2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Rezerv azligi diyince sordum yasini.bende de var da.38 yasindayim ben.
Canım benim annem 35 Yaşında menopoza girdi.ve bu durum anneden kıza gecen bir durummuş.öyle olunca evlenince 4 /5 ay denedik baktık olmuyor doktora gittik ve acı gerçekle orda tanıştık.vakit kaybetmeden de başlayalım hemen dedik.senin amh kaç

Dnzderya seni Aralık tüp bebeğinden tanıyorum değil mi. Ne durumdasın başladın mı tedaviye
Doğrudur canım grçen temmuz ağustos topiğinden beri buralardayım. Aralıkta embriyolarım sağlıklı çözünmediği için transferim iptal oldu. Şubatta yeniden başladık mslesef negatif aldım ve dondurulmaya da kalmadı. Ramazandan sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..

Anladım Hayırlısı olsun inşlh bu kez pozitifi görüp Bebeğini kucağına alırsın.

Amh dedigin e2 mi

Amh sonucumu bulamadim tahlillerde bakilmamis sanirim.e2 ve fsh var.yarin yumurta olcumum var.sorayim hemen...

Yok e2 farklı.rezerv azlığında lh fsh amh ve e2 ye bakıyorlar ama rezervi net Gösteren amh Mış. Anti müllerian hormon diye geçer testlerde
bu test bendedemi yok anlıyamadım..anti hcv ,anti hıv diye şeyler var.bunlardan birimiki ?

lütfen bana bı bakarmısınz??? bugun 4.kez ıgne vuruldum yanı daha yenıyım ama karnım cok sıstı gıbı hanı hastalacagınz zaman gobegınız çıkar ve ıcınıze cekemezsınz ya oyle bı sıslık.. bı terslıkmı var acaba

yoktur canım içini ferah tut sen..

Dondurulmusun var nasil olsa. Belki hayirlisi odur.

Çok normal cnm korkma bn iğne vurduğumda sanki yumurta koymuşsun gbi oluyodu . Sakin sekılde vur ıgneyı

benimde göbeğim çıkyor..zaten vardı biraz şimdi dahada fazlalaşdı..zayıfım ama göbişim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…