• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ekstra bir maliyeti var mi canim. Varsa ne kadar acaba ?
buradaki yaptıran arkadaşlar her biri farklı para vermiş, aynı işlem aynı serum, ben 234 TL verdim, bir başkası 115 TL vermiş, birisi 400 TL gibi, diğerine 1000TL gibi bir şey...kısacası gittiğin hastaneye bağlı ...

Benim 28 inde test dedi doktor ama o kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum. Kendimde farklı bisey hissetmiyorum yani ilaç ve iğnelerin etkisi var tabi ama transfer sonrası özel bisey olmadı. 2 gün yattım ve çok sıkıldım . işin aldım Perşembeye kadar Evdeyim fakat doktoruma kalırsa normal hayatıma dönebilir misim. İşin adlı bende ne yapacagimi şaşırdım .
Aynen ben de ıkı gun evden çıkmadım nerdeyse ve cok sıkıldım. Bugun de ızınlıyım. Çarşamba ıse donecegım. Aslında ıse gıdecektım ben ancak işim streslı olduğundan en azından o stresı 2 gun daha yasamam deyıp gıtmedım. 3. Gun embrıyosu, acaba cmt gunu 9.gun oluyor baktırsam mı dıye düşünüyorum. Salı gunu 12. Gun test günüm. Ancak işte Olacağım ve negatıf sonuç alırsam nasıl Yaparım o gun hıc bılmıyorum.

Sağol canım Rabbim sabrimizi versin inşallah. Sen de yıpratmak kendini bu kadar. Ben ilk negatifte hersey bitti dünyam yıkıldı gibi hissettim. Harap ettim kendimi a bunda daha dirayetliyim. Dünyanın sonu olmadığını anlıyor insan sonradan yine güç bulup yine yola devam edeceğiz. Canım benim bu zaten dindurulmuska yapıldı ama kalitesi düşüktü. Şimdi silbastan tekrar basliycaz. Ne zaman olur bilmiyorum ama o iğneler gözümü çok korkutuyor. O kadar hormon yüklemek, kilo almak. Bi de benim psikolojik olarak çok etkileniyor um iğne yapılırken ağrı olmuyor ama yasadiklarim i düşünüyorum ve çok üzülüyorum Ağlıyorum iğne olurken . Rabbim bizkere guc versin İnşallah bu son negatifimiz olur canım .elimizden bişey gelmiyor. İyi kalitedeyse dondurulmuslar dene canm
Canım elimde kalan embiriyolar 5.gün en iyi kalitedeydi dondurulurken kımı çözerkem bozuldu.sağlam olanlar transfer edildi vu sefer rahımde yaralana işlemiyle transfer okucam.bakalım hayırlısı

Canım elimde kalan embiriyolar 5.gün en iyi kalitedeydi dondurulurken kımı çözerkem bozuldu.sağlam olanlar transfer edildi vu sefer rahımde yaralana işlemiyle transfer okucam.bakalım hayırlısı

merhaba canım sanırım olumsuz sonuçlandı geçmiş olsun bidahakine tutunur inşallah.neden olmsuz oldu canım labaratuvardan mı kaynaklı ?hangi yöntemle transfer olucak anlayamadım?biz bu ay sonu tedaviye başlıcaz sanırım,doktor olarak kimi tavsiye edersin aynur hanım diye biri var mı ?

Aynen ben de ıkı gun evden çıkmadım nerdeyse ve cok sıkıldım. Bugun de ızınlıyım. Çarşamba ıse donecegım. Aslında ıse gıdecektım ben ancak işim streslı olduğundan en azından o stresı 2 gun daha yasamam deyıp gıtmedım. 3. Gun embrıyosu, acaba cmt gunu 9.gun oluyor baktırsam mı dıye düşünüyorum. Salı gunu 12. Gun test günüm. Ancak işte Olacağım ve negatıf sonuç alırsam nasıl Yaparım o gun hıc bılmıyorum.
Aynı sıkıntı bende de var. Perşembe test gunum fakat işyerinde almak istemiyorum sonucu . is çıkışı testi yaptirsam sonucu hemen çıkar mi? Bu konuda bilgisi olan var mi

merhaba canım sanırım olumsuz sonuçlandı geçmiş olsun bidahakine tutunur inşallah.neden olmsuz oldu canım labaratuvardan mı kaynaklı ?hangi yöntemle transfer olucak anlayamadım?biz bu ay sonu tedaviye başlıcaz sanırım,doktor olarak kimi tavsiye edersin aynur hanım diye biri var mı ?
Ben doktorumdanda hastaneden de memnunun canım embiriyo kalitesiyle alakalıymıs.rahim gilmi istedi birde.aynur hanımda iyiydir ama ben nur hanımın hastasıyım

Arkadaslar herkese selam Cumartesi transferim oldu eşin giRmeme izin vermiyo transferden sonra bitti artık dedi sizleri cok merak ettim hep kalınsaydınız ama girersem su durumda sorun yasamak istemedim bu arada Allah'a emanet yasıyorm pek umudum tok çünkü herseyımı kendim yapıyorm eşim transfer olmuş gibi o sürekli yatıyo banada arada bi Allah Razı olsun bakıyo ama ekseriye kendim Yaptım er ihtiyacımı mesela az önce buzdolabından Eğilip sebzelikten domates falan aldım bili olurmu diye çok KORKUYORM birde peynir bidonunu dolaptan aldım mutfak tezgahının üzerine. Kadar o biraz ağırdı rahat 5kg vardı ama eşimin uyanmasını bekleyemicek kadar açtım Şimdide keşke aç öleydimdr almasaydım diyorm inşallah bişi olmaz cok KORKUYORM ben hepinize dua EDİYORM sizde bana edin gerçekten Allah'ın adıyla yasıyorm Bakanı'm yok bi bardak su için ilk gün kaç saat bekledim eşimi uyandırAmadın kendim aldım ben bu sekildeyşm eğer bebeğim tutarsa tutunursa inanın mucize olur !!! Hepinize Allah'a emanet olun
canım hayırlı olsun ama sakat değilsin ki yatman gerekmiyor ben kızımdada bundada kalkıp her işimi yaptım hatta reçel yapmiştim fayanaların değişti o dönem temizlik yaptım.kalkıo su alabilirsin 5 kg ne ki?nırmal hayatına dönüceksib aşiri ağir kalırmıycaksıb sadece.

Normalde baslamadan istiyorlar sanırım bende istenmedi.şimdi doğumda bi hasar olmus olabîlir diye istiyor doktorum.doktor bişey söylemedi mi.?
henüz doktorla görüşmedik,eşimin doktoru aynur hanımla görüşecek o da uygun derse sperm sonuçlarına, bu ay sonu başlıcaz inşallah.riske atmamak için bende çektirsem bari.daha doktora görünmedim ben inşallah bir problem çıkmaz benden yana.şimdiye kadar gittiğim doktorlar bir sıkıntı görmedi bakalım bende hazırsam istanbul yolcusuyuz.sence folik asit kullanmalı mıyım şu aşamada?

Arkadaşlar bizde haziran ayında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz. Şehir dışında olduğumuz için bu hafta sonuna doğru İstanbul' a gelip ön görüşme yapmayı düşünüyoruz. Ama profesör olarak sadece Bülent Tıraş' tan (Acıbadem Maslak) randevu alabildik. Şişli Memorial ve Amerikan Hastanesi' nden doçentlerden randevu aldık. Bahçeci' den Mustafa Bahçeci çok yoğun ondan da randevu alamadık. Bu merkezlerden sizce en iyisi hangisi? Daha önce duyduğunuz sonuçlardan paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. (Bir de acaba hafta sonuna doğru değil de yumurtlama dönemimde gelmem mi daha mantıklı olur?)

arkadaşlar merhaba uzun zamandır takipteyim sizleri forumu. böyle sıkıntılı ve zor bir süreçte sizlerin paylaşımı ve desteği gerçekten çok iyi. bende 3. tüp bebek tedavime başlayacağım kısmetse bu ay içerisinde. Bahçecide mustafa beyle başlıyoruz kısmetse. böyle zorlu bir dönemde aranıza katılmak istedim. gerçekten destek ve birlik çok önemli. hepimizin allah yardımcısı olsun dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

henüz doktorla görüşmedik,eşimin doktoru aynur hanımla görüşecek o da uygun derse sperm sonuçlarına, bu ay sonu başlıcaz inşallah.riske atmamak için bende çektirsem bari.daha doktora görünmedim ben inşallah bir problem çıkmaz benden yana.şimdiye kadar gittiğim doktorlar bir sıkıntı görmedi bakalım bende hazırsam istanbul yolcusuyuz.sence folik asit kullanmalı mıyım şu aşamada?
Aynur hanıma 1 defa muayne oldum ama iyidir güleryüzlüdür hep zaten aynur hanım nur ganım betül hanım daha 1 sene önce memorialde görev yapan doktorlar.embiriyolıg ferhat beyde önceden memorialde idi ben hepsine güveniyorum şimdşde olmazsa yine oraya gidicem.sanimiyetlerine inanıyorun arkadas gibiyiz whats app dan yazısıyoruz sağolsunlar heo geri dönerler.folık asitte ben hala kullanıyorum hazıran transferime hazırlık olsun diye.
Arkadaşlar bizde haziran ayında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz. Şehir dışında olduğumuz için bu hafta sonuna doğru İstanbul' a gelip ön görüşme yapmayı düşünüyoruz. Ama profesör olarak sadece Bülent Tıraş' tan (Acıbadem Maslak) randevu alabildik. Şişli Memorial ve Amerikan Hastanesi' nden doçentlerden randevu aldık. Bahçeci' den Mustafa Bahçeci çok yoğun ondan da randevu alamadık. Bu merkezlerden sizce en iyisi hangisi? Daha önce duyduğunuz sonuçlardan paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. (Bir de acaba hafta sonuna doğru değil de yumurtlama dönemimde gelmem mi daha mantıklı olur?)
canım bu merkezlerden bana göre memorıal iyi prof.dr semra kahramanın ekibi ile bir kız cocuk sagibi oldum cok şükür ama doktr kadrosu değişti eskiden cok övülen doktrların hiçbiri o ekipte değil artık bende bu yüzden eski dıktorumla bana hiçte uygun olmayan bir merkezde tedaviye basladım ve cok memnunum.bahçecide dr müstecep kavrut var ona gidebilirsin güler yüzlü ilgiki bir doktordur:-)

Kızlar dün akşam çatlama iğnesini yaptım yarın sabah 8.30 da opum var allahın izniyle. Sağolsunlar bugun eşimi de benide ayrı ayrı aradı hemşirelerimiz yakından ilgileniyorlar umarım sonucunda yüzlerimiz güler :)
Dualarınızı bekliyorum br çırpıda toplansın yumoşlarım inşallah

Normalde baslamadan istiyorlar sanırım bende istenmedi.şimdi doğumda bi hasar olmus olabîlir diye istiyor doktorum.doktor bişey söylemedi mi.?
Canımm negatifi duyunca inan çok üzüldüm :( Rabbim tez zamanda kızına tatlı bi erkek KARDEŞ versin Hayırlısı böyleymiş canım benim üzme kendini

Canım ben Bülent beyin hastasıyım daha transferim olmadı ama bende çok memnunum giden hastalarına çok memnun Rabbim hakkında neresi hayırlı ise Orayı nasib etsin ;)

Kızlar dün akşam çatlama iğnesini yaptım yarın sabah 8.30 da opum var allahın izniyle. Sağolsunlar bugun eşimi de benide ayrı ayrı aradı hemşirelerimiz yakından ilgileniyorlar umarım sonucunda yüzlerimiz güler :)
Dualarınızı bekliyorum br çırpıda toplansın yumoşlarım inşallah
Canımm hayırlı olsun yumoşların bi çırpıda toplanıp kaliteli bebişler olsun seni anne yapsınlar tatlım dualarım seninle Allah yardımcın olsun ;)

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardıö7. Gün perşembe yinenkontrol var gonal f ve cetrotideye devam şimdiii perşembe 10. Gün oluyor ya toplama işlemi ne zaman olur acaba?

Back