmuyodu sorun yoktu ikisindede oda çok ugrasti üzüldü rabbim sonunda güldürdü yüzünü cok şükür insallah banada sıra gelir rabbim hepimizin gonlune göre versin
Darısı basımıza bıtanem oruçluyum hepınıze çok dua edıyorum

nasılsınız kızlar ben dün regl oldum tedaviye başlayacktım yumurtlama için ama bayramda tatile çıkacagız gebeliğim riskli oldugundan olası gebeliği riske edemeyecegim için tedaviyi bayramdan sonraya erteledim buay sogankürü deneyecgim hepimizin hakkında hayırlsıı olsun inşallah

nasılsınız kızlar ben dün regl oldum tedaviye başlayacktım yumurtlama için ama bayramda tatile çıkacagız gebeliğim riskli oldugundan olası gebeliği riske edemeyecegim için tedaviyi bayramdan sonraya erteledim buay sogankürü deneyecgim hepimizin hakkında hayırlsıı olsun inşallah
İyiyiz canım ramazani geçiriyoruz çok şükür.. Bende daha adet olmadım 33.gun oldu bugün sen ne zaman olmustun tekrar.. Bu arada bencede riske atma tatilden sonra insaAllah herşey güzel olur

İyiyiz canım ramazani geçiriyoruz çok şükür.. Bende daha adet olmadım 33.gun oldu bugün sen ne zaman olmustun tekrar.. Bu arada bencede riske atma tatilden sonra insaAllah herşey güzel olur
şükür canım ramazan bereket getirsin evlerimize inşallah
canım benm düşük kanamam 50 60 gün sürdü doktora gittim parça yoktu dr d kontrol hapı verdi kanamamın son günleri d kontrol hapı kullandım hap bitince adet oldum adetle beraber sogan kürüne başladım sogan kürü sayesinde yumurtlamam oldu adetim 26.günü yumurtladım yine hamile kaldım ama hemen düştü çünkü rahim duvarım incelmişti üstüste kanamam olunca tutunamadı belliki kanamam 13 gün sürdü
normlade adetim kendiliğinden olmaz zaten istisnai bir durum kendiliğindne olması 2 3 yılda bir yumurtlama olmadıgından adette olmuyorum
vücudun kendini toplaması lazım canım herkeste farklı belirtiler oluyor düşük sonrası

hakkımızdan hayırlısı olsun hepimizin ilk adetinde tedaviye başlayacakmsın sen canım

ben sogankürüne başladım bugün adetimn 2.günü 12 gün yapıcam ve yarın aslanpençesi civan perçemi cayına başlayacagım 3 gün içecegim yani adetim,n son gününe kadar adetten temizlendiğim gün civan perçemi aslan pençesi çayıyla oturma banyosu yapacagım duştan sonra eşime belime bardak vurduracağım yakı yapıştıracagım ve kasığıma hergün 10 dk masaj yapacagım hafif şekilde yumurtalıklarım uyarılsın diye bakalım belki faydası olur tabi önce olacagına inanmam lazım sonrada akıntımı takip edeceğim yumurtlama olur inşallah olmazsada adet söktürücü içip tedaviye başlarım bayramdan sonra bana faydası olursa tüm bunların mutlaka sizede yazarım neden medet umacagımızı şaşırdık inşallah allahım tüm bunları vesile kılar verir hayırlısından

Back