• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

TÜM DUALARIMIZ SENİNLE BELİNDA.. EĞER HAYIRLISIYSA OLCAK ZATEN. BENCE ASLA STRES YAPMA.CUMARTESİYE AZ KALMIŞ AMA, SAATLER ZOR GEÇİYORDUR SENİN İÇİN.STRESTEN UZAK DURMAYA VE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ BENCE.SÖYLEMESİ KOLAY DEME.BEN DE AYNI YOLLARDAN GEÇTİM HATTA 1AY SONRA YİNE GEÇİCEM HAYIRLISIYLA:)SEN İYİ OLURSAN HERŞEY DE SENİN İÇİN İYİ OLCAKTIR.TÜM DUALARIM SENİN İÇİN.SEVGİLER..
MİNNAK 1251İN TRANSFERİ İÇİN DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRKEN,SANA YAZMIŞIM BELİNDA..İŞARETLERE İNANMAK LAZM.İNŞ SEN DE HAYIRLI HABERLER ALACAKSIN BU ARADA:)

HEYECANIMDAN TEKRAR YAZMA İHTİYACI DUYDUM:)
İLK DEFA BU KADAR HEYECANLI VE SAKİNİM. 4. DENEMEMİZ OLACAK. TÜM ESKİ DR.LARI VE HASTANELERİ TECRÜBE OLARAK Bİ KÖŞEYE ATTIK VE YENİ BİR SAYFAYI YENİ Bİ DR.LA AÇMAYA KARAR VERDİK. PGT YAPILCAK.BAYA SORUNLU Bİ ÇİFTİZ AMA İLK 3 DENEMEDE TÜM SORUNLARIN NE OLDUĞUNU BULDUK BULUŞTURDUK.ŞİMDİ DE HEPSİNİ ÇÖZE ÇÖZE İLERLEMEYİ DENİCEZ. BURDAKİ HERKS İÇİN TEKRAR TEKRAR DUALARIMI GÖNDERİYORUM.BENCE TÜP BEBEĞİ DENEYEN HER KADIN KAHRAMAN BİRER ANNE ZATEN..HAYALLERİMİZİN EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE
selam ben de bu topiği zaman zaman okuyorum ama senin heyecanın bana da yazdırdı ben de ramazandan sonraki adetimle 3. tedavime başlayacağım temmuz sonu gibi tahminen. rabbim bu yolda yürüyen herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah. sizin sorun neydi?

Canım bak şimdi nette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama yaz ara.açılan sayfalardan www.jinekolojivegebelik.com a gir.direk Google a bu linkle de girebilirsin.orda açılan sayfada 4 farklı tarihe göre hesaplama yapabiliyorsun.onlardan birini seç mesela embriyo transferini seçip tarihleri gir hesapla de.ben son adetine göre hesapladım 3 hafta 3 günlük hamilesin tahmini doğum tarihi 7 Şubat 2016.sen bunu transfer tarihine göre yaptığında da hemen hemen aynı sonuç çıkacak
ozman dogrudur canm yapmama gerek yok saol

selam ben de bu topiği zaman zaman okuyorum ama senin heyecanın bana da yazdırdı ben de ramazandan sonraki adetimle 3. tedavime başlayacağım temmuz sonu gibi tahminen. rabbim bu yolda yürüyen herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah. sizin sorun neydi?
bizde baya bi sorun var aslnda.ben bi yumurtalığı aldırdım.eşimde de translokasyon var.körler sağırlar birbirini ağırlar demişti eski doktorumuz bizim için:)ozaman çok ağladığım bu lafa şimdi gülebilmek ne güzel di mi..tüp bebek hormonları yüzünden göğsümde kist oluştu onu aldırdm.meme dr.m kesin bi dille yasakladı tüp bebeği,tekrarlayabilir die kistlerim.1 sene aradan sonra KADINLAR KULUBU üyelerinin attığı yürekli mesajlar sonrasında tekrar denemeye karar verdik.eşim hala istemiyor ama ben çabalarsam allahın izniyle olacağını ümit ediyorum. bence bi insan ümit ederse ve yeterince çabalarsa, allahın izniyle istediği şeye sahip olur.o yüzden ümit ediorum ki,buradaki herkes bu ay, öbür ay, 2015 içi ya da 2016da sağlıklı evlatlarını kucağına alacak.bugün yazmaya başladm bu forumda.bundan sonra da elimden geldiğince burda olmaya çalışcam..sevgiler

kızlar kımyasal gebelik doğrulandı, 2 gun once 19 cıkmıstı degerım, bugun 9,5 dusmus..neyse en azından yukselıpte benı umutlandırmadı..artık regl olmayı bekleyecegım..1 tane dondurulmuşum var, bakalım doktor ne önerecek..
böylece ılk tup denemem de burada sona ermıs oldu :KK31:
ilk tüp bebek denemesi sonucu negatif olunca baya üzülmüştüm ama sonrasında hep şunu demeye başladım.allahm hayırlısıysa nasip et.3.denemeden sonra anladık ki,eğer PGT yapılmadan bi hamilelik olsaymış çocuğumn özürlü olma riski çok çok yüksekmiş.şimdi bakınca geçmişe şuan en doğru duayı ettiğimi anlıorm.allahm hayırlısıysa nasip etsin.canınızı hiç sıkmayın.zor süreçler bunlar ama zamanı gelince hiçbirini hatrlamıcaz bence,bebeğimizi kucağımıza aldığıomzda hiçbiri aklmıza dahi gelmicek..sevgiler

sagol canım oyle dıyorum ben de hayırlısı buymuş..senın şuan durum nasıl pekı ? umarım kalbındekı gerceklesır ya da gerceklesmıstır..
Yok gerçekleşmedi henüz 4. Tedavi bitti.beklemedeyim.salı günü transferim yapıldı.bugün de işe başladım bakalım artık Hakkımızda Hayırlısı.allahım dualarımızı duysun en kısa zamanda

MİNNAK 1251İN TRANSFERİ İÇİN DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRKEN,SANA YAZMIŞIM BELİNDA..İŞARETLERE İNANMAK LAZM.İNŞ SEN DE HAYIRLI HABERLER ALACAKSIN BU ARADA:) b[/QUOTE

canım benım tesekkur ederım rahım kalınlıgım 9,58 idi doktorum transfer gunune kadar incelıcektır bu ılaclarla dedı bır jel kullanıyorum progeston ıgne bırtanede ilaç estorfem devam dekort devam artık ılactan mıdme bulanıyor hangısınıo ıcıcegımı karıstırıyourm. Şimdi cumartesını beklıyıp gorucem hakkımd ahayırlısı, ilk sevıncım kursagımda kaldı umarım son bulu

kızlar kımyasal gebelik doğrulandı, 2 gun once 19 cıkmıstı degerım, bugun 9,5 dusmus..neyse en azından yukselıpte benı umutlandırmadı..artık regl olmayı bekleyecegım..1 tane dondurulmuşum var, bakalım doktor ne önerecek..
canım moralini bozma demek saçma yaşadığım için biliyorum ama hakkımda hayırlısı buymuş de ve tevekküllü olmaya çalış inşallah son negatifin olur rabbim tez zamanda kavuştursun meleğine

canım o kadar büyük suçluk bi olay değil sanırım yani onlar söyledi bende kabul ettim ilk denemem de 2 koydurmuştum olmadı ve 3 tane çözülünce 2 iyi kalite biri orta hepsini koyalım dediler ki eşim ve ben cesaret edemedik gebelik olursa bebeklerin sağlığı için çoğul gebelik istemiyorduk biz ama zaten hepside tutarsa birini sonlandırmak gibi bişey yapamam diye düşünüyorum diğerlerinin sağlığını riske atmasa bile bu günleri görebilmek için kendimizi paralıyoruz sonuçta
senin sucun değil zaten ama merkezin ve soktorların sucu.2005 yılından beri resmi olarak 40 yas üstü ve özel durumlar hariç tek embiriyo tranafer edilebiliyor ancak 3.negattifi aldıktan sonra 2 embiriyo transfer edilebiliyor yinede hayırlısı olsun hakkında inşallah iki tanesi tutar:-)

doktorun kım canım?hayırşısı olsun inşallah

senin sucun değil zaten ama merkezin ve soktorların sucu.2005 yılından beri resmi olarak 40 yas üstü ve özel durumlar hariç tek embiriyo tranafer edilebiliyor ancak 3.negattifi aldıktan sonra 2 embiriyo transfer edilebiliyor yinede hayırlısı olsun hakkında inşallah iki tanesi tutar:-)

doktorun kım canım?hayırşısı olsun inşallah
evet canım haklısın dediğim gibi biz zaten çoğul gebelikten korkuyorduk bebeklerin sağlığı için ama artık plan proje yapmıyorum akışına bıraktım herşeyde var bi hayır iyi dileklerin için çoookk teşekkür ederim umarım hepimizin gönlündeki olur kayseride tedavi görüyorum ben belki hiç biri tutmayacak belkide hepsi hakkımda hayırlısı neyse o olsun hepimizin tabiki

SARIÇİÇEK
BENCE İYİ Kİ YAPMIŞSIN.ALLAHIM İNŞ BİZLERE DE O TAKVİMİ YAPABİLCEĞİMİZ GÜNLERİ NASİP EDERİM.ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..
Teşekkür ederim ️CANIM darısı sana ve isteyen tüm arkadaslarıma olsun seninde tedavin hayırlı olsun umarım bu son tedavin olur ve Bebeğin seninle olur tüm güzel dilekleri için tüm Arkadaşlara teşekkür ederim

evet canım haklısın dediğim gibi biz zaten çoğul gebelikten korkuyorduk bebeklerin sağlığı için ama artık plan proje yapmıyorum akışına bıraktım herşeyde var bi hayır iyi dileklerin için çoookk teşekkür ederim umarım hepimizin gönlündeki olur kayseride tedavi görüyorum ben belki hiç biri tutmayacak belkide hepsi hakkımda hayırlısı neyse o olsun hepimizin tabiki
canım hiç kafaya takma 3üz olsa bile sağlıkla doğururusun inşallah. bir tanıdığım aşılama ile 3üz gebe kaldı ve drlar 1ini alalım dediler. o istemedi Ve sağlıklı 3 çocuğu oldu.. 2 erkek 1 kız. inşallah sen de hayırla o günleri görürüsün

kızlar hormon testleri adetin 2-3-4. günlerinde yapılıyor ya başka günler yapılmıyor mu?
mesela ben tsh ve prolaktinimi merak ediyorum. bu ay keşke yenileseydim tahlilleri. aylar önce yapıldı testler

bizde baya bi sorun var aslnda.ben bi yumurtalığı aldırdım.eşimde de translokasyon var.körler sağırlar birbirini ağırlar demişti eski doktorumuz bizim için:)ozaman çok ağladığım bu lafa şimdi gülebilmek ne güzel di mi..tüp bebek hormonları yüzünden göğsümde kist oluştu onu aldırdm.meme dr.m kesin bi dille yasakladı tüp bebeği,tekrarlayabilir die kistlerim.1 sene aradan sonra KADINLAR KULUBU üyelerinin attığı yürekli mesajlar sonrasında tekrar denemeye karar verdik.eşim hala istemiyor ama ben çabalarsam allahın izniyle olacağını ümit ediyorum. bence bi insan ümit ederse ve yeterince çabalarsa, allahın izniyle istediği şeye sahip olur.o yüzden ümit ediorum ki,buradaki herkes bu ay, öbür ay, 2015 içi ya da 2016da sağlıklı evlatlarını kucağına alacak.bugün yazmaya başladm bu forumda.bundan sonra da elimden geldiğince burda olmaya çalışcam..sevgiler
canım benim az şeyler yaşamamışın ama ne güzel Allaha olan inancımız umutlarımızı hiç söndürmüyor çok şükür. inşallah rabbim senin için en hayırlı olanı en kısa zamanda bağışlar

kızlar hormon testleri adetin 2-3-4. günlerinde yapılıyor ya başka günler yapılmıyor mu?
mesela ben tsh ve prolaktinimi merak ediyorum. bu ay keşke yenileseydim tahlilleri. aylar önce yapıldı testler
tsh ve prolaktini herhangi bir zamanda yaptırabilirsin canım

MİNNAK 1251İN TRANSFERİ İÇİN DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRKEN,SANA YAZMIŞIM BELİNDA..İŞARETLERE İNANMAK LAZM.İNŞ SEN DE HAYIRLI HABERLER ALACAKSIN BU ARADA:)
Olsun ben de mutlu oldum hatta boylr bisey duymaya cok ihtiyacim varmis onu farkettim esim cunku surekli bakalim kismet belli degil kaotirma kebdini vs surekli umut kiriyo o da yikilmiyim diye ypiyo ama ara da boyke seylerde istiyo insan:) benimde ctesi yumurta sayim daha belli olmus olur benim icin de onemi gun yani:)

kayseri de doktorun kim canım?

Uzuldum ama kimyasalda cabuk toparlaniliyor.hazirda da dondurulmus var tamam iste kismetse obur aya hamilesin...

Back