Canım benim annem 35 Yaşında menopoza girdi.ve bu durum anneden kıza gecen bir durummuş.öyle olunca evlenince 4 /5 ay denedik baktık olmuyor doktora gittik ve acı gerçekle orda tanıştık.vakit kaybetmeden de başlayalım hemen dedik.senin amh kaçRezerv azligi diyince sordum yasini.bende de var da.38 yasindayim ben.
Doğrudur canım grçen temmuz ağustos topiğinden beri buralardayım. Aralıkta embriyolarım sağlıklı çözünmediği için transferim iptal oldu. Şubatta yeniden başladık mslesef negatif aldım ve dondurulmaya da kalmadı. Ramazandan sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..Dnzderya seni Aralık tüp bebeğinden tanıyorum değil mi. Ne durumdasın başladın mı tedaviye
Anladım Hayırlısı olsun inşlh bu kez pozitifi görüp Bebeğini kucağına alırsın.Doğrudur canım grçen temmuz ağustos topiğinden beri buralardayım. Aralıkta embriyolarım sağlıklı çözünmediği için transferim iptal oldu. Şubatta yeniden başladık mslesef negatif aldım ve dondurulmaya da kalmadı. Ramazandan sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..
Gördüğüm kadarıyla sen de bekleme sürecindesin en zor aşama. İnşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsınAnladım Hayırlısı olsun inşlh bu kez pozitifi görüp Bebeğini kucağına alırsın.
Amh dedigin e2 miCanım benim annem 35 Yaşında menopoza girdi.ve bu durum anneden kıza gecen bir durummuş.öyle olunca evlenince 4 /5 ay denedik baktık olmuyor doktora gittik ve acı gerçekle orda tanıştık.vakit kaybetmeden de başlayalım hemen dedik.senin amh kaç
Yok e2 farklı.rezerv azlığında lh fsh amh ve e2 ye bakıyorlar ama rezervi net Gösteren amh Mış. Anti müllerian hormon diye geçer testlerdeAmh dedigin e2 mi
bu test bendedemi yok anlıyamadım..anti hcv ,anti hıv diye şeyler var.bunlardan birimiki ?Yok e2 farklı.rezerv azlığında lh fsh amh ve e2 ye bakıyorlar ama rezervi net Gösteren amh Mış. Anti müllerian hormon diye geçer testlerde
Yasim var ya,bunda rezerv de azdir nasilsa demisler demek ki ...hehe...Yok e2 farklı.rezerv azlığında lh fsh amh ve e2 ye bakıyorlar ama rezervi net Gösteren amh Mış. Anti müllerian hormon diye geçer testlerde
Bunlar degil canim.bunlar ve bir suru test daha yazdilar.yarin yaptiricam ben.esim de yaptiricak ayni testleri.bu test bendedemi yok anlıyamadım..anti hcv ,anti hıv diye şeyler var.bunlardan birimiki ?
bendede var o azlıkBunlar degil canim.bunlar ve bir suru test daha yazdilar.yarin yaptiricam ben.esim de yaptiricak ayni testleri.
yoktur canım içini ferah tut sen..lütfen bana bı bakarmısınz??? bugun 4.kez ıgne vuruldum yanı daha yenıyım ama karnım cok sıstı gıbı hanı hastalacagınz zaman gobegınız çıkar ve ıcınıze cekemezsınz ya oyle bı sıslık.. bı terslıkmı var acaba
Dondurulmusun var nasil olsa. Belki hayirlisi odur.kızlar kımyasal gebelik doğrulandı, 2 gun once 19 cıkmıstı degerım, bugun 9,5 dusmus..neyse en azından yukselıpte benı umutlandırmadı..artık regl olmayı bekleyecegım..1 tane dondurulmuşum var, bakalım doktor ne önerecek..
böylece ılk tup denemem de burada sona ermıs oldu
Çok normal cnm korkma bn iğne vurduğumda sanki yumurta koymuşsun gbi oluyodu . Sakin sekılde vur ıgneyılütfen bana bı bakarmısınz??? bugun 4.kez ıgne vuruldum yanı daha yenıyım ama karnım cok sıstı gıbı hanı hastalacagınz zaman gobegınız çıkar ve ıcınıze cekemezsınz ya oyle bı sıslık.. bı terslıkmı var acaba
ztn kalem seklınde cok basıt vuruluyo kendı kendıme baka baka ıgne sokuyorum :) esım saskın saskın bakıyo acımadımı dıye :))))Çok normal cnm korkma bn iğne vurduğumda sanki yumurta koymuşsun gbi oluyodu . Sakin sekılde vur ıgneyı
yaaa....ben hiç denememidim bile kendim yapamam zaten..cesaret edemem ..ztn kalem seklınde cok basıt vuruluyo kendı kendıme baka baka ıgne sokuyorum :) esım saskın saskın bakıyo acımadımı dıye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?