canm cok guzel paylasim yapmisim saol yani benm bebegim artik bugunden ihtibaeen fetus olmayami baslio ins tutunmustur az once kasigim yanina acayip bir sizi gibi yerimden ziplaticak sekilde kisa suren deisik bisey oldu gecti beklemekten yanayim cunki negatifi gormekten korkuyorum erkenden sonra morelim bozuluyo daha oncede erkenden yapmistim test negatif aldim senn durumun nediryanı ben 12-13 gun hayatta dayanamam:) ama henuz lucrın asamasındayım
yanı ben 12-13 gun hayatta dayanamam:) ama henuz lucrın asamasındayım
Her ikisiylede olabiliyo.. Internette bulabilirsin. Sonuc ayni cikiyo zaten:)))Doğum tarihi hesaplanirken son adet tarihi mi baz aliniyor,transfer günü mu baz aliniyor acaba?
hayırlı olsun . 5. gün embriyosu olacak demek maşallah..Arkadaşlar meraba. Biraz önce hastaneden aradılar. Bugün 4. gün ve 13 embriyomun hepsi de duruyormuş :) Yarın transferim olacak. Yani evlilik yıl dönümümde :)
Cok sağol canım. Evet 5. gün embriyosu olacaklar.hayırlı olsun . 5. gün embriyosu olacak demek maşallah..
Bende ayni ilaci kullandim. Bu ilac progeston hormonu. Transfer gunu baslamistim kullanmaya. Tutunmasi icin cok onemli. Kullanmani tavsiye ederim. Sana niye onceden verdi anlamadim.Yoo yanlış yaptım söylemiycem doktorda eşimede olucakları düşünemiyorum fitilin adı utrogestan
Bu şimdiki tedavi yeni bn hem ilac progynava kullanıyorum hem fitil utragestan Vücudu embriyoya hazırlıyormuş öyle demişlerdi .Bende ayni ilaci kullandim. Bu ilac progeston hormonu. Transfer gunu baslamistim kullanmaya. Tutunmasi icin cok onemli. Kullanmani tavsiye ederim. Sana niye onceden verdi anlamadim.
Canım bana da önceden verdi doktor. Opunun oldugu gün kullanmaya başladım progestanı ve transfere kadar kullan dediler.Bende ayni ilaci kullandim. Bu ilac progeston hormonu. Transfer gunu baslamistim kullanmaya. Tutunmasi icin cok onemli. Kullanmani tavsiye ederim. Sana niye onceden verdi anlamadim.
cnm hsyirli olsun dimdi bugunmu oldu transferinSlmmm transferden sonra evimdeyim cok heycanlıydım yemek yapıcam ve sonra uzanıcam . Bol bol Ananas kivi yiyeceğim dus yapmak istiyorum yapsam mı acaba
Duşa grme iki gün canmSlmmm transferden sonra evimdeyim cok heycanlıydım yemek yapıcam ve sonra uzanıcam . Bol bol Ananas kivi yiyeceğim dus yapmak istiyorum yapsam mı acaba
cok sevındım canımmm masallahh dıyelımm.. ınsallah sevıncın sonuna kadar artarak devam ederArkadaşlar meraba. Biraz önce hastaneden aradılar. Bugün 4. gün ve 13 embriyomun hepsi de duruyormuş :) Yarın transferim olacak. Yani evlilik yıl dönümümde :)
Evt vnm inş bu tutar :)cnm hsyirli olsun dimdi bugunmu oldu transferin
bnde öyle düşünmüştüm yapmıycam . Suyun ne zarar-ı oluyo ki aslındaDuşa grme iki gün canm
bende ne zararı var çözemedm ama bugun yaptım duş 5dk bile olsa kendimi daha iyi hissettim çok şükürB
bnde öyle düşünmüştüm yapmıycam . Suyun ne zarar-ı oluyo ki aslında
Cok sagol tatlim. Darisi basina. Aman diyim iyi bir doktora git canim. Bak ben dogru duzgun adet olmam ama yumurtalarim 12 gunde gayet iyi buyudu. Senin bir problemin yok dusun seninkiler nasil buyur. Cok iyi takip yapan bir doktor olsun. Yumurtalari balon gibi sisirip sonra fis diye sondurmesin. İyi arastir canim.cok sevındım canımmm masallahh dıyelımm.. ınsallah sevıncın sonuna kadar artarak devam eder
progestan iğne yaptırıyorum ben akşamlarıArkadaşlar doktorunuz size tutunmayı kolaylaştırmak için ilaç verdi mi veya herhangi bir öneride bulundu mu
Diğer 3 transferimde yapmıştım bunda yapmicam bu seferde böyle denicem rabbim yüzümüze baksınbende ne zararı var çözemedm ama bugun yaptım duş 5dk bile olsa kendimi daha iyi hissettim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?