2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardıö7. Gün perşembe yinenkontrol var gonal f ve cetrotideye devam şimdiii perşembe 10. Gün oluyor ya toplama işlemi ne zaman olur acaba?
Canımm o yumurtalarına bağlı ama bildiğim kadarıyla 12 günde falan toplanıyor canım bu arada prolaktinin yüksek değilse kuru incir ye günde 2-3 tane yumiler kaliteli oluyo

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardıö7. Gün perşembe yinenkontrol var gonal f ve cetrotideye devam şimdiii perşembe 10. Gün oluyor ya toplama işlemi ne zaman olur acaba?

Canım bende gonalf kullandım. Cetrotide ne için? Tahminimce baskılayıcı ben lucrin kullandım onun yerine.Ben 11 gün gonalf kullandım bu arada 13. gün yani yarın toplanacak.

Canım bende gonalf kullandım. Cetrotide ne için? Tahminimce baskılayıcı ben lucrin kullandım onun yerine.Ben 11 gün gonalf kullandım bu arada 13. gün yani yarın toplanacak.
Canım cetrotide tahmin ettiğin gibi baskılayıcı bende cetrotide kullanmıştım

bende cok üzüldüm ama yapıcak bişey yok.önümüzdeki ay baslıyoruz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
inşallah canım ya

canım evet cetrotide baskılayıcı iğne, demek yarın toplanacak ayyy inşallah herşey gönlünce olur 9-11 mm olmuş benim yumurtalarım herşey gayet normal dedi doktorum bakalım toplama işllemini ben de heyecanla bekliyorum

Canımm o yumurtalarına bağlı ama bildiğim kadarıyla 12 günde falan toplanıyor canım bu arada prolaktinin yüksek değilse kuru incir ye günde 2-3 tane yumiler kaliteli oluyo
Anladım canım. Prolaktinim biraz yüksek. Kuru inciri duymuştum. Ama korkumdan yiyemiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Cevabın için teşekkür ederim.

Merhaba kızlar bugun doktorla görüştüm.rahim filmi istedi tutmamasının sebebi anca sezeryandan dolayı tüplerde yapısıklık fln olmus olabilir bi bakalım dedi.rahim kalınlıgım 11 miş normalde 6 bîle kabul ediliyormus seninkı cok iyiydi dedi.hazıran adeti ile transfer olucam.rahim yaralana işleminden sonra transfer olucak.tutunmayı artırıyormus.şiddetli pko oldugum halde bir kist fln yok şanslısın dedi.bakalım bu hafta rahim filmi cwkılıcem

Canım tüp bebek tedavısı ıcın hep regl 2. Ya da 3. Gun ılaclara başlanıyor. Ona göre ayarlaman lazım.
Ben ızmırdeyım o yüzden tavsıye veremıyorum. Ancak başlamadan önce ben de 3-4 merkezle görüştüm. Zaten sızın gorusecegınız yerler de hep ısım yapmış. Doktor olarak kıme yakın hıssedersenız ona başlanıyor sonucta. Çünkü hepsı tecrubelı hepsı ıddıalı. Fıyatlar aynı gıbı. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Valla Memorial 'in laboratuvarı iyi diye duydum. Bende birkaç merkezle görüşüp kararımı vereceğim. İnşallah Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.

Canım bende Bülent beyle randevudan sonra artık karar vereceğim. Güler yüz olması çok önemli bu durumda insan morale çok ihtiyaç duyuyor. İnşallah en hayırlısını seçeriz.

Evet insanın kafası karışıyor canım merkezleri görünce daha net karar verebileceğim. Hangisi daha sıcak gelirse onu seçmeyi düşünüyor. Çünkü o günlerde insan morale çok ihtiyaç duyuyor. Artık hastane ne zaman gel derse o zaman tekrar gideceğim

Valla Memorial 'in laboratuvarı iyi diye duydum. Bende birkaç merkezle görüşüp kararımı vereceğim. İnşallah Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Ben memorialda kızımı aldım kucagıma ama laboratuvarı medical parkla bire bir aynı onu iyi biliyorum.ben bu kadar şilirildiği kadar iyi oldugunu düşünmüyorum.koyun muamelesi görmüşüz orda.transferde işlem yapılıcak olan yerde bi oda var.7-8tane ameliyat önlüğü giymiş kadın beklıyoruz orda koyun gibi iöeri alıp işlemi yapıp aynı sekılde yataklarla koyın gibi kapıya diziyorlar.görevli gelip odana çikarıyor.o an anlamamısomda şimdi ne kadar cok zaman harcamısız diyoum.randevulu gidip 1,5-2 saat beklediğimi biliyorum.gün aşırı kan veriyordum aynı hastanenin doktoru bu seferki tedavide baska hastanede benden 2 defa kan aldı sadece.fazlasına gerek yok dedi.memorialde delik deşik olmustum kan alınırken ağlıyordun kolundan elimin üstünden alıyorlardı.çok şükür kızım var ama dediğim gibi düşündüpümde gidilicek bir yer değilmiş adı var

merhaba arkadaşlar, 2. denemede normalde olmuyor ama 2. denemede doktor ile görüşüp iki embriyo koyduran var mı acaba ? yakınlarında duyan kendi yaşayan? 2. denicem de ben Allahın izniyle böyle bişey konuşsam doktor ile olabilirliği var mı acaba? tecrübeniz varsa bu konuda önce size bi sorim dedim

Bn Hollanda'da yasıyorum burda olmuyo 3 deneme yaptım tutmadı tabiki belki ıkı embrıyo konması daha iyi aslında ama olmuyo bnde işte yasak burda birde yaşın küçük diye konulmadı

3.den sonra oluyor canım ama konussan belkı olur.

Günaydın canlar.. heyecan dorukta hastane odasında bekliyorum doktorcugum gelsin diye :) erken geldik Biraz uyuduk eşimle şimdi de nefes egzersizleri yapıyorum rahatlamak için :) iyiyimmm iyiyizz iyi olucaazz :)

Günaydın canlar.. heyecan dorukta hastane odasında bekliyorum doktorcugum gelsin diye :) erken geldik Biraz uyuduk eşimle şimdi de nefes egzersizleri yapıyorum rahatlamak için :) iyiyimmm iyiyizz iyi olucaazz :)
Günaydın cnmm transfer mi olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…