2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Buarada birkez daha sormustum ama kikse cvolamadi yumurta kalitesi icin tedavi surecinde ne sekilde beslendiniz neler yediniz benimde ilk denemem olcak korkuyorum acikcasi adet oluyorum ama pklu gibi cok fazla folikulum var e2 hormonum hep zirvede.. ve ohss olmaktn ya da yumurtalarin gelismemesinden korkuyorum

Gunaydin hanimlar,
Dun 14,30 da transferim oldu bir tane grade a bir tane grade b yerlestirdiler. 3. Gun bebisleri. Artik Geri sayima basladim Ben de. Ilk denemem umarim son olur. 26 mayis test gunum..
grade ne oluyor canım? hayırlı ugurlu olsun inşallah pozitif sonucunun mutlulugunu burda bırlıkte yasarız boyun kactı tatlım senın benm doktor boydan dolayı 2 tane koyulmaz sana dedıde

canm ohss zaten cok yumurta gelişiminde oluyor yanı hem yumurtam gelısmezse hem ohss olursam korkun olmasın allaha şükür bende pcoluyum ama ohss olmadım özel bırsey yıyıp ıcmedım tam tersı protein agırlıklı beslenmem gerekırken hıc proteın alamadım sana tavsıyem badem fındık vb kuruyemıs yemen bırde yumurtanın gelısmemesınden korkuyorsan günde 3 tane incir ye kuru ıncır emın ol faydasını göreceksn cnm

grade ne oluyor canım? hayırlı ugurlu olsun inşallah pozitif sonucunun mutlulugunu burda bırlıkte yasarız boyun kactı tatlım senın benm doktor boydan dolayı 2 tane koyulmaz sana dedıde

Canim grade embriyolarin kalitesini gosteren bir siniflama.
Benim yasim 38 oldugu icin 2 tane transfer edilebiliyor. Zaten boyum da epey uzun :))

Canim grade embriyolarin kalitesini gosteren bir siniflama.
Benim yasim 38 oldugu icin 2 tane transfer edilebiliyor. Zaten boyum da epey uzun :))
pekı canm kalıte olarak ıyı bır kalıtemı ortamı neler ogrenıyoru bu sayede ya gecen arkdasn dedıgı gıbı tıp literatürünü söktük yakında tüp bebek kçlugu yapabılırız :) anladm cnm boyunda sorun yok bana kısa boylu ıkız transferı yapılan lazım
KIZLAR ARANIZDA VARİSİ OLAN VAR MI?
canm varismi oldun ilerleyen zamanlarda belkide erken oldun sanırm cokmu ayakta kalıyorsn ılacları var bı doktorla görus zararı olmayacak bır ılac yazsın sana

nur hanım birçok doktorun aksıne hem piskoloj hem abla hem anneen ona giderken doktora değilde akraba ziyaretine gidiyormusum gibi hissediyorum tüm korkularımı onunla yendim açıkcası..tabiiki tercih meselesi.

Gunaydin hanimlar,
Dun 14,30 da transferim oldu bir tane grade a bir tane grade b yerlestirdiler. 3. Gun bebisleri. Artik Geri sayima basladim Ben de. Ilk denemem umarim son olur. 26 mayis test gunum..
hayırlısı olsun canım unarım pozitif sonucu görür bebişini kucagına alırsın.

istedi canım hepsini yaptırdım devlet hastanesinde.eşimde aynı senin gibi düşünüyordu ama nur hanım la 2011 den beri tanısıyoruz ve güvenim aonsuz ona.bana dedi kı azıcık farkı yok lab. Olarak yinede sen bilirsin dedi ama benim aklım onda kalırdi.benım doğumum acıl oldu doktorum nur hanımdı ama baska hastanede beni gönderemıyceklerini dogumum coktan basladıgını söylediler ben oturdum ağladım mıllet erken oldugu için ağlıyorum sanıyor oysakı nur hanım doğumda olmıycagı için ağlıyorum.ben hastanede o telefonda 9 doğurduk

CANIM BENDE BİRAZ VARDI ZATEN BİR KORKU ÇÖKTÜÜ ÜSTÜME

Y
o yok sorun su pkokularda ya cok gelisiyo ya da inatci cikuyo geismiyo ya hangisi olcak ondan korkuyorum daha onceki asilamamda da dogal takip yapilmisti yani ilkkez butarz ilaclar kullanilck bakalim vucut nasil tepki gosterck insallah hepimiz hamileyimmn diye suraya yazariz ya..

Sen d9ndurulmuslara nezaman basliyosun gel bu ay beraber ilerleyelim

CANIM BENDE BİRAZ VARDI ZATEN BİR KORKU ÇÖKTÜÜ ÜSTÜME
CANM korkma allahın izniyle hiç birşey olmaz olsada zaten ilaçları var rahat ol bebegıne zararıda olmaz
amin canm inşallah evet haklısın korkmakta ama ıncır ymenı tavsıye ederm cnm ohss ıcınde ben ozel bırsey yapmadım yurudum sureklı baska bırsey yapmadım

Merhaba canım, yazdıklarında kendimi gördüm sanki.:)) benim de aynı tedaviden kimsenin haberi yok, midem bulanıyor desem; kaynana görümce panikliyor..test yap test yap...:)) tedaviden haberleri olsa neler olur düşünemiyorum.

Gunaydin hanimlar,
Hayırlı olsun canım transferin, benim de 12 sinde 3.gün çift embriyo transfer edildi tarihlerimiz yakın:) inşallah sonu da güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…