• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar bana 3. gün değil 2. gün embriyosu transfer edildi..Çok yumurtam da olmamıştı zaten. sadece dört tane alabildiler ve ikisi döllenmiş. Doktorum yüksek kaliteli embriyolar dedi ama tabi hiç bir seçme şansı yoktu ortada...Onları da transfer ettiler 11 gün önce..Sonuçları iki gün sonra öğreneceğim. Yedekte yumurtam kalmadığı için dondurma işlemi de yapılmadı. Umarım tutarlar...Yaşımdan dolayı tekrar tedaviye cesaret eder miyim bilmiyorum..
Canım hayırlısı olsun. Benim de 3 tane dollenmıstı 2 tanesi 3. Gun yerleştirildi. Biri a biri b kaliteymis. 3. sü de devam etmiş , D kalite demişlerdi. O bir taneyi de 5. Gun embriyosu olarak dondurduk. Yani bu transferim tutmazsa geride sadece 1 adet d kalitem kaldı. O yüzden kalmadı diye üzülme. Olumlu düşünmeye bak. Bu benim ilk denemem ve 38 yaşındayım çocuğumda yok mecburen devam edeceğim tutmazsa. Yas onemlı ama ıhtımal var ki deniyorlar. Umarım gerek kalmazda güzel sonuçlarını duyarız buradan..

Iyi geceler arkadaşlar burayi gorunce bana gore cok yavas gecen zamanin ne kadar hizli gectigini farkettim aralik ocak ayından bu aylara gelinmis...rabbim hepinizin yardimcisi olsun hayirli bir sekilde pozitif haberi almayi nasip etsin hepinize inşallah
sormak istediğiniz birsey olursa seve seve cevap veririm bildigim kadariyla ;)

hsg için salı günün randevu aldım bakalım anestezi gerekmez dediler.

inşallah tutmustur kısmet bu olucak olduktan sonranokuyor

Benim kızımdada 15 yumurta yoplandı 1 olgun cıktı oda ol adı arkadan gelen kalıtesiz embiriyolar dan 5.güne gelenlerden iki tanesi transfer edildi oda tuttu işte.
hsg den korkmuyorum zaten artık anestezisiz çekılıcek kısa bir işlem dediler.transferde altıma kaçitmiştim korkuyorum sadece ondan:-(doktorum cok normal dedi ama utandım.

istanbuldayım canım.anestezisiz çekılıck tandevu aldım ama önerilere açiğim belkı kafama yatar

18 e girdikten 4 gün sonra evlendim hatta ailemin imzasıyla cok şükür hiç pişman değilim.7 yıl oldu benimde.sen neden pişmansın kı
Üzüyor bni pis koca :63:

Iyi geceler arkadaşlar burayi gorunce bana gore cok yavas gecen zamanin ne kadar hizli gectigini farkettim aralik ocak ayından bu aylara gelinmis...rabbim hepinizin yardimcisi olsun hayirli bir sekilde pozitif haberi almayi nasip etsin hepinize inşallah
sormak istediğiniz birsey olursa seve seve cevap veririm bildigim kadariyla :KK66:
Hoşgeldin CNm :)

kizlar iyi geceler

hatirlarsaniz benim de tek yumurtam toplanmis o da kalitesiz oldugundan dollenmemisti.transfer iptal olmustu.ben bugun baya erkenden regl oldum.gecen ay 25inde olmustum.sanirim tedaviden kaynakli oldu.simdi tum planlarim sasti tabi.normalde haziran adetiyle yeniden tedaviye baslayacaktik ama ramazan sebebiyle 1 ay daha gec baslasam diyorum.o da bayrama gelir diye dusunuyorum.tek tupum yok zaten o yuzden sansa da birakamiom ole kaldim yaniben pkoluyum bi de adetlerim hic boyle duzenli olmazdi sasirtiyor beni.belki kendiligimden hamile kalirim ilaclarin etkisiyle.bir dis gebeligim var aralik ayinda

sormak istediğiniz birsey olursa seve seve cevap veririm bildigim kadariyla :KK66:
Hayırlı olsun seninde canım sağlıkla kucagına almak nasip olsun.
Üzüyor bni pis koca :63:
geliyim oraya elimde sopa

kizlar iyi geceler

hatirlarsaniz benim de tek yumurtam toplanmis o da kalitesiz oldugundan dollenmemisti.transfer iptal olmustu.ben bugun baya erkenden regl oldum.gecen ay 25inde olmustum.sanirim tedaviden kaynakli oldu.simdi tum planlarim sasti tabi.normalde haziran adetiyle yeniden tedaviye baslayacaktik ama ramazan sebebiyle 1 ay daha gec baslasam diyorum.o da bayrama gelir diye dusunuyorum.tek tupum yok zaten o yuzden sansa da birakamiom ole kaldim yaniben pkoluyum bi de adetlerim hic boyle duzenli olmazdi sasirtiyor beni.belki kendiligimden hamile kalirim ilaclarin etkisiyle.bir dis gebeligim var aralik ayinda
bende tam ramazanda baslıycam inşallah.15-18 haziranda adet olursam bayramdan öncede transferim olucak inşallah.hakkında gayırlısı olun seninde inşallah hamile kalırsın

Hayırlı olsun seninde canım sağlıkla kucagına almak nasip olsun.
geliyim oraya elimde sopa

bende tam ramazanda baslıycam inşallah.15-18 haziranda adet olursam bayramdan öncede transferim olucak inşallah.hakkında gayırlısı olun seninde inşallah hamile kalırsın
Gel cnm bekliyorum başımın üstünde yerin var

İşte bende diyorum kı 3.gün çok harika olanlar 5.güne gidemîyor hatta internetten arastırırsan artık hemen teansferide önermiyorlar.dondurup çözülünce daha yüksek oluyormus şans.benim kaliteli 5.gün embîriyoları dondurulup çözülünce gittiler sağalıksiz embiriyo bozulurmus çözünürken.doktorum diyor kı 3.gün embiriyosu tutmaz diye biley yok en iyisi transfer edilir tutucaksa zaten tutar.herşey bos canın kısmet rabbim ol derse olur
iyiden iyiye şaşırmış bu doktorlar. dondurma çözdürme işlemi ekstra Yük bindiriyor. neden bu olumsuzluğu keyfi olarak yapalım ki? cevap belli parayı arttırmak başka amaç olamaz. Rahime kesik atma, keyfi dondurma bildiğin delirmiş bunlar. makalelerini de okuyorum iki ayrı görüş var dondurma işlemi ile. çok güçlü bir Savaş'ı Kazandığı için tutma ihtimali yüksek diyen de var. ancak keyfi yapmak tr ye özgü..

arkadaşlar ben regl den sonra kaç defa gittiğimizi unuttum o_O bir arkadaşımız hatırlatabilir mi ? Istanbul dışındayım. OPUya kadar gidiş-geliş yapacağım. 20 gün evimden uzakta zor olur bana.

Gel cnm bekliyorum başımın üstünde yerin var
Gelicem de kızımın büyümesini beklıyorum bitaz daha büyüsün gidicem almanyaya doğdugum yerleri eşinle gezicez.
iyiden iyiye şaşırmış bu doktorlar. dondurma çözdürme işlemi ekstra Yük bindiriyor. neden bu olumsuzluğu keyfi olarak yapalım ki? cevap belli parayı arttırmak başka amaç olamaz. Rahime kesik atma, keyfi dondurma bildiğin delirmiş bunlar. makalelerini de okuyorum iki ayrı görüş var dondurma işlemi ile. çok güçlü bir Savaş'ı Kazandığı için tutma ihtimali yüksek diyen de var. ancak keyfi yapmak tr ye özgü..
benim gittiğim merkezde dondurma ya ekstra ücret almıyorlar paket dahilinde ekstra ücret ödemiyorum.ohss oldugun için donduruldu.bana görede dayanıklılığı test edilmiş oluyor dondurulup çözülünce.bu tüp bebek işinde güvendiğin bir doktor buldun mu tamamdır.ben rahimi çizdirmeye fln da ekstra ücret ödemiyorum.doktorumlada hasta doktor ilişkımız yok ablam gibi artık 4 sene oluyor tanışalı sadece bebek için görüşmedik.ben onun kızının doğumuna gittim.kızımla öylesine ziyaretler fln azıcık sanimiyiz yanliş bişey yapıcagını düşünmüyorum açıkcası.sonuc negatif olsa bile ona devam ederim demiştim.ilkınde begatif olmadı ama ikincisinde oldu,yine devam ediyorum edicem çünkü sağlıklı embiriyolar elde ettikten sonra doktorun yapicaği bişey yok.doğal yokla oldugu zammanda her sperm tutmuyor sonucta buda tutmayabilir.

arkadaşlar ben regl den sonra kaç defa gittiğimizi unuttum o_O bir arkadaşımız hatırlatabilir mi ? Istanbul dışındayım. OPUya kadar gidiş-geliş yapacağım. 20 gün evimden uzakta zor olur bana.
Doktora bağlı canim ilk tedavimde 15 gün tahmini gün aşiri gittim geldim.bu seferkı tedavimdede 4 defa gittim

Hanimlar bildigim kadariyla iki embriyo konmasi yasal bir duzenlemeyle sinirli.35 yas ve uzerinde yapilabiliyor.ben 38 yasinda oldugum icin gorustugum her doktor sizin iki hakkiniz var dedi.

Ben yeditepe univ.hastanesinde karar kildim.ilk on gorusmeden cikarken doktorum simdi senin aklina hatirlayamadigin cok soru gelir,internette de cok dolasma,aklina ne gelirse bana mail at demisti.ve her mailime de geciktirmeden cvp verdi simdiye kadar.onumuzdeki hafta tahlillerim uygun cikarsa basliycaz...

Mrb bende 38 yaşındayım eylülde 39 olucam sizi okuyunca yazmak istedim. sizin sorununuz ne bilmiyorum ama,
Ben 16 aylık evliyem ve doğal yolla üç düşük yaptım. en son 1 ay önce. hormonlarım çok iyi ama yapıyorum. tüp bebek düşünüyorum ve seval taşdemire gittim o bana durumun iyi 32 yaşında gibisin hemen tedaviye başlayalım dedi. Cumartesi günüde Bülert Tıraşa gidicem. Ama kafam çok karışık yeditepeyi duydum doktorunuz kim ve size ne gibi bilgiler verdi rica etsem.

Merhaba canm rahime kesi işlemi hakkında bilgi verirmisin biraz?
Gelicem de kızımın büyümesini beklıyorum bitaz daha büyüsün gidicem almanyaya doğdugum yerleri eşinle gezicez.
benim gittiğim merkezde dondurma ya ekstra ücret almıyorlar paket dahilinde ekstra ücret ödemiyorum.ohss oldugun için donduruldu.bana görede dayanıklılığı test edilmiş oluyor dondurulup çözülünce.bu tüp bebek işinde güvendiğin bir doktor buldun mu tamamdır.ben rahimi çizdirmeye fln da ekstra ücret ödemiyorum.doktorumlada hasta doktor ilişkımız yok ablam gibi artık 4 sene oluyor tanışalı sadece bebek için görüşmedik.ben onun kızının doğumuna gittim.kızımla öylesine ziyaretler fln azıcık sanimiyiz yanliş bişey yapıcagını düşünmüyorum açıkcası.sonuc negatif olsa bile ona devam ederim demiştim.ilkınde begatif olmadı ama ikincisinde oldu,yine devam ediyorum edicem çünkü sağlıklı embiriyolar elde ettikten sonra doktorun yapicaği bişey yok.doğal yokla oldugu zammanda her sperm tutmuyor sonucta buda tutmayabilir.

Merhaba canm rahime kesi işlemi hakkında bilgi verirmisin biraz?
Ah canım keske bilgim olsada versem daha yaptırmadım.rahime kücük kücük darbeler yapıyormus.iyileşme sürecinde daha iyi tutunuyormus embiriyo.pek bi bilğim yok dediğim gibi kulaktan dolma bilğiler salı günğ net öğrenicem hsg den sora doktorumla konusup

merhaba arkadaşlar 2014 ekim ayından beri 2.5 tedavi geçirmiş olumlu sonuç alamamış bir anne adayı olarak ramazandan sonra ben de yeni bir tedaviye başlamak istiyorum. 2.5 tedavi diyorum çünkü birinde dondurulmuş embriyolarım sağlıklı çözünmediği için transferim iptal oldu. bu arada histeroskopi ile rahime çizik atılma olayını da yaşadım. sorularınız olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. rabbim hepimizin gönül muradını versin kucağını doldursun inşalah...

Arkadaslar sabah yumurtalarim toplandi. 16 adet :KK6: cok iyi gecti. Esimdende numune aldilar. Yarin dolleme islemi yapilacak. Sali gunu besinci gun oluyor ve o zamana kadar bekletmeye calisicaz dediler. Evdeyim dinleniyorum. Kocacimda yemek yapiyor sagolsun. Biraz sancim var ama disimi sikip agri kesici kullanmicam. Yarin aksama dogru arayip embriyolarla ilgili bilgi vereceklermis. Sizleri haberdar ederim.

Arkadaslar sabah yumurtalarim toplandi. 16 adet :KK6: cok iyi gecti. Esimdende numune aldilar. Yarin dolleme islemi yapilacak. Sali gunu besinci gun oluyor ve o zamana kadar bekletmeye calisicaz dediler. Evdeyim dinleniyorum. Kocacimda yemek yapiyor sagolsun. Biraz sancim var ama disimi sikip agri kesici kullanmicam. Yarin aksama dogru arayip embriyolarla ilgili bilgi vereceklermis. Sizleri haberdar ederim.
İnşallah her şey yolunda gider bebişlerin güzel güzel döllenir sımsıkı tutunurlar :anneadayı: güzel haberlerini alırız hakkın da hayırlısı olsun...

merhaba arkadaşlar 2014 ekim ayından beri 2.5 tedavi geçirmiş olumlu sonuç alamamış bir anne adayı olarak ramazandan sonra ben de yeni bir tedaviye başlamak istiyorum. 2.5 tedavi diyorum çünkü birinde dondurulmuş embriyolarım sağlıklı çözünmediği için transferim iptal oldu. bu arada histeroskopi ile rahime çizik atılma olayını da yaşadım. sorularınız olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. rabbim hepimizin gönül muradını versin kucağını doldursun inşalah...
Rrahime çizik atilma bende yapılıcak.nasıl yapılıcak ne zaman yapılıcak hiçbirşey bilmiyorum.allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.
maşallah canım muhakak haber ver

Back