2015 Nisan Anneleri

çok şükür canım benim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim gözün aydın olsun.

Çok sevindim tatlım maşallah hep böyle sağlıklı olsun hep böyle mutlu etsin annesini inşallah

selam kızlar ben tetonoz aşısını daha yaptırmadım sağlık ocağından aradılar ama doktoruma sorduğunda daha erken ben sölicem yaptırman gereken zamanı dedi.. bi doktorunuza tanışın derim

Çok sevindim tatlım maşallah hep böyle sağlıklı olsun hep böyle mutlu etsin annesini inşallah
Amin canım dün gece ne ben uyudum nede kızım anne lardeşim iyimi sağlıklımı ölmez bir daha dimi anne sabaha kadar geldi gitti yanıma.bugün etrafımdaki bütün çocukları mutlu etmek istiyorum ....

Amin canım dün gece ne ben uyudum nede kızım anne lardeşim iyimi sağlıklımı ölmez bir daha dimi anne sabaha kadar geldi gitti yanıma.bugün etrafımdaki bütün çocukları mutlu etmek istiyorum ....
Ayy kıyamam ben ona ya Allah çocuklarını sana bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın. Mutluluğun o kadar belli ki zaten hep daim olsun inşallah canım benim

Ayrıntılı 19 . Ile 23 . Haftalar yapılıyor benim ki 21 . Haftada olucak CNm .. Eğer doktorun seni şeker konusunda riskli görüyorsa bence hiç bekleme yaptır ama öyle bir şey yoksa yaptırmak zorunda değilsin tatlım . Benim ilk gebelikte vardı bu yüzden geçen hafta yaptılar . Eğer aileden gelen bir irsitiyet yada sende bazı belirtiler yoksa yapmaya bilirler ki bu test herkese uygulacak bir test değil .

Ohh çok şükür , çok sevimdim dün epey bir stres olmuştun .. Neyseki üzüldüğün ile kaldı . Maşallah güzel kızına CNm Rabbim hep daim etsin sağlığını inş .

Yahu kizlar aklima bisey takiliyo. Simdi mart-nisan gibi Allahin izniyle dogurmus olcaz. Ben su an su citcitli bodylerden aliyorum ama kolsuz mu, yaeim kollu mu, kisa kollu mu nasil alcam ya? O aylar cok sicak aylar da degil ki tam gecis donemi. En sıkıntılı mevsim. Nasil yapicaz bi fikir verin bana

Canım o zamanlar sıcaknolmuyo ya dogalgaz yakıyoz cunkü o mevsimde ben hepsindende aldım ama daha cok uzun kollu daha iyidir diye duşunuyorum

Canım o zamanlar sıcaknolmuyo ya dogalgaz yakıyoz cunkü o mevsimde ben hepsindende aldım ama daha cok uzun kollu daha iyidir diye duşunuyorum

Ben de bi kac uzun kollu aldim ama ne kadar zaman uzun kollu giyer, hangi boyda almaliyiz falan ay bilemedim

Evet alışverişi nasıl yapalım ya hırka yelek pijama falan tulum kısa kol uzun kol nasıl yapacağız

kolsuz badi uzerine de uzun kollu penye tercih edebilirsin o aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…