2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar merhaba,
benımde 4 yumurtam gelıstı bugun catlatma ıgnemı yapacagım ctesı sabah pu var ınsallah Allahım hepımızze de banada muhtesem mucızzesını tattırır
Hayırlı olsun inşlh.4 yumurta olması sakın üzmesin seni.1 tanesi yetiyor sonuçta.benim de Cumartesi opum oldu benden de 4 yumurta toplandı 2 transfer edildi.herşey çok güzel olacak inşlh hepimiz için

Selam Canm ben bu Linkten yapınca 31ocal 2016cıktı burdaki kadınlar kulübünden yaptığımda 2.2.2016cıktı hangisi doğru acaba. Arada birkaç gün fark var ona göre hamilelik takvimini değiştireyim :)

ebos Allahım sabrını versin kimyasal gebelik 2defa yaşadım bekleme Süreci de sonucuda insanı cok etkiliyor üzülme diyemem ben cok üzülürdüm katlasın diye dua ederdim sürekli Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder mucizeni

Selam Canm ben bu Linkten yapınca 31ocal 2016cıktı burdaki kadınlar kulübünden yaptığımda 2.2.2016cıktı hangisi doğru acaba. Arada birkaç gün fark var ona göre hamilelik takvimini değiştireyim :)
Linkte son adete göre mi yaptın,yoksa embriyo transferine göre mi? Doğru ikisi Arasında 2 günlük fark oluyordu ben de de ama linkteki son adete göre hesapladığım doktorumun ultrasonuyla aynı çıkıyordu.bence son adete göre hesapladığını yaz.

Kadınlar kulubünde zaten emriyo ya göre hesapla yok Şuan takvimim kadınlar kulübedeki son adet tarihi göre olan

Hayırlı olsun inşlh.4 yumurta olması sakın üzmesin seni.1 tanesi yetiyor sonuçta.benim de Cumartesi opum oldu benden de 4 yumurta toplandı 2 transfer edildi.herşey çok güzel olacak inşlh hepimiz için
amın ınsallah canım benımde 4 tane dıye uuluyorum acıkcası

amın ınsallah canım benımde 4 tane dıye uuluyorum acıkcası
Ya hiç üzülme.ben bundan önceki tedavimde 2 tane çıktı ve ben o kadar çok Ağladım o kadar çok Ağladım ki anlatamam.fakat Allah'ın işi 2 si transfer edildi 2 si de tuttu fakat 2 aylıkken kaybettim yavrularımı.o Yüzden diyorum 1 tane olsun kaliteli olsun hiç ama hiç üzülme.sen de de rezerv azlığı mı var

Canim en son e2 kacti senin rahim kalin
Canim kac gun yumi gelistirici igne oldun ben tam 12 gun gonolf kullandim dunde catlatmami yaptim nadipse yarin sabah toplanacak ama cok umutlu degil gibiyim neyse rabbimden umut kesilmez di mi ilk tedavimde bende de ayrica rezerv azligi var yumiler buyumedi 14 gun ignr oldum yumilerin hepsi bozuk cikmisti ins,bu olmaz

Canım ya baştan moral bozukluğuyla başlamayın.gerçekten beterin beteri var. Yukarda da yazdım ya 2 yumurtaya ağlarken bebeklerin Ölümüne ağlamak zorunda kaldım.kötüyü lütfen lütfen çağırmayın.ben çok ilginç tüm tedavilerimde 9/10 gün arası gonalf 300 ve menogon 150 kullanırken.bu tedavimde 7 günde Büyüdü yumurtalar ve gonalf ilk 5 gün 225 son iki gün 150 ve menogon 75 kullandım.yani hem ilaç ORANI düştü hem de tedavi Süreci .söa ben rezervden dolayı son iki üç aydır arı sütü bal polen karışımı yedim aç karnına sabahları 1 tatlı kaşığı.onun faydası oldu sanırım.istersen sen de araştır dene

Bu arada yarın için dua edicem senin için ve mutlaka haber ver olur mu

Canim yas kacti senin?

ayyy cok uzuldum rabbım bır daha yasatmasın Allahım umutlarımı yarıda kalmaz ınsallah.. Yok aslında ama nedense boyle oldu normalde 2 ay serephone kullandım onda bıle 5 tane olmustu ama ılacla 4 tane oldu bende anlamadım

bende ona takıldım canım ya 22 sınde basladım 225 ml gonol f e dun 200 ml vurdum ve kestık cok hızlı buyudu ıyımı kotumu anlamadım

Hayirli olsun. Insalah hamile kalip bebegini kucagina alacaksin.
Kızlar banada dua edın cumartesı kontrole gıdıcem rahım duvarı ıyıyse transfer edılıcek
Insallah allahin izniyle hersey yolunda gidecek. Dualarimiz sizinle..

Dogru soyluyosun arkadasim allahim kucagimizi doldursun hakkimizda hayirlisi bende tedavi suresince yedim bakalim ne olacak

Hanimlar igneleri vururken bel ve kasık agrisi ile mide bulantisi oluyor muydu?bu tur şikayetlerim var da acaba uyduruyor muyum dedim...

Serephone nedir bilmiyorum ama bizim kullandığımız iğneler yumurta çoğaltmıyor tatlım o ay yumurtalıkta Oluşan yumurtaların aynı anda büyütülmesine yarıyor.oyumurtalıktaki yumurtaların hepsi de bu ilaçlara Yanıt vermeyeniliyor veya aynı oranda cevap vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…