- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım olan olmuş üzme kendini olduktan sonra yapacak bişey yok. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin de kızınla ilgilenebilirsin. hayırlı olsun sağ salim kucağına al.Kızlar slm 2015 nisan annesiydim zeyneprk idi adım. Kızlar birşey paylasacgim ben hamileyim bugün öğrendim sürekli ağlama halindeyim. Kızıma yetemedim yetemicem diye. Moralim çok bozuk. Hamile olduğum için . Kızıma iyi anne olamadığımi hissediyorum
Canim oncelikle hayirli olsun Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin:) Plansiz oldugu icin uzulmus olabilirsin ama zaten kizin 2 yasina gelmek uzere ve o dogdugunda 2.5 yasinda olacak yani az cok kendini idame ettirmis olacak :) Bence uzulme ve tadini cikar. Kizina arkadas geliyor bunu dusun. Birbirlerine can yoldasi olacaklar en axindan canlari sikilmayacak:) Rabbim sana bunu nasip ettiyse hakkinda en hayirlisi budur yoksa nasip etmezdi zaten. Ilk zamanlar elbet zor olacak ama kizin hangi yasta olursa olsun bu zorluk olacak ki. Sadece Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin ona dua et canm bi de tabi uslu bi bebek olsun ki cok yorulma:))) Ayrica yakininda sana destek olacak annen kayinvaliden yada kiz kardesin varsa endise etme daha rahat gecirirsin insallah bu donemiKızlar slm 2015 nisan annesiydim zeyneprk idi adım. Kızlar birşey paylasacgim ben hamileyim bugün öğrendim sürekli ağlama halindeyim. Kızıma yetemedim yetemicem diye. Moralim çok bozuk. Hamile olduğum için . Kızıma iyi anne olamadığımi hissediyorum
Çok tesekkur ederim moralim daha iyi artık. Alıştım hamdolsun bu fikre. Yanımda malesef hiç kimse yok ama kızıma da ikinci günden itibaren tek baktım desem yeri. Sadece sütum yetmemisti yine o kaygıları tasiyorlum. Dediğin çok doğru Allah dagina göre kar veriyor en hayırlısı bu demek. En cok ta kızıma arkadaş olacağı için mutluyum . Allah kolaylastirsin hepimizin işlerini insallah. Sütten kesmeli miyim konusunu daha arastiramadim . Dr a gitmekte acele etmek istemiyorum. Hem kese hem kalp atışı görüp bu ayı böylece gecirelim diyorumCanim oncelikle hayirli olsun Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin:) Plansiz oldugu icin uzulmus olabilirsin ama zaten kizin 2 yasina gelmek uzere ve o dogdugunda 2.5 yasinda olacak yani az cok kendini idame ettirmis olacak :) Bence uzulme ve tadini cikar. Kizina arkadas geliyor bunu dusun. Birbirlerine can yoldasi olacaklar en axindan canlari sikilmayacak:) Rabbim sana bunu nasip ettiyse hakkinda en hayirlisi budur yoksa nasip etmezdi zaten. Ilk zamanlar elbet zor olacak ama kizin hangi yasta olursa olsun bu zorluk olacak ki. Sadece Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin ona dua et canm bi de tabi uslu bi bebek olsun ki cok yorulma:))) Ayrica yakininda sana destek olacak annen kayinvaliden yada kiz kardesin varsa endise etme daha rahat gecirirsin insallah bu donemi
Bi arkadasim oglu 6 aylikken hamile kalmisti emzirmeye devam etti sorun olmuyormus canim ama doktoruna danismanda fayda var tabi ki. Arkadasimin bebekleri arasinda 16 ay var ve o da plansiz olmustu cok zor alisti ikinci bebek fikrine ama simdi iyi ki olmus diyor. Beraber oynayacaklari gunleri dusunup iyi hissedebilirsin. Ben de kizima arkadas olsun istiyorum su anda tek basina cok bunaliyor evde ve Rabbim ne derse o olacak bakalim. Onemli olan saglikli olmalari canm biraz sikinti yasayacagiz elbette ama buyuduklernde hersey daha guzel olacak insallah :) Bence de doktora gitmekle acele etme artik tecrubeliyiz nede olsa, henuz kalp atisini duyamazsiniz muhtemelen:)) Ayrica her gebelik ayni olacak diye bisey yok canim sen icini ferah tutAllahin izniyle bol bol sutun olur insallahÇok tesekkur ederim moralim daha iyi artık. Alıştım hamdolsun bu fikre. Yanımda malesef hiç kimse yok ama kızıma da ikinci günden itibaren tek baktım desem yeri. Sadece sütum yetmemisti yine o kaygıları tasiyorlum. Dediğin çok doğru Allah dagina göre kar veriyor en hayırlısı bu demek. En cok ta kızıma arkadaş olacağı için mutluyum . Allah kolaylastirsin hepimizin işlerini insallah. Sütten kesmeli miyim konusunu daha arastiramadim . Dr a gitmekte acele etmek istemiyorum. Hem kese hem kalp atışı görüp bu ayı böylece gecirelim diyorum
Çok tesekkur ederim gerçekten rahatladım. Alıştım artık bu fikre zaten. Rabbim sağlıkla kucağa versin. Dediğin gibi oyun arkadaşı olacaklar iki sene sonra insallah. Zaten ilk kızımın olmasını sans olarak görüyorum . Küçüklükten itibaren anaç oluyorlar. Rabbim size de nasip eder insallah. Aynen doktora gitmek için bekleyeceğim biraz daha. Umarım bu kez sutum olur yipranmam o açıdan ve insallah bol uykulu bir bebek olurBi arkadasim oglu 6 aylikken hamile kalmisti emzirmeye devam etti sorun olmuyormus canim ama doktoruna danismanda fayda var tabi ki. Arkadasimin bebekleri arasinda 16 ay var ve o da plansiz olmustu cok zor alisti ikinci bebek fikrine ama simdi iyi ki olmus diyor. Beraber oynayacaklari gunleri dusunup iyi hissedebilirsin. Ben de kizima arkadas olsun istiyorum su anda tek basina cok bunaliyor evde ve Rabbim ne derse o olacak bakalim. Onemli olan saglikli olmalari canm biraz sikinti yasayacagiz elbette ama buyuduklernde hersey daha guzel olacak insallah :) Bence de doktora gitmekle acele etme artik tecrubeliyiz nede olsa, henuz kalp atisini duyamazsiniz muhtemelen:)) Ayrica her gebelik ayni olacak diye bisey yok canim sen icini ferah tutAllahin izniyle bol bol sutun olur insallah
Amiin insallah bol uykulu da olur uykusuzluk insani cok yipratiyor cunku. Allah kolayligini da verecektir insallah. Saglikli bi hamilelik gecirmeni dilerim canm :))Çok tesekkur ederim gerçekten rahatladım. Alıştım artık bu fikre zaten. Rabbim sağlıkla kucağa versin. Dediğin gibi oyun arkadaşı olacaklar iki sene sonra insallah. Zaten ilk kızımın olmasını sans olarak görüyorum . Küçüklükten itibaren anaç oluyorlar. Rabbim size de nasip eder insallah. Aynen doktora gitmek için bekleyeceğim biraz daha. Umarım bu kez sutum olur yipranmam o açıdan ve insallah bol uykulu bir bebek olur
Aminn canm insallahh. Allah razı olsunAmiin insallah bol uykulu da olur uykusuzluk insani cok yipratiyor cunku. Allah kolayligini da verecektir insallah. Saglikli bi hamilelik gecirmeni dilerim canm :))
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.Kızlar tuvalet egitimi ne zaman vereceksiniz
beliz sürekli beizimi çıkar çişim deyiyo filan diyo ama ben hiç alıştırma taraftarı değilim . 2 yasına girsin istiyorum. hem havalarda çok soğuk. iyice konuşsun kakasınıda bilsin istiyorum. zaten emmiyor aynı odada beşiğinde uyuyor. ece erken alıştırmış onun oğlu da bizimkilerle yaşıt. ama gece bağlıyormuş bez.Kızlar tuvalet egitimi ne zaman vereceksiniz
t teşekkür ederim canmCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.
memeden kesme, yatak ayırma, tuvalet eğitimi bu sırayı takıp etmek lazımmış daha biz ilk aşamayı geçemedik:) nisan gibi memeden keseceğim kışın kesmek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok iyi maşallah. Bizim tuvalet eğitimini ben işte olduğum için anneannesi verecek muhtemelen.Annem ara sıra yoklama yapıyor ama ben acele etme diyorum.
Sende haklısın canm. Ama neden odasını ayırmadin. Emmiyor madem daha kolay ayirabilirdin. Ben kızımı mecbur ayırdım çünkü ufacık parke tikirtisina bile kalkıyordu. Geçenlerde mecbur yan yana kaldık uyudugumdan birşey anlamadım. Gece kendi kendine konuşuyor arada gülüyor. Zaten kıpır kıpır yatıyor. İyiki ayirmisim dedimbeliz sürekli beizimi çıkar çişim deyiyo filan diyo ama ben hiç alıştırma taraftarı değilim . 2 yasına girsin istiyorum. hem havalarda çok soğuk. iyice konuşsun kakasınıda bilsin istiyorum. zaten emmiyor aynı odada beşiğinde uyuyor. ece erken alıştırmış onun oğlu da bizimkilerle yaşıt. ama gece bağlıyormuş bez.
nisan gibi başlarız allahın izniyle . inşallah kolay geçer.
beliz sürekli beizimi çıkar çişim deyiyo filan diyo ama ben hiç alıştırma taraftarı değilim . 2 yasına girsin istiyorum. hem havalarda çok soğuk. iyice konuşsun kakasınıda bilsin istiyorum. zaten emmiyor aynı odada beşiğinde uyuyor. ece erken alıştırmış onun oğlu da bizimkilerle yaşıt. ama gece bağlıyormuş bez.
nisan gibi başlarız allahın izniyle . inşallah kolay geçer.
ben bizim odaya yer yatağı gibi bir köşe yaptım kızıma çoğu zaman beraber yatıyoruz.Bütün gün işte olduğumdan beraber yatmak istiyorum özlüyorum. Odasını falan ayırmadım. Bilmiyorum benim gibi olan var mı?t teşekkür ederim canm
Ben sütten sadece geceleri kestim ve odayı ayırdım gündüz emiyor hamdolsun. Bakalım zaman ne gösterecek.benim kizim henüz iki kelime li cümle kuramıyor bu normal mi onuda bilmiyorum ama geldiğinde söylemiyor yani. Endiselendim.
canım belizin odası yok. 2+1 evimiz. bu yaz düzenlemeler yapıcaz ya yeni bi eve taşınıcaz yada masa olan küçük odamızı boşaltıcaz. bende o kırmaştıkça uyanıyorum. ama şu an imkanlar böyle oldugundan. yoksa ille yanımda yatsın filan diye bi takıntım yok.bu yaz odasını yapıcaz bakalım nerde uyumayı tercih edecekSende haklısın canm. Ama neden odasını ayırmadin. Emmiyor madem daha kolay ayirabilirdin. Ben kızımı mecbur ayırdım çünkü ufacık parke tikirtisina bile kalkıyordu. Geçenlerde mecbur yan yana kaldık uyudugumdan birşey anlamadım. Gece kendi kendine konuşuyor arada gülüyor. Zaten kıpır kıpır yatıyor. İyiki ayirmisim dedim
bende çok özlüyorum ama gece bazen yanıma geliyor mahvediyo beni gecen ayagıyla gozume bı vurdu kör oldum sandım. çok deli yatıyo açıkcası hiç yatmak istemiyorum belizle beni sakat bırakcak çünkü .haftasonu sabahları keyif olsun diye alıyorum bazen deli danamı yanımaben bizim odaya yer yatağı gibi bir köşe yaptım kızıma çoğu zaman beraber yatıyoruz.Bütün gün işte olduğumdan beraber yatmak istiyorum özlüyorum. Odasını falan ayırmadım. Bilmiyorum benim gibi olan var mı?
Bizimkide kaka yaptıği zaman hemen gelip bezi değişsin istiyor bezini asılıyor ama daha çişe bir tepki yok bende acele etmiyorum.
gunduzde mi yerde yatıyor. Benim kizim öyle oldu mu öğlen uyku arası kalkiyor hemen geliyor yanıma. Yoksa geri uyutuyorum ben. Güvenli bağlanma için belki evt doğru yapıyorsun canm ama benim kizim sevmiyor öyle eminim yan yana ytsak ben uyuyyamam . Çok hareketli uyuyor. Sesler gulmeler. Bazen aglamalar oluyor kendi kendine dalıyor kimi zamana. Yanında olsam her miriltiya kalkiyorum. Bizim için en iyisi buben bizim odaya yer yatağı gibi bir köşe yaptım kızıma çoğu zaman beraber yatıyoruz.Bütün gün işte olduğumdan beraber yatmak istiyorum özlüyorum. Odasını falan ayırmadım. Bilmiyorum benim gibi olan var mı?
Bizimkide kaka yaptıği zaman hemen gelip bezi değişsin istiyor bezini asılıyor ama daha çişe bir tepki yok bende acele etmiyorum.
Doğru diyorsun canm. Herşey imkan doğrultusunda. İnsallah odasında uyumayı tercih eder. Allah hepimizin yardımcısı olsuncanım belizin odası yok. 2+1 evimiz. bu yaz düzenlemeler yapıcaz ya yeni bi eve taşınıcaz yada masa olan küçük odamızı boşaltıcaz. bende o kırmaştıkça uyanıyorum. ama şu an imkanlar böyle oldugundan. yoksa ille yanımda yatsın filan diye bi takıntım yok.bu yaz odasını yapıcaz bakalım nerde uyumayı tercih edecek
sen en iyisini yapıyorsun 2. geliyo bi de. o gelmeden alışsın odasına yatağına. bence emzirmeyide kes sen zaten 2 yaşa ne kaldı. öbürü doğunca huy degıstırıp gece de emmek ısteyebılır. hatta ınsallah 2. dogmadan tuvaletınede alısır. kardes sonrası bu seyler zor olur bence . bana öyle geliyo .gunduzde mi yerde yatıyor. Benim kizim öyle oldu mu öğlen uyku arası kalkiyor hemen geliyor yanıma. Yoksa geri uyutuyorum ben. Güvenli bağlanma için belki evt doğru yapıyorsun canm ama benim kizim sevmiyor öyle eminim yan yana ytsak ben uyuyyamam . Çok hareketli uyuyor. Sesler gulmeler. Bazen aglamalar oluyor kendi kendine dalıyor kimi zamana. Yanında olsam her miriltiya kalkiyorum. Bizim için en iyisi bu