grade ne oluyor canım? hayırlı ugurlu olsun inşallah pozitif sonucunun mutlulugunu burda bırlıkte yasarız boyun kactı tatlım senın benm doktor boydan dolayı 2 tane koyulmaz sana dedıdeGunaydin hanimlar,
Dun 14,30 da transferim oldu bir tane grade a bir tane grade b yerlestirdiler. 3. Gun bebisleri. Artik Geri sayima basladim Ben de. Ilk denemem umarim son olur. 26 mayis test gunum..
canm ohss zaten cok yumurta gelişiminde oluyor yanı hem yumurtam gelısmezse hem ohss olursam korkun olmasın allaha şükür bende pcoluyum ama ohss olmadım özel bırsey yıyıp ıcmedım tam tersı protein agırlıklı beslenmem gerekırken hıc proteın alamadım sana tavsıyem badem fındık vb kuruyemıs yemen bırde yumurtanın gelısmemesınden korkuyorsan günde 3 tane incir ye kuru ıncır emın ol faydasını göreceksn cnmBuarada birkez daha sormustum ama kikse cvolamadi yumurta kalitesi icin tedavi surecinde ne sekilde beslendiniz neler yediniz benimde ilk denemem olcak korkuyorum acikcasiadet oluyorum ama pklu gibi cok fazla folikulum var e2 hormonum hep zirvede.. ve ohss olmaktn ya da yumurtalarin gelismemesinden korkuyorum
grade ne oluyor canım? hayırlı ugurlu olsun inşallah pozitif sonucunun mutlulugunu burda bırlıkte yasarız boyun kactı tatlım senın benm doktor boydan dolayı 2 tane koyulmaz sana dedıde
pekı canm kalıte olarak ıyı bır kalıtemı ortamı neler ogrenıyoru bu sayede ya gecen arkdasn dedıgı gıbı tıp literatürünü söktük yakında tüp bebek kçlugu yapabılırız :) anladm cnm boyunda sorun yok bana kısa boylu ıkız transferı yapılan lazımCanim grade embriyolarin kalitesini gosteren bir siniflama.
Benim yasim 38 oldugu icin 2 tane transfer edilebiliyor. Zaten boyum da epey uzun :))
canm varismi oldun ilerleyen zamanlarda belkide erken oldun sanırm cokmu ayakta kalıyorsn ılacları var bı doktorla görus zararı olmayacak bır ılac yazsın sanaKIZLAR ARANIZDA VARİSİ OLAN VAR MI?
nur hanım birçok doktorun aksıne hem piskoloj hem abla hem anneen ona giderken doktora değilde akraba ziyaretine gidiyormusum gibi hissediyorum tüm korkularımı onunla yendim açıkcası..tabiiki tercih meselesi.bayan doktor istemiyorum. çok kaba oluyorlar çok can yakıyorlar. hele bir de çocuklularsa kaygını stresini anlamıyorlar. saçma sözler ile stresimi iki katına çıkarıyorlar. kesinlikle tercih etmiyorum. önerin için çok teşekkür ederim. erkek doktor önerilerinizi bekliyorum...
hayırlısı olsun canım unarım pozitif sonucu görür bebişini kucagına alırsın.Gunaydin hanimlar,
Dun 14,30 da transferim oldu bir tane grade a bir tane grade b yerlestirdiler. 3. Gun bebisleri. Artik Geri sayima basladim Ben de. Ilk denemem umarim son olur. 26 mayis test gunum..
istedi canım hepsini yaptırdım devlet hastanesinde.eşimde aynı senin gibi düşünüyordu ama nur hanım la 2011 den beri tanısıyoruz ve güvenim aonsuz ona.bana dedi kı azıcık farkı yok lab. Olarak yinede sen bilirsin dedi ama benim aklım onda kalırdi.benım doğumum acıl oldu doktorum nur hanımdı ama baska hastanede beni gönderemıyceklerini dogumum coktan basladıgını söylediler ben oturdum ağladım mıllet erken oldugu için ağlıyorum sanıyor oysakı nur hanım doğumda olmıycagı için ağlıyorum.ben hastanede o telefonda 9 doğurdukEvet o benim:)))) bende suanda hastanedeyim eksik tahlillerimi tamamliyoru
Buarada sizden istemislermiydi
Anti tpo
Anti tg
Dhea-so4
Bunlari istedi ektra..hamilelikte sknti cikartir boyle bi sorun varsa bastan bakalim bi dedi
Buarada okdr kibar ve samimi bi kadinki benim kafamda binbir soru varken hepsini uzun uzun acikladi memorialda dahil olmak uzere hicbiryer bukdr ayrintili incelemedi hatta insallah yoktu ama ust taraflarda miyom gibi birsy goruyorun ultrasonda gotuntuden de kaynakli olabilir adetinin 2gunu idrara sksik gel karindan ayrintili bidaha bakalim dedi.. ben memorialda aylin hanima gitmistim hizlica ultrasonda bakti tamam o da bukdr olmasada ayrintili bi kontroldu ama insan kafasinda birsuru soruyla gidiyo benimle ayakta kobustu hadi bitti mi diger hastaya gecicem der gibi.. bende hicbirsey soramamistim keske memorialda calismaya dvm etseymis cunku doktor olarak nur hanim hastane olark memorial aklimda hep
CANIM BENDE BİRAZ VARDI ZATEN BİR KORKU ÇÖKTÜÜ ÜSTÜMEpekı canm kalıte olarak ıyı bır kalıtemı ortamı neler ogrenıyoru bu sayede ya gecen arkdasn dedıgı gıbı tıp literatürünü söktük yakında tüp bebek kçlugu yapabılırız :) anladm cnm boyunda sorun yok bana kısa boylu ıkız transferı yapılan lazım
canm varismi oldun ilerleyen zamanlarda belkide erken oldun sanırm cokmu ayakta kalıyorsn ılacları var bı doktorla görus zararı olmayacak bır ılac yazsın sana
o yok sorun su pkokularda ya cok gelisiyo ya da inatci cikuyo geismiyo ya hangisi olcak ondan korkuyorum daha onceki asilamamda da dogal takip yapilmisti yani ilkkez butarz ilaclar kullanilck bakalim vucut nasil tepki gosterck insallah hepimiz hamileyimmn diye suraya yazariz ya..grade ne oluyor canım? hayırlı ugurlu olsun inşallah pozitif sonucunun mutlulugunu burda bırlıkte yasarız boyun kactı tatlım senın benm doktor boydan dolayı 2 tane koyulmaz sana dedıde
canm ohss zaten cok yumurta gelişiminde oluyor yanı hem yumurtam gelısmezse hem ohss olursam korkun olmasın allaha şükür bende pcoluyum ama ohss olmadım özel bırsey yıyıp ıcmedım tam tersı protein agırlıklı beslenmem gerekırken hıc proteın alamadım sana tavsıyem badem fındık vb kuruyemıs yemen bırde yumurtanın gelısmemesınden korkuyorsan günde 3 tane incir ye kuru ıncır emın ol faydasını göreceksn cnm
Sen d9ndurulmuslara nezaman basliyosun gel bu ay beraber ilerleyelimnur hanım birçok doktorun aksıne hem piskoloj hem abla hem anneen ona giderken doktora değilde akraba ziyaretine gidiyormusum gibi hissediyorum tüm korkularımı onunla yendim açıkcası..tabiiki tercih meselesi.
hayırlısı olsun canım unarım pozitif sonucu görür bebişini kucagına alırsın.
istedi canım hepsini yaptırdım devlet hastanesinde.eşimde aynı senin gibi düşünüyordu ama nur hanım la 2011 den beri tanısıyoruz ve güvenim aonsuz ona.bana dedi kı azıcık farkı yok lab. Olarak yinede sen bilirsin dedi ama benim aklım onda kalırdi.benım doğumum acıl oldu doktorum nur hanımdı ama baska hastanede beni gönderemıyceklerini dogumum coktan basladıgını söylediler ben oturdum ağladım mıllet erken oldugu için ağlıyorum sanıyor oysakı nur hanım doğumda olmıycagı için ağlıyorum.ben hastanede o telefonda 9 doğurduk
CANM korkma allahın izniyle hiç birşey olmaz olsada zaten ilaçları var rahat ol bebegıne zararıda olmazCANIM BENDE BİRAZ VARDI ZATEN BİR KORKU ÇÖKTÜÜ ÜSTÜME
amin canm inşallah evet haklısın korkmakta ama ıncır ymenı tavsıye ederm cnm ohss ıcınde ben ozel bırsey yapmadım yurudum sureklı baska bırsey yapmadımY
o yok sorun su pkokularda ya cok gelisiyo ya da inatci cikuyo geismiyo ya hangisi olcak ondan korkuyorum daha onceki asilamamda da dogal takip yapilmisti yani ilkkez butarz ilaclar kullanilck bakalim vucut nasil tepki gosterck insallah hepimiz hamileyimmn diye suraya yazariz ya..
Ben adet olur olmaz baslıyorum.birkaçgüneSen d9ndurulmuslara nezaman basliyosun gel bu ay beraber ilerleyelim
Aaa inanmiyorummm gene benden ileride gitmis olcaksin ben 25i gibi hastalancm insallah hastalanmam ama:) ee bi adet donemifln girmesi gerekmiyo mu o dondurulmusta mi oluyoduBen adet olur olmaz baslıyorum.birkaçgünepazartesi kontrolum var.belkı rahim filmi çekılıcek o kadar.
Kızlar bugun gonalf de 9. günüm bir mide bulantısı ki sormayın sürekli boğazımda sankidoktorum bi mide bulantısı için ilaç vermişti ama oda ilaç depolarında bulunmuyormuş. Birde açıkcası dayanabildiğim kadar dayanmayı arzu ediyorum ama daha 4 günüm var dahası yarın kayınvalidemin doğumgünü ve bize gelecekler. kimsenin haberi yok tedaviden zaten başım dönüyo desem ödleri kopuyo hamilemisin diye beni böyle halsiz ve bulantılı görünce panikten sağa sola koşuşturabilirler
bilmem gerekmiyor herhalde hemen diğerlerini trqnsfer ederiz dedi doktor.pazartesi giidicez o zaman öğrenirimAaa inanmiyorummm gene benden ileride gitmis olcaksin ben 25i gibi hastalancm insallah hastalanmam ama:) ee bi adet donemifln girmesi gerekmiyo mu o dondurulmusta mi oluyodu
Hayırlı olsun canım transferin, benim de 12 sinde 3.gün çift embriyo transfer edildi tarihlerimiz yakın:) inşallah sonu da güzel olur.Gunaydin hanimlar,
Ay hadi hayirlisiyla hepimize insallah canim. O zaman senin test gunum 24 mayis mi ? Pazara geliyor cmt yaptirirsin heralde :)Hayırlı olsun canım transferin, benim de 12 sinde 3.gün çift embriyo transfer edildi tarihlerimiz yakın:) inşallah sonu da güzel olur.
Evet 24 mayıs bilmemki o gün çok uzak geliyo şimdi:) cumartesi yapsam çıkar mı acaba?Ay hadi hayirlisiyla hepimize insallah canim. O zaman senin test gunum 24 mayis mi ? Pazara geliyor cmt yaptirirsin heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?