- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Ahahaha sorma canim calla bende pek sevindim olunca devran terse döndü allah bize yardımcı olsun.valla ben inanilmaz yogun kanama geçirdim benim de 17 mayis kurtaj 19 yada 20 sinde falan oldum adet dün de baya yoğundu bu gun 7.gün artık lekelenmeye döndü çok şükür38. Gün beklenen gün oldu çok şükür:) ohhh Bee ne çektim ama kaç gündür.gerçi çok ağrım var inanılmaz zor duruyorum işte şuan ama razıyım aman gelsinde. Lekelenmeler başladı kara göründü artık heraldeeşime söyledim o da çok sevindi sonra durdu neye sevinceğimizi şaşırdık dedi. 8 aydır oluyo Die üzülürken bu ay oldu Die havaya uçtuk hayat işte....
Canim hakkinda hayirlisi insallah rabbim kalbine göre verir pozitif aomuc alirsin cok yorulma bol bol yat uzanSlm kızlar dün ıkıncı aşılamamı yaptırdım esımın spremı 16mılyon yıkanmış bol bol kecı boynuzu ıcırdıM Ins bu sefer tutar
Canim napalim yapacak bisi yok ki rabbim hayirlisini versin benim 2.asilamam tuttu ama gebeligim devam edemedi kürtaj oldum hangisine yanayım en azindan gebe kalabildim dedim geçtim rabbime sigindim hic isyan etmedim elbet bizim de yüzümüz gülecek bir günTeşekkür ederım canım esım hıc bır ıs yaptırmıyor benden çok ıstıyor onu öyle görüyorum ıyıce kahraluyorum of aşşahım
Kıyamam ya o daha kötü tam sevınıyosun elınden gıdıyor Allah'ım Hakkımızda Hayırlısı versınCanim napalim yapacak bisi yok ki rabbim hayirlisini versin benim 2.asilamam tuttu ama gebeligim devam edemedi kürtaj oldum hangisine yanayım en azindan gebe kalabildim dedim geçtim rabbime sigindim hic isyan etmedim elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün
Aynen canim çok zordu benim icin doktorum un kürtaj yapicaz malesef dediği an o kadar korktum ki ama hersey aninda olup bitiverdi o kadar hafif atlattim ki allah güç verdi vardir bi bildigin dedim gecti gitti ablam ile 3 hafta vardi aramizda o cinsiyetini ogrendi haftaya bende öğrenecektim ama nasip olmadi malesef hayirlisiKıyamam ya o daha kötü tam sevınıyosun elınden gıdıyor Allah'ım Hakkımızda Hayırlısı versın
Offff kuzum çok Üzücü bırde KESK'e sende ogrenebılseydın bende kardesımle bır ay arayla evlendım onun 6aylık oğlu var ben daha beklıyorum kıskançlık yok ıcımızde ama ınsan yınede çok üzülüyor benım nıye olmuyor dıyeAynen canim çok zordu benim icin doktorum un kürtaj yapicaz malesef dediği an o kadar korktum ki ama hersey aninda olup bitiverdi o kadar hafif atlattim ki allah güç verdi vardir bi bildigin dedim gecti gitti ablam ile 3 hafta vardi aramizda o cinsiyetini ogrendi haftaya bende öğrenecektim ama nasip olmadi malesef hayirlisi
Tabi cnm ne kıskançlığı onun bi oglu var 7yaşında iki senedir olmuyodu sorun yoktu ikisindede oda çok ugrasti üzüldü rabbim sonunda güldürdü yüzünü cok şükür insallah banada sıra gelir rabbim hepimizin gonlune göre versinOffff kuzum çok Üzücü bırde KESK'e sende ogrenebılseydın bende kardesımle bır ay arayla evlendım onun 6aylık oğlu var ben daha beklıyorum kıskançlık yok ıcımızde ama ınsan yınede çok üzülüyor benım nıye olmuyor dıye
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah benimde ilk asilamam tuttu ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelismedi.. Hayırlısı buymus burada çok destek olduk birbirimize kolay atlattım ben sahsen.. Vaktini biliyor Rabbim tevekkul edip bekliyoruz artikSlm kızlar dün ıkıncı aşılamamı yaptırdım esımın spremı 16mılyon yıkanmış bol bol kecı boynuzu ıcırdıM Ins bu sefer tutar
Canım benı gecmıs olsun Allah bızımde kucağımızı boş bırakmasınHadi hayırlı olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah benimde ilk asilamam tuttu ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelismedi.. Hayırlısı buymus burada çok destek olduk birbirimize kolay atlattım ben sahsen.. Vaktini biliyor Rabbim tevekkul edip bekliyoruz artik
Darısı basımıza bıtanem oruçluyum hepınıze çok dua edıyorumTabi cnm ne kıskançlığı onun bi oglu var 7yaşında iki senedir olmuyodu sorun yoktu ikisindede oda çok ugrasti üzüldü rabbim sonunda güldürdü yüzünü cok şükür insallah banada sıra gelir rabbim hepimizin gonlune göre versin
Amin canim benim amin insaAllah hep dua ediyorum merakla sonucunu bekliyorumCanım benı gecmıs olsun Allah bızımde kucağımızı boş bırakmasın
Allah razı olsun cnm rabbim kabul etsin dualarimiziDarısı basımıza bıtanem oruçluyum hepınıze çok dua edıyorum
Yok canım olmadım daha 33.gün bugün.. Bakalım ne zaman olacam hayirlisiNapim cnm 9cu gün bitti adet çok şükür sahur bekliyorum sen naptin regl oldun mu
İyiyiz canım ramazani geçiriyoruz çok şükür.. Bende daha adet olmadım 33.gun oldu bugün sen ne zaman olmustun tekrar.. Bu arada bencede riske atma tatilden sonra insaAllah herşey güzel olurnasılsınız kızlar ben dün regl oldum tedaviye başlayacktım yumurtlama için ama bayramda tatile çıkacagız gebeliğim riskli oldugundan olası gebeliği riske edemeyecegim için tedaviyi bayramdan sonraya erteledim buay sogankürü deneyecgim hepimizin hakkında hayırlsıı olsun inşallah
şükür canım ramazan bereket getirsin evlerimize inşallahİyiyiz canım ramazani geçiriyoruz çok şükür.. Bende daha adet olmadım 33.gun oldu bugün sen ne zaman olmustun tekrar.. Bu arada bencede riske atma tatilden sonra insaAllah herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?