Evettttt işte bu yaaaminn canım binlerce amin inşallh maşallah bende aynı dedim kimin kızıysa bu allahım nazardan korusun birde resimde tesadüf yalan dunya diyordu hemen yakaladımhepimize canm isteyen herkese mevlam nasip etsin emeğimizi yemez allahım inşalah zamanı geldi içim cok pozitif inan şimdi kayınvalidemi arayıp meryem suresini okutucam tedavimi bilmiyor ama hergun arayıp dua ıstıyorm ya benı hamıl sanıyor dün kızım agır kaldırma dıyor ayan oldu sanırım inşallah maşallah olucak evrene pozitif enerji gönderiyorm
Evettttt işte bu yaapozitif olucak canım bende inanıyorum Allah'ın izniyle inşallah böyle gezeceksin inşallah hepimiz gezicez
Pozitif enerji komiksiniz hem bu tarz şeylere inanıp hemde dua okumakaminn canım binlerce amin inşallh maşallah bende aynı dedim kimin kızıysa bu allahım nazardan korusun birde resimde tesadüf yalan dunya diyordu hemen yakaladımhepimize canm isteyen herkese mevlam nasip etsin emeğimizi yemez allahım inşalah zamanı geldi içim cok pozitif inan şimdi kayınvalidemi arayıp meryem suresini okutucam tedavimi bilmiyor ama hergun arayıp dua ıstıyorm ya benı hamıl sanıyor dün kızım agır kaldırma dıyor ayan oldu sanırım inşallah maşallah olucak evrene pozitif enerji gönderiyorm
Nesi komik geldi?Pozitif enerji komiksiniz hem bu tarz şeylere inanıp hemde dua okumak
tam rakamlar olmayabilir sanırım 12 den iki tane kalmıştı 2 güne :) 2. gün gel koyalım dediler yok demiştim. 3. gün koymuştum. tek bir tane koydular ondan da oğlum oldu :) şans bu. bence laboratuvarda kalacağına karnında kalsınKızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
Komik olan benmiyim sizmi ben karar veremedim gulundikeniPozitif enerji komiksiniz hem bu tarz şeylere inanıp hemde dua okumak
Haklısın aslında Canm ama doktorum cok iyi gider diyince beklemek istedim artık karnımda beklemesi için cok gec :) Allah evladınızı size bağışlasın inşallah .tam rakamlar olmayabilir sanırım 12 den iki tane kalmıştı 2 güne :) 2. gün gel koyalım dediler yok demiştim. 3. gün koymuştum. tek bir tane koydular ondan da oğlum oldu :) şans bu. bence laboratuvarda kalacağına karnında kalsın
Aynı benim gibi kızımdada kalıtelı 1 tane idi bi tanede kalıtesizlerden koydular sadece denediler ve kızım tuttutam rakamlar olmayabilir sanırım 12 den iki tane kalmıştı 2 güne :) 2. gün gel koyalım dediler yok demiştim. 3. gün koymuştum. tek bir tane koydular ondan da oğlum oldu :) şans bu. bence laboratuvarda kalacağına karnında kalsın
âmin sizin de olacaklarınızı... benim sadece bir tanesi birinci kalite idi. aradan geçen zamanda sanırım blast standart bir uygulama olmuş. iki günde bile transfer yapılıyordu 5 yıl önce...Haklısın aslında Canm ama doktorum cok iyi gider diyince beklemek istedim artık karnımda beklemesi için cok gec :) Allah evladınızı size bağışlasın inşallah .
bizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorumHatunlar Allah izin verirde transfere emriyom kalırsa eğer sizce anestezi limi anestezisizmi Olmalı transfer ? Ona göre YARIN haber vermem gerekiyor kliniğe ben o spekül MÜ adını bilmediğim o alet takılırken geriliyorum ayrıca kanama oluyor aşılamadada rahim filmindede aynısı oldu damara denk geldi hep kanama oldu transferde anesteziye gerek yok dediler ama rahim Kasılırsada transfer için tehlike olabilir kafam Karışık sizce anestezi almalımıyım eğer Allah'ın izniyle transfere gelebilirsem
Canm ben ağrıyı dert etmıyorm inan rahim filmi olsun aşılama olsun bunlara göre transfer cok daha basitmiş yani anesteziyi sadece gerilmemek için istiyorm kendimi cok kasıyorum CÜNKü birde Ogün Progestan ipne vurucaklar inşallah düşük yaparken vurulmuştu cok acıydı hem anestezi alırm iğnede öyle yaparlar bilemedim Canm ya ben kanamasından KORKUYORM ama o güne geleyimde ağrıyada herseye razıyım o da ayrı bi KONubizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorum
bence h gerek yok ama kendin bilirsin rahat olursan rahat geçer.Hatunlar Allah izin verirde transfere emriyom kalırsa eğer sizce anestezi limi anestezisizmi Olmalı transfer ? Ona göre YARIN haber vermem gerekiyor kliniğe ben o spekül MÜ adını bilmediğim o alet takılırken geriliyorum ayrıca kanama oluyor aşılamadada rahim filmindede aynısı oldu damara denk geldi hep kanama oldu transferde anesteziye gerek yok dediler ama rahim Kasılırsada transfer için tehlike olabilir kafam Karışık sizce anestezi almalımıyım eğer Allah'ın izniyle transfere gelebilirsem
ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orda baslıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylülbizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorum
bayan doktor istemiyorum. çok kaba oluyorlar çok can yakıyorlar. hele bir de çocuklularsa kaygını stresini anlamıyorlar. saçma sözler ile stresimi iki katına çıkarıyorlar. kesinlikle tercih etmiyorum. önerin için çok teşekkür ederim. erkek doktor önerilerinizi bekliyorum...bence h gerek yok ama kendin bilirsin rahat olursan rahat geçer.
ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orda baslıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylül
Merhaba bahceci fulya güvenç karlıkaya doktorum. Ilgili ve donanımlı bir dr. Tedavim devam ediyorbayan doktor istemiyorum. çok kaba oluyorlar çok can yakıyorlar. hele bir de çocuklularsa kaygını stresini anlamıyorlar. saçma sözler ile stresimi iki katına çıkarıyorlar. kesinlikle tercih etmiyorum. önerin için çok teşekkür ederim. erkek doktor önerilerinizi bekliyorum...
Evet o benim:)))) bende suanda hastanedeyim eksik tahlillerimi tamamliyorubence h gerek yok ama kendin bilirsin rahat olursan rahat geçer.
ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orsorun slıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?