• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Alenay .!.:
Benim esimde morfoloji sifir. Suan tup bebek tedavisindeyiz.[/QUOTE
size ne dendi peki bizimde memorilada verdigimz spermiogramda sifir cikti morfoloji ama sanirin bu cok onemli degilmis cunku spermin belli bi kismi incelenuyo o kismi bax alınıyor sayi çoksa elbet duzgun spermler bulunur bize tup bebekte bi yontem vardi spremler icin suan ismi aklima gelnedi cok cok buyutulerek seciliyo spermler o sekilde yaptircz aslnda mikrocip yontemi de varmis ama ilk etapta cok onermem dedi cunku oyle bi sknti oldugunu dusunmuyorum ve ek maliyet gerek de yok dedi bakalim.bende haftaya basliyorum kismetse 25ine hastalanmis olurum

Merhaba arkadaşlar rahim çizdirmeden bahsetmişsiniz ben de o işlemi yaptırdım tüp bebekten 1 ay önce histeroskopi oldum rahmime de bakıldı sonra da bebegin tutunma ihltimali artsın die doktorum rahmime cizik attı. dier ay tüp bebek yaptık ama maalesef olmadı.. ama benım bi tanıdıgım 14 sene cocugu olmamış aynı benim ameliyatımdan olmuş ama 3 ay sonra tüp bebek yapmışlar şimdi kocaman ikiz kızları var .. doktorunuza onu sorun rahim cizildikten sonra hemen mi tüp bebek öneriliyor die..

Canım tüp bebek tedavısı ıcın hep regl 2. Ya da 3. Gun ılaclara başlanıyor. Ona göre ayarlaman lazım.
Ben ızmırdeyım o yüzden tavsıye veremıyorum. Ancak başlamadan önce ben de 3-4 merkezle görüştüm. Zaten sızın gorusecegınız yerler de hep ısım yapmış. Doktor olarak kıme yakın hıssedersenız ona başlanıyor sonucta. Çünkü hepsı tecrubelı hepsı ıddıalı. Fıyatlar aynı gıbı. Hakkınızda hayırlısı olsun..
ben bir tanıdğımın referansıyla bahçeciye gittim ve Mustafa beyle başladık tedavime canım. Bence de birkaç merkezle imkanın varsa zaman açısından bir görüş derim. Kendim henüz bir sonuç alamadığım için öneride bulunamıyorum. Ama bahçeci gerçekten çok yoğun ve azıcık kendini garip hssettiğin durumlar yaşayabiliyorsun.

bazen ters etki yapabiliyor...rahim ters tepki verip kalinlasmaya biliyor..bi tanidigin basina geldi...siz yine de arastirin bence..
enim rahim kalınlasmasında bi sotunum yok bu transferden önce 11 miş mesela.inşallah ters etki etmez bakıcaz artık şans.teşekür ederim.

Merhaba arkadaşlar rahim çizdirmeden bahsetmişsiniz ben de o işlemi yaptırdım tüp bebekten 1 ay önce histeroskopi oldum rahmime de bakıldı sonra da bebegin tutunma ihltimali artsın die doktorum rahmime cizik attı. dier ay tüp bebek yaptık ama maalesef olmadı.. ama benım bi tanıdıgım 14 sene cocugu olmamış aynı benim ameliyatımdan olmuş ama 3 ay sonra tüp bebek yapmışlar şimdi kocaman ikiz kızları var .. doktorunuza onu sorun rahim cizildikten sonra hemen mi tüp bebek öneriliyor die..
bu haftasonu hsg çekilicek o zaman konusucaz tekrar.bakalım ne diycek?haziran adetinle baslıycam tedaviye.bu rahim yaralana nasıl bişey peki bahsedermisiniz nasıl yapılıyor ağri oluyor mu?

Kızlar aize danısıyim dedim.benim kızım ilk denemde aorunsuz bir şekilde tuttu sizce bu rahım yaralamayı yaptırmalımıyım?gerek var mı?yoksa bıdaha deneyip ikincide mi yaotırmalıyım?

enim rahim kalınlasmasında bi sotunum yok bu transferden önce 11 miş mesela.inşallah ters etki etmez bakıcaz artık şans.teşekür ederim.

bu haftasonu hsg çekilicek o zaman konusucaz tekrar.bakalım ne diycek?haziran adetinle baslıycam tedaviye.bu rahim yaralana nasıl bişey peki bahsedermisiniz nasıl yapılıyor ağri oluyor mu?

yaptiran arkadasin da hic kalinlasma sorunu yoktu, hatta doktorda sasirmis rahmin boyle tepki vermesine... hayirlisi olsun insallah...herkesin bunyesi farkli..

Hanimlar bildigim kadariyla iki embriyo konmasi yasal bir duzenlemeyle sinirli.35 yas ve uzerinde yapilabiliyor.ben 38 yasinda oldugum icin gorustugum her doktor sizin iki hakkiniz var dedi.

Ben yeditepe univ.hastanesinde karar kildim.ilk on gorusmeden cikarken doktorum simdi senin aklina hatirlayamadigin cok soru gelir,internette de cok dolasma,aklina ne gelirse bana mail at demisti.ve her mailime de geciktirmeden cvp verdi simdiye kadar.onumuzdeki hafta tahlillerim uygun cikarsa basliycaz...

yaptiran arkadasin da hic kalinlasma sorunu yoktu, hatta doktorda sasirmis rahmin boyle tepki vermesine... hayirlisi olsun insallah...herkesin bunyesi farkli..
Bakalım canım durum ne göstericek.şimdi hsg çekilicek ondan korkuyorum.hsg den sonra duruma göre konusulucak
Yaptırma cnm .
Kac yasındasın sen
24 yasındayım canım doktoruma cok güveniyorum ama bu konuda aklım karişik biraz
Evet ben gormedim ama methini cok duydum. Yakin olsam ona giderdim ama bana cok uzak kaliyor.
benim kendisiyle pek bir iyi konusmam yok ama doktorun o gün yoktu kendisi ile görüştüm daha transfer olmama birkaö gün varken.bu embiriyolar tutmaz en sizin sorununuzu çözerim aynı hastanedeki doktoru bırakıp ona gelmemizi söyledi.biz şok olduk kendi doktorumuza güvendik ve devam ettik kızım oldu.

Olur inşallah canım. Ben 38 eşim 41 yaşında. Ilk çocuğumuz için uğraşıyoruz...
Hayırlısı olsun canım. Bız de aynı durumdayız , ben 38 esım 40 yasında. Ilk tüp denememızı yaptık. Salı gunu sonucu beklıyoruz bakalım..sız daha önce denedınız mı nasıl durumlar ?

Back