• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında[/QUOTE]
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..[/QUOTE]
Canim glifor bendede oyle yapmisti midem bir bulaniyodu hicbisey yiyemuyordum kilo vermistim 2 ay ictikten sonra biraktim zaten

Herkese merhaba. Dün akşamüstü dr randevumuza gittiğmzde 3ay vitaminler kullanmamaız için reçete aldık ve 3 ay sonrasında en az 15kg vermek üzere sözleştik.çok kilo aldğm için mutlaka vermem gerektiğini söylediler ve eylül başında başlayabileceğimizi belirtti doktor.hemen başlamak istediğmden biraz üzüldüm ama her işte vardır bi hayır..allahım doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..[/QUOTE]
Canım glifor mu kullanıyorsun bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ilk 10 gün 8 kilo werdim ama şimdi banamisin demiyor inşallah sende rahat edersin tatlım ;)

Herkese merhaba. Dün akşamüstü dr randevumuza gittiğmzde 3ay vitaminler kullanmamaız için reçete aldık ve 3 ay sonrasında en az 15kg vermek üzere sözleştik.çok kilo aldğm için mutlaka vermem gerektiğini söylediler ve eylül başında başlayabileceğimizi belirtti doktor.hemen başlamak istediğmden biraz üzüldüm ama her işte vardır bi hayır..allahım doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
Canım ben hep Rabbim nasib edeceğin zaman tedavi olmak nasib et dedim ocak düşünürken Mayısa kaldı inşallah şimdi zamanıdır hepimiz için dua ediyorum yeter ki ol desin Rabbim ;)

cnm uzulme elbet bunda da vardır bı hayır

Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..
Canım glifor mu kullanıyorsun bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ilk 10 gün 8 kilo werdim ama şimdi banamisin demiyor inşallah sende rahat edersin tatlım ;)[/QUOTE]
ama benım mıdem de bulansaaa kussamdaa gene yıyorum:D hıc kılo vermedim benım okdr olmadı ama 2 haftayı anca gecmıstır..

Canım glifor mu kullanıyorsun bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ilk 10 gün 8 kilo werdim ama şimdi banamisin demiyor inşallah sende rahat edersin tatlım :KK66:
ama benım mıdem de bulansaaa kussamdaa gene yıyorum:KK70: hıc kılo vermedim benım okdr olmadı ama 2 haftayı anca gecmıstır..[/QUOTE]
Annem zavallı kadın benim yüzümden hasta oldu inan hatırlamak istemiyorum ne yesem çıkardım we yiyemedim ruh gibi gezdim ortalarda :KK1::KK1::KK1:

Kızlar benim kadar ilaç kullanan var mı acaba, hangi öğün de hangisini içeceğimi karıştıracağım diye korkuyorum valla.:)
İnofolic-monodoks-estrofem-previt positive- prednol-coraspin-progestan iğne- gkukofen-devit d vitamini.. (sanırım bu kadar) hormon topuna döndüm resmen, vücut kimyam değişti ya.!

Kızlar benim kadar ilaç kullanan var mı acaba, hangi öğün de hangisini içeceğimi karıştıracağım diye korkuyorum valla.:)
İnofolic-monodoks-estrofem-previt positive- prednol-coraspin-progestan iğne- gkukofen-devit d vitamini.. (sanırım bu kadar) hormon topuna döndüm resmen, vücut kimyam değişti ya.!
çok fazla degil mi bu ilaçlar

Back