• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Eşimin yası 32 bizde çok istiyoruz cocuk sahıbı olmak.buda tutarsa bir tane daha istiyorum.
Bende 22 yaşındayım ve 1 yoldur tedaviyle uğraşıyorum
Eşimin yası 32 bizde çok istiyoruz cocuk sahıbı olmak.buda tutarsa bir tane daha istiyorum.
bn 22 yasındayım esimde 26 1 yıldır yaklasık tedaviyle uğraşıyorum 3 başarısız transferim oldu ve bnm ailem yanımda degıl eşim anlayıslı biri degıl ve bn kayın validemle beraber oturuyorum . Inan bna bnm yasadıgım seyler cok agır gelıyo senin yine abunucak

bn 22 yasındayım esimde 26 1 yıldır yaklasık tedaviyle uğraşıyorum 3 başarısız transferim oldu ve bnm ailem yanımda degıl eşim anlayıslı biri degıl ve bn kayın validemle beraber oturuyorum . Inan bna bnm yasadıgım seyler cok agır gelıyo senin yine avunucak bi kızın var şükür et cnm ve hayırlısını iste tutsaydı bunu ıstersen tabiki ama ya Hayırsızsa bundada var bı hayır cok kafana takma

bn 22 yasındayım esimde 26 1 yıldır yaklasık tedaviyle uğraşıyorum 3 başarısız transferim oldu ve bnm ailem yanımda degıl eşim anlayıslı biri degıl ve bn kayın validemle beraber oturuyorum . Inan bna bnm yasadıgım seyler cok agır gelıyo senin yine abunucak
Nerelisin canım?biz 8 yıl oldu evleneli 1 sene korunduk sonra hemen olucak sandık doktor doktor dolastım 3 yıl önce kızım oldu işte.bende kayınvalidenle beraber oturuyorum 9 ay önce yan dairesinin aldım sağolsun bu konuda cok destekçim eşinde idare ediyoruz işte:-) inşallah biran önce kavusursun bebişine

Merhaba arkadaslar bende dün başladım tüp bebek tedavisine iğneleri yaptiyorum inşallah her şeyin hayırlısı olur.yazılarınızı okuyorum ayni duyguları paylaşıyoruz anne olmayı Rabbim hepimize tatdirsin inşallah.
Amin tüm isteyenlere inş cnm

Nerelisin canım?biz 8 yıl oldu evleneli 1 sene korunduk sonra hemen olucak sandık doktor doktor dolastım 3 yıl önce kızım oldu işte.bende kayınvalidenle beraber oturuyorum 9 ay önce yan dairesinin aldım sağolsun bu konuda cok destekçim eşinde idare ediyoruz işte:-) inşallah biran önce kavusursun bebişine
Cnm bn antepliyim hollandada yaşıyorum ailem antep te işte :D bizde korunduk ilk 6 ay evleneli 2 yıl oldu ztn eşim ama hep dıyodu bak olmaz olmazsa görürsün diyodu sonra denemeye karar verdık olmayınca doktora başvurduk ve çoçuğumuzun sadece olma ihtimaliö% 1 di sonra bizi tüp bebek has yolladılar ve başladık tedaviye Günlerce aylarca konuşma yapıldı hangı tedavi uygulanacak düye konuşuldu bn cok sey cıktım ya gercekten . Şimdi çatlatma iğnesi mi deniyo ona onu vurdum pazartesi 4. Transferim var . Iyyyy bu igne cok Yaktı bni

Cnm bn antepliyim hollandada yaşıyorum ailem antep te işte :KK70: bizde korunduk ilk 6 ay evleneli 2 yıl oldu ztn eşim ama hep dıyodu bak olmaz olmazsa görürsün diyodu sonra denemeye karar verdık olmayınca doktora başvurduk ve çoçuğumuzun sadece olma ihtimaliö% 1 di sonra bizi tüp bebek has yolladılar ve başladık tedaviye Günlerce aylarca konuşma yapıldı hangı tedavi uygulanacak düye konuşuldu bn cok sey cıktım ya gercekten . Şimdi çatlatma iğnesi mi deniyo ona onu vurdum pazartesi 4. Transferim var . Iyyyy bu igne cok Yaktı bni
Hım bende almanyada doğdum büyüdüm:-)şimdi istanbulda oturuyorum.hayırlısı olsun canım ya yasınızda genç az daha gezin .peki neden olmaz dediler?sorun ne

Hım bende almanyada doğdum büyüdüm:-)şimdi istanbulda oturuyorum.hayırlısı olsun canım ya yasınızda genç az daha gezin .peki neden olmaz dediler?sorun ne
Sperm güçsüzlüğü var . Eşim hep istiyordu bn bilmiyodum sorun oldugunu abisindede varmş aynı sorun bilmiyodum bn bizimki ortaya cıkınca anladım niye bı kdr cok istedigini o zmn anladım bnde . Sen Nerelisin cnm

Sperm güçsüzlüğü var . Eşim hep istiyordu bn bilmiyodum sorun oldugunu abisindede varmş aynı sorun bilmiyodum bn bizimki ortaya cıkınca anladım niye bı kdr cok istedigini o zmn anladım bnde . Sen Nerelisin cnm
Hım bizdede sayı yetersiz.kastamonu luyum almanyada doğdum büyüdüm.inşallah kısa zamanda olur canım.ben bu negatifte cok yıkıldım.toparlayamadım kendimi.inşallah birdaha görmem negatifi hiçbirimiz görmeyiz inşallah

Hım bizdede sayı yetersiz.kastamonu luyum almanyada doğdum büyüdüm.inşallah kısa zamanda olur canım.ben bu negatifte cok yıkıldım.toparlayamadım kendimi.inşallah birdaha görmem negatifi hiçbirimiz görmeyiz inşallah
Ini. Cnm hakkımıza hayırlısı olsun bn 3 defa negatif yaşadım üzülme hayırlısı de her zmn olur inş hepimizinde tüm isteyenlerinde ne dıyelim elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz gerisi Rabb'ime kalmış verirse alırız onun yanında hersey cok

Ini. Cnm hakkımıza hayırlısı olsun bn 3 defa negatif yaşadım üzülme hayırlısı de her zmn olur inş hepimizinde tüm isteyenlerinde ne dıyelim elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz gerisi Rabb'ime kalmış verirse alırız onun yanında hersey cok
Aynen canim rabbim bilir.ben daha cok kızın için istiyorum.kızımda kalp kapakçiği yetmezliği ve böbreğinde aorun var ilerde amelîyat olması fln gerekebilirmiş.bi aynı kandan kardeşi olaun hem arkadası hemde inşallah gerekmezfe canı olur diyorum

Cnm bmm ya cok gecmiş olsun inş bişiy olmaz kalbini ferah tut . İnş rabbim gönlündekini verir sana
İnşallah canım.zaren istiyordum ama bu olaylar çıkınca ortaya dahada erkene aldık yoksa sene sonunda düşünüyordum belkıde diğer sene aonuna ama kızımın ları cıkınca desik beklemeyelım.hayırlısı olsun dersi veren allah dermanınıda veriri inşallah.

İnşallah canım.zaren istiyordum ama bu olaylar çıkınca ortaya dahada erkene aldık yoksa sene sonunda düşünüyordum belkıde diğer sene aonuna ama kızımın ları cıkınca desik beklemeyelım.hayırlısı olsun dersi veren allah dermanınıda veriri inşallah.
Verir CNm inş dua et bol bol

Kızlar aize danısıyim dedim.benim kızım ilk denemde aorunsuz bir şekilde tuttu sizce bu rahım yaralamayı yaptırmalımıyım?gerek var mı?yoksa bıdaha deneyip ikincide mi yaotırmalıyım?
Arkadaşım ben tam 3 defa hsg çektirmiştim tam olarak hiç birin de de belli deil dediler kanallarım açık mı kapalı mı oldugu belli deildi... laparoskopi önermişlerdi ben de korkumdan yaptırmamıştım en son doktorum tanı amaçlı laparoskopi ve histeroskopi yaptı laparoskopiyle göbek deliğimden kanallarıma bakıldı...histereskopiylede rahımden bakılıyor anestezi altın da (ikisi aynı an da oldu) rahmime bakıldı ve tüp bebek yapıcağımız için doktorum çizik attı ve o çizigin dışarıdan gelen bir şeyi kabul edip kendini yenilemeye çalışıyormuş rahim de embriyoyu yabancı görüp utunamadıgını söyledi... benden bu kadar canım hakımız da hayırlısı....

Arkadaşım ben tam 3 defa hsg çektirmiştim tam olarak hiç birin de de belli deil dediler kanallarım açık mı kapalı mı oldugu belli deildi... laparoskopi önermişlerdi ben de korkumdan yaptırmamıştım en son doktorum tanı amaçlı laparoskopi ve histeroskopi yaptı laparoskopiyle göbek deliğimden kanallarıma bakıldı...histereskopiylede rahımden bakılıyor anestezi altın da (ikisi aynı an da oldu) rahmime bakıldı ve tüp bebek yapıcağımız için doktorum çizik attı ve o çizigin dışarıdan gelen bir şeyi kabul edip kendini yenilemeye çalışıyormuş rahim de embriyoyu yabancı görüp utunamadıgını söyledi... benden bu kadar canım hakımız da hayırlısı....
Off valla ne yapıcagımı şaşirdim.hsg nasil yapılıyor canım?oda mı anestezi ile?ikisini birarada halledebilirmiyim diyorum

Back