• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba kızlar bugun doktorla görüştüm.rahim filmi istedi tutmamasının sebebi anca sezeryandan dolayı tüplerde yapısıklık fln olmus olabilir bi bakalım dedi.rahim kalınlıgım 11 miş normalde 6 bîle kabul ediliyormus seninkı cok iyiydi dedi.hazıran adeti ile transfer olucam.rahim yaralana işleminden sonra transfer olucak.tutunmayı artırıyormus.şiddetli pko oldugum halde bir kist fln yok şanslısın dedi.bakalım bu hafta rahim filmi cwkılıcem

hayırlısı olsun canım.rahim yaralana işlemi nedir canım ?

Kızlar transferin 4.günü ama Ufacık bi belirtim yok benle birlikte transfer olan arkadaşların cogunun göğsü büyümüş Ağrı varmış benim tam tersi göğsüm büyümek yerine şişmek yerine sanki dümdüz oldu

merhaba arkadaşlar, 2. denemede normalde olmuyor ama 2. denemede doktor ile görüşüp iki embriyo koyduran var mı acaba ? yakınlarında duyan kendi yaşayan? 2. denicem de ben Allahın izniyle böyle bişey konuşsam doktor ile olabilirliği var mı acaba? tecrübeniz varsa bu konuda önce size bi sorim dedim:oops:
Canım bu merkeze bağlı benim yasım 22 ilk transferimde de iki bebiş transfer edilmişti bunda da inşallah iki yapılacak ;)

Günaydın canlar.. heyecan dorukta hastane odasında bekliyorum doktorcugum gelsin diye :) erken geldik Biraz uyuduk eşimle şimdi de nefes egzersizleri yapıyorum rahatlamak için :) iyiyimmm iyiyizz iyi olucaazz :)
Ayy yesinler sizin egzersizlerinizi ;) canım hiç korkma hiç bişey duymuyıcaksın

Kızlar transferin 4.günü ama Ufacık bi belirtim yok benle birlikte transfer olan arkadaşların cogunun göğsü büyümüş Ağrı varmış benim tam tersi göğsüm büyümek yerine şişmek yerine sanki dümdüz oldu
Kuzumm sakın takılıp üzme kendini yaa belirti olmuyo ki ÇOĞU insanda yapma lütfen bebişleride üzme yaa

hayırlısı olsun canım.rahim yaralana işlemi nedir canım ?
Aynı adı gibi rahime ufak yaralar yapılıyor tutunma şansını artırıyormus.bende bilmiyordum yeni öğrendim yeni bir yöntemmiş doktorum önerdi bende kabul ettim bakalım yaşayıp görücez:-)
canım belirti arama notmal yolla hamile kalsanda bu haftalarda belirti olmaz.ayrıca belkıde hiç belirtin olmıycak.vakla enim kızımda internette yazan belirtilerin hiçbiri olmadı.

Aynı adı gibi rahime ufak yaralar yapılıyor tutunma şansını artırıyormus.bende bilmiyordum yeni öğrendim yeni bir yöntemmiş doktorum önerdi bende kabul ettim bakalım yaşayıp görücez:-)
canım belirti arama notmal yolla hamile kalsanda bu haftalarda belirti olmaz.ayrıca belkıde hiç belirtin olmıycak.vakla enim kızımda internette yazan belirtilerin hiçbiri olmadı.
Canımm ben bu işlemi bi kez uyanık bi kezde narkozla yaptırdım Rahime çizik atıyorlar rahim Duvarı canlanıyor hücreler yenileniyor rahim duvarında ki bu da bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor

Kuzu lar ciktimmm 25 Yumoş toplanmıslar bi yumurtaliktan 18 diğerinden 6 7 tane almışlar. Cook ağrım yok ama 10 yumurtanın üzerinde ağrı olur dediler. Şuan bi serum veriyorlar yumurtalikların toparlanmasi icinmis. Hadi ben sırami savdim sıra sizdeee:)

Ben memorialda kızımı aldım kucagıma ama laboratuvarı medical parkla bire bir aynı onu iyi biliyorum.ben bu kadar şilirildiği kadar iyi oldugunu düşünmüyorum.koyun muamelesi görmüşüz orda.transferde işlem yapılıcak olan yerde bi oda var.7-8tane ameliyat önlüğü giymiş kadın beklıyoruz orda koyun gibi iöeri alıp işlemi yapıp aynı sekılde yataklarla koyın gibi kapıya diziyorlar.görevli gelip odana çikarıyor.o an anlamamısomda şimdi ne kadar cok zaman harcamısız diyoum.randevulu gidip 1,5-2 saat beklediğimi biliyorum.gün aşırı kan veriyordum aynı hastanenin doktoru bu seferki tedavide baska hastanede benden 2 defa kan aldı sadece.fazlasına gerek yok dedi.memorialde delik deşik olmustum kan alınırken ağlıyordun kolundan elimin üstünden alıyorlardı.çok şükür kızım var ama dediğim gibi düşündüpümde gidilicek bir yer değilmiş adı var
canım merak ettim hangi memorial hastanesinden bahsediyorsun benden aynı hastanede tedavimi oldum şuan bekliyorum transfer için 2 ay dediler ama ben bundan 2 ay önce ilk defa tüp bebek denemesi için orada başladım ama koyun mumalesi görmedim hiç beklemedim en fazla beklediğim 5 dk.veya 7 dk geçmez ben hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım insanların bu yolda bir karar verirken daha yola başlamadan kafalarını karıştırmayalım bu çok zor bir süreç en ufak bir şeyden moral bozuluğuyor söyledikleriniz şuan orada mevcut değil siz çok önce gitmişsiniz belki ondan unutmayalım şifa allahtan onlar sadece aracı kimi memnun olur kimi olmaz rabbim ol demeden olmaz hakkımızda hayırlısı artık herşey

Kuzu lar ciktimmm 25 Yumoş toplanmıslar bi yumurtaliktan 18 diğerinden 6 7 tane almışlar. Cook ağrım yok ama 10 yumurtanın üzerinde ağrı olur dediler. Şuan bi serum veriyorlar yumurtalikların toparlanmasi icinmis. Hadi ben sırami savdim sıra sizdeee:)
Cnm çok gecmiş olsun oo yumurta Say'ın baya iyi ama :KK31:

Canımm ben bu işlemi bi kez uyanık bi kezde narkozla yaptırdım Rahime çizik atıyorlar rahim Duvarı canlanıyor hücreler yenileniyor rahim duvarında ki bu da bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor
canım anlatsana biraz nasıl yapılıyor.transfer günümü öncesinde mi yapılıyor bu işlem?cok can yakıyor mu?

canım merak ettim hangi memorial hastanesinden bahsediyorsun benden aynı hastanede tedavimi oldum şuan bekliyorum transfer için 2 ay dediler ama ben bundan 2 ay önce ilk defa tüp bebek denemesi için orada başladım ama koyun mumalesi görmedim hiç beklemedim en fazla beklediğim 5 dk.veya 7 dk geçmez ben hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım insanların bu yolda bir karar verirken daha yola başlamadan kafalarını karıştırmayalım bu çok zor bir süreç en ufak bir şeyden moral bozuluğuyor söyledikleriniz şuan orada mevcut değil siz çok önce gitmişsiniz belki ondan unutmayalım şifa allahtan onlar sadece aracı kimi memnun olur kimi olmaz rabbim ol demeden olmaz hakkımızda hayırlısı artık herşey
şişlı de ben kendi tecrübelerini yazdım.sen memnun kalmıs olabılırsın bu demek olmuyor kı bende memnun kalıcam o dönem cok yoğundu.bebeğin oldugu halde bidaha orayı tercih etmedim aynı doktorla baska hastanede devam ettim yoluma aradan 3-4 sene geçmiş belkı artık yogun değildir.çoğu tanidiğim kadro değişince gitmedi oraya.eski doktorlarının gittikleri gastaneye devam ettiker.sana bol şans diliyorum.

canım anlatsana biraz nasıl yapılıyor.transfer günümü öncesinde mi yapılıyor bu işlem?cok can yakıyor mu?

şişlı de ben kendi tecrübelerini yazdım.sen memnun kalmıs olabılırsın bu demek olmuyor kı bende memnun kalıcam o dönem cok yoğundu.bebeğin oldugu halde bidaha orayı tercih etmedim aynı doktorla baska hastanede devam ettim yoluma aradan 3-4 sene geçmiş belkı artık yogun değildir.çoğu tanidiğim kadro değişince gitmedi oraya.eski doktorlarının gittikleri gastaneye devam ettiker.sana bol şans diliyorum.
Herşey nasip kısmet o zamanlar belki çok tüp bebek merkezi yoktur ama şimdi çok yer var o yüzden herkez farklı yerleri tercih ettiği için çok yoğun değildir belki ondandır ama benim tek bildiğim birşey var onlar sadece arıcı rabbim ol dedikten sonra olacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...

Arkadaşlar bizde haziran ayında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz. Şehir dışında olduğumuz için bu hafta sonuna doğru İstanbul' a gelip ön görüşme yapmayı düşünüyoruz. Ama profesör olarak sadece Bülent Tıraş' tan (Acıbadem Maslak) randevu alabildik. Şişli Memorial ve Amerikan Hastanesi' nden doçentlerden randevu aldık. Bahçeci' den Mustafa Bahçeci çok yoğun ondan da randevu alamadık. Bu merkezlerden sizce en iyisi hangisi? Daha önce duyduğunuz sonuçlardan paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. (Bir de acaba hafta sonuna doğru değil de yumurtlama dönemimde gelmem mi daha mantıklı olur?)
Medipol mustafa acetide arastir.

Herşey nasip kısmet o zamanlar belki çok tüp bebek merkezi yoktur ama şimdi çok yer var o yüzden herkez farklı yerleri tercih ettiği için çok yoğun değildir belki ondandır ama benim tek bildiğim birşey var onlar sadece arıcı rabbim ol dedikten sonra olacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...
Aynen o zaman bahçeci ve memorial vardı.sonradan arttı.o kocaman bekleme yerinde oturucak yer olmuyordu eşim ayakta beklıyordu geneld

canım sana doktorun ne zaman yaparız dedi? birazda olsa şansı artıyorsa neden yaptırmayalım.regli olayım bende başlayacağım sanırım tedaviye.gidince sorayım bende doktoruma bunu
Bu transferde yaparız dedi bilmiyorum kı haftasonu gidince aorucam nasıl yapılıyormus bakalım.artırıyormus ama fazla detaylı konusmadık

Back