• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendi adima konusuyum o surecteyken (asilama) bi merak ne yazdilar diye okurdum ama negatif olunca ister istemez biraz uzaklasiyorsun bu haberlerden

Kizlar bazi durumlar kader yapacak bisi yokki sonucta biz elimizden geldiginde geregini yapiyoruz takdir allahın rabbim bizi de guldurur elbet bi gün

Günaydin kizlar kizlar benden bir yas büyük bir ablam var ve ayni anda bebeğe karar verdik o calistigi icin ve yeni evlendigi icin pek bir üzerine düsmedi benim yapmadigim birsey kalmadi haplar igneler asilama rahim filmi ama hiic olumlu sonuc alamadik ablamada zorla rahim filmi cektirtdim ve nisanda yaptirdi mayista adet oldu birdaha olmadi suan 6 haftalik hamile
Size sundan yaziyorum demekki biz ne kadar ugrassakta stress yapsakta zamanini bekliyo :(
Bide arkadaslar bekleyipte daha rahim filmi cektirmeyenler cektirsin hicbir sorun olmasada tüpler yikandigi icin gebelik daha kolay (gerci bende ise yaramadi ama :) oluyormus ablamda da hersey cok iyi ve güzel dediler iki ay sonra hamile kaldi:)

Ne kadar onun adina cooök sevinsemde icim biraz buruk oldu insaööah bende tüp bebekte positiv sonuc alirim :)

Nasilsin cnm ?? Kanaman devam ediyor mu? Senin yorumlarin altinda bebek takvimi var senin mi? muhtemel doğum tarihi 19.01.2016 benin doğum günümde var bi kader arkadasligimiz :KK49::oops:
Evetcanim bebisin dogum tarihi allah kismet ederse simdilik iyiym ama kanama oluyo arada malesef

Selamlar kızlar ramazan telaşı malum elime telefonu almaya bile vaktim olmuyor yat kalk işlerini yap görevlerini yap vakit geçiyor sonra yemek telaşı misafir falan filan siz anlarsınız.. Ben daha adet olmadım bir ay oldu doktorum olmazsan korkma en fazla bir hafta daha gecikir demişti.. Bakalım bekliyorum Rabbim hayirlisini versin herşeyin insaAllah.. yavrukartalim yavrukartalim

vesselam_ vesselam_ L loveandhope Kizlar nerdesiniz adet oldunuz mu benim 6.günüm hala baya yoğun oluyor doktora sorsum bi kac gün daha bekle bakalim sonra dedi sizler ne alemdesiniz
38. Gün beklenen gün oldu çok şükür:) ohhh Bee ne çektim ama kaç gündür.gerçi çok ağrım var inanılmaz zor duruyorum işte şuan ama razıyım aman gelsinde. Lekelenmeler başladı kara göründü artık heralde;) eşime söyledim o da çok sevindi sonra durdu neye sevinceğimizi şaşırdık dedi. 8 aydır oluyo Die üzülürken bu ay oldu Die havaya uçtuk ;) hayat işte....

Back