Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru dıyon CNm o kdr acı çekmiyoruz ıkı gun hiç bişiy kalır sabredıcez artık napalım . Yarında okulum var onun için yapmak istemiştimBen uygulamıştm hamile de kalmiştm bence sizde öyle yapın iki günden birşey olmaz o kadar acı çekiyoruz
canm yikanma sakin hem ne isi yeni cikmisin transferden 3 gun yat is falan yapma olurmu oyleEvt vnm inş bu tutar :)
Diğer 3 transferimde yapmıştım bunda yapmicam bu seferde böyle denicem rabbim yüzümüze baksın
cok haklısın canım.. konya uzerıne yogunlasmıstık esım mayıs ayında gıtmek ıstemedı bır anda vazgectı.. sonra benım uzulup yasadıgım gergınlık ve stresı mıde bulantıları yemekten kesıldıgımı gorunce pısman oldu. uzulunce mıdeme vurur benım.. hazıranda gıdelım dedı oyle kapandı konu. gecenlerde cok tecrubelı ıyı bır dra gıttım sonucları gosterdım o da aynı seylerı soyledı.. en zor sebepsız olandır tup yaptır dedı hatta sonrasında da normal yoldan hamıle kalabılırsın dedı. tavsıye ıstedım ondan.. acıbadem bulent tıras dedı. baska yere gıtme en ıyısı o dedı. ıstanbulu hıc dusunmemıstım kalacak yer sorunundan dolayı.. kafam cok karıstı.. konya novafertıl 4250+ılacCok sagol tatlim. Darisi basina. Aman diyim iyi bir doktora git canim. Bak ben dogru duzgun adet olmam ama yumurtalarim 12 gunde gayet iyi buyudu. Senin bir problemin yok dusun seninkiler nasil buyur. Cok iyi takip yapan bir doktor olsun. Yumurtalari balon gibi sisirip sonra fis diye sondurmesin. İyi arastir canim.
Bn beraber otur yorum Kayın validemlere mecbur yemek yapıyırum yoksa bnde dınlenmek istiyorum olmuyı iştrcanm yikanma sakin hem ne isi yeni cikmisin transferden 3 gun yat is falan yapma olurmu oyle
Dogru ama en azından dınlenince yatınca içimizde kalmıycak keske şunu da yapsaydım dıyeCanım açıkcası gerçekten bi etkisi varmı tartışılır. Ben transferden çıktığımda doktorum kendi karım olsa hemen tuvalete sokar çıkar eve giderdim. Yatmanın ,duşun vsnin sonuca bir etkisi yok diyor. Ama keşke yatsaydım keşke şunu da yapsaydım dememek için nasıl geçirmek istiyorsan bu süreci karar senin dedi. Açıkcası pimpirikli davranmamanın altın kuralolduğuna inanıyorum gerisi rabbime emanet
Geçmişler olsun canım. Herşeyde vardır bir hayır belkide miniğin sana böyle gelmek istedi Sende bizim gibi bir iki gün bekle istersen.Bende abdest alamadım dualarımı okuyamadım diye çok tedirgindim boş boş oturuyorum diye üzülüyorum. Namaz kılmadım ama dualarımı ediyordum abdestten önce de niyetimi allah biliyor diye düşündüm hep..Kizlar slm..bugun yumurta toplancak diye gittim hastaneye,uyutuldum uslem bitti idaya yatrmislar...meger yumurta toplanmamis yumurtalar etken catlamis..nasil isdir anlamadim ; ( yuzde birmi binde birmi olan biseymis bu..şaşırdım geldi beni buldu.. neyse dr la konusduk asilama yapalim bos gecmedin defi bu kadar igne ilac kulllanildi bi ihtimal tutar belki sans az ama dedi. ..tamam dedik..haydi yine uyutulmaya yattim asilama oldum..simdi evdeyim .Pregostan bide folik asit verdi..estrofem i birak dedi..
simdi ben bu halde banyo hemen yapmamaliyim demi ? Bide namazlarimi nasil yapsam böyle kilsammi bilemedim
Canim 12 gunde buyudu yumurtalarim yazmissin yani catlatma igneni olmadan 12 gun mu yumurta buyutucu ilac kullandin ?benim diger tedavimde cok gun igne kullanmaktan yumurtalarimin hepsi dejenere olmustu ,simdi bugunde 11,gun ignemi vuracagim cok korkuyorum digeri gibi olcak diye, son gun e2 degerin kacti hatirliyosan ??Cok sagol tatlim. Darisi basina. Aman diyim iyi bir doktora git canim. Bak ben dogru duzgun adet olmam ama yumurtalarim 12 gunde gayet iyi buyudu. Senin bir problemin yok dusun seninkiler nasil buyur. Cok iyi takip yapan bir doktor olsun. Yumurtalari balon gibi sisirip sonra fis diye sondurmesin. İyi arastir canim.
naıl yani çok ilaç kullanıca ylemi oluyor..yumurtaların nolmuş yani şimdiO
Canim 12 gunde buyudu yumurtalarim yazmissin yani catlatma igneni olmadan 12 gun mu yumurta buyutucu ilac kullandin ?benim diger tedavimde cok gun igne kullanmaktan yumurtalarimin hepsi dejenere olmustu ,simdi bugunde 11,gun ignemi vuracagim cok korkuyorum digeri gibi olcak diye, son gun e2 degerin kacti hatirliyosan ??
sağolasın..ayy gelsinde böyle gelsin yetrki..bende banyo için bekliyeyim o zaman..Geçmişler olsun canım. Herşeyde vardır bir hayır belkide miniğin sana böyle gelmek istedi Sende bizim gibi bir iki gün bekle istersen.Bende abdest alamadım dualarımı okuyamadım diye çok tedirgindim boş boş oturuyorum diye üzülüyorum. Namaz kılmadım ama dualarımı ediyordum abdestten önce de niyetimi allah biliyor diye düşündüm hep..
Canım benim bu tedavimde doktor nupogena diye bi ilaçtan bahsetti onunla rahim içini yıkıyıcaz dedi bnde kalınlaşma sorunu var hem kalınlaştırıyor hemde embriyoların tutunmasını sağlıyor dedi bi sor istersen doktorunaArkadaşlar doktorunuz size tutunmayı kolaylaştırmak için ilaç verdi mi veya herhangi bir öneride bulundu mu
Kan testin pozitifff miiiii?????? Kac cikti?? Cokk sevindimmm, insallah kalp atislarini da duyarsiniz,insallah degerin kat kat katlanir.. cok mutlu oldummm , masallahhhCanm Benm bugun 9.günüm test günüm YARIN ama bana pazartesi yap demişlerdi bana kalırsa önce idrar testi yap idrarda varsa git kan ver o daha az strsli bence çünkü ben hep dedim ben idrarda silik görmeden kan vermem diye adeti beklerim göremezsemde dedim Allah'ıma şükür dünkü kan testi pozitif ama önemli olan Yarınki kan Değeri eğer YARIN katlanırsa Ozman hamile olduğuna inanıcam daha önce 7 .4.ve 5haftalık düşüklerim oldu bu Yüzden bu kan testinin katlama Süreci Çık önemli yerinde sayan yada daha sonra kanamaya Düşen hamileliğin olduğundan suan sevinmeye dahi KORKUYORM YARIN terar edilicek test ve bu arada güzel dilekte bulunan dualarını esirgemeyen yarında dualarında olacağımı bildiğim tüm dostlara sevgiler teşekkürler Allah Razı olsun (saricicek)
Ablamin da cocugu bu yuzden dustu, simdi kizi var 3yaşında.Benm de ilki duşuk oldu şuan regl olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla denencek sizce tutarmı ve bidaha duşermi ki kan pıhtılaşmasından duşmuş testler yapldı
Aynı doktorumla devam ediyorum inşllah bu sefer düşmezAblamin da cocugu bu yuzden dustu, simdi kizi var 3yaşında.
Ben de hergun hibor igne vuruluyorum(kan pihtilasmasini onluyormus) cok sukur iyiyiz. Doktorun iyiyse gerekli tedaviyi uygular zaten, icini ferah tut sen canim,caresi vardir elbet..,
Canim sanirim seninki benimkinden farkli benim 14 gun falan catlatma olana kadar yumi gelistirici igne kullandirmisti doktorum e2 de 2700 falandi neyse ama yumilerin boyu kucuktu toplandi hepsi dejenere olmus dedi yani hepsi boş gibi bisey oldu dedi heralde ...bu gecen tedavimdeydi simdi bakalim ne olacak ...sanirim senin buyumeden cok erken catlamis,normalde e2 500 u gectiginde yumilerin catlamamasi icin igne olursun senin e2 cok cok dusukken catladiysa gercekten sira disi bir sey olmus,ama moralini bozma ins, rabbim birdahakine gerek kalmadan kendiliginden verirnaıl yani çok ilaç kullanıca ylemi oluyor..yumurtaların nolmuş yani şimdi
benimde erken çatlamış.aynı durummu acaba ? benim son e2 370 küsürdü senin kaçdı ?
Yasev slm.seninle Aralık Ayında yine Bir forumdaydık sanırım.tedaviye başladın mı ne durumdasınCanim sanirim seninki benimkinden farkli benim 14 gun falan catlatma olana kadar yumi gelistirici igne kullandirmisti doktorum e2 de 2700 falandi neyse ama yumilerin boyu kucuktu toplandi hepsi dejenere olmus dedi yani hepsi boş gibi bisey oldu dedi heralde ...bu gecen tedavimdeydi simdi bakalim ne olacak ...sanirim senin buyumeden cok erken catlamis,normalde e2 500 u gectiginde yumilerin catlamamasi icin igne olursun senin e2 cok cok dusukken catladiysa gercekten sira disi bir sey olmus,ama moralini bozma ins, rabbim birdahakine gerek kalmadan kendiliginden verir