Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu yoldan geçen biri olarak yazıyorum sakin ol kendini akışa bırak ve sakın kafana takma ben gittiğimde hiç araştırma yapmadım doktor ne derse tamam dedim hatta yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrım oldu rahim şişti dediler olsun dedim şimdi içerde uyayan ve uyandığı an yataktan almazsam bağıran bir canavarım var 2. için yollardayız bideya bız napalım daha opu belırsızlıgı embrıyo belırsızlıgı ohss olcakmıyım belırsızlıgı transferım olcak mı yoksa doncak mı offf off :)
Çok haklısın ancak o zaman günler çok hızlı geçiyor bana. Ancak şimdi bütün bu çabaların sonucunu alcakamıyım onu bekliyorum. Ölüyorum meraktan ve artık son üç gün zaman durdu sankiya bız napalım daha opu belırsızlıgı embrıyo belırsızlıgı ohss olcakmıyım belırsızlıgı transferım olcak mı yoksa doncak mı offf off :)
çok fazla degil mi bu ilaçlar
amin inşallah hepimiz için hayırlısıCanım 4 tanesi vitamin bunların, 2 tanesini de 5 gün kullanıp bırakıcam.3 tanesi ne salı günü transferim var ona göre bakacaklar artık..senin transferin de ayın 6 sında sanırım, Allah ım hayırlı eder inşallah hepimize
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz görürüz o mutlu günleri sağlıklı hayırlı tutsunda tekcanım hiç kafaya takma 3üz olsa bile sağlıkla doğururusun inşallah. bir tanıdığım aşılama ile 3üz gebe kaldı ve drlar 1ini alalım dediler. o istemedi Ve sağlıklı 3 çocuğu oldu.. 2 erkek 1 kız. inşallah sen de hayırla o günleri görürüsün
arzu yurci canımkayseri de doktorun kim canım?
sende yine az kalmış ben daha 3. günümdeyim biri beni o zamana kadar uyutsa sonra sonuç günü uyansam diyorum bence en zor aşama bu bekleme aşaması tabi bu ana kadar hamilelikte de farklı bekleme süreçleri vardır zor olan muhakkak henüz yaşamadığım içinÇok haklısın ancak o zaman günler çok hızlı geçiyor bana. Ancak şimdi bütün bu çabaların sonucunu alcakamıyım onu bekliyorum. Ölüyorum meraktan ve artık son üç gün zaman durdu sanki
takılıyorum ztn yoksa anlıyorum senı:) enazından sımdı hareketlerıme dıkkat etmıyorum pek tedavı surecınde degılm gıbı ama transfer sonrası her an aklında olur ınsanın..Çok haklısın ancak o zaman günler çok hızlı geçiyor bana. Ancak şimdi bütün bu çabaların sonucunu alcakamıyım onu bekliyorum. Ölüyorum meraktan ve artık son üç gün zaman durdu sanki
ne güzel rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bızde donup bu yazılarımızı gülümseyerek okuruz :)ben bu yoldan geçen biri olarak yazıyorum sakin ol kendini akışa bırak ve sakın kafana takma ben gittiğimde hiç araştırma yapmadım doktor ne derse tamam dedim hatta yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrım oldu rahim şişti dediler olsun dedim şimdi içerde uyayan ve uyandığı an yataktan almazsam bağıran bir canavarım var 2. için yollardayız bide
Canım biz aynı zaman miyiz acabaya bız napalım daha opu belırsızlıgı embrıyo belırsızlıgı ohss olcakmıyım belırsızlıgı transferım olcak mı yoksa doncak mı offf off :)
22 yaşındayım 4. Deneme pazartesi transfer edildi eşimde sperm güçsüzlüğü var .Inşallah canım ya senin kaçıncı deneme yaş kaç problem nedir
bilirim ne zordur. evdeysen sevdiğin ve kesinlikle üzücü olmayan şeyler izle bol bol. severek ve eğlenceli bişey izlerken vakit daha çabuk geçer ve sürekli aklına gelmez bu süreç . hakkında hayırlısı olur inşallahTransferden sonra 6. Gün.... Geçmiyor günler...
Canımmm yaa sakın öyle Düşünme bize umut oluyosun ki sen inşallah bacım aminnnnn yaa bebişe benden slmlarBacm yapmayacaktım aslında negatif haberi alan birkaç arkadasım dan sonra yapmama kararı aldım okşarsa çok istediğim halde ama dün merak la Yaptım darısı sana Canm inşallah en kısa zamanda
Sen hangi gun basladin cnm ben ptesi basladim ignelere pazar hastalanmistimCanım biz aynı zaman miyiz acaba
Hayirli olsun tedavin cnm bende ptesi basladim yarin kontrolum var bakalim ne dicek yumurtalarim insallah iyi gelismistir bende asiri dusuk doz basladi ohss riskim yuksek diye ondan cok yumurtam olmucak muhtemelen insallah tutunsunda 1 tane yeterli sonucta artik takmamaya calisiyorum sayiyaherkese hayırlı cumalar.Rabbim herkezin dualarınız kabul eylesin. benim bugün ıkıncı gunum ve Bülent Hoca ilaca başlattı 4 gün ondan kullanıcam hiç bir sey bilmiyrum ve korkuyorum salı gunu kontrol var. İnşallah rabbim mufaak eyler.
3 adet transfer ettiğinden tahmin etmiştim. benim de ilk tedavim arzu hanımdaydı. inşallah sağlıkla tutunur bebişlerin rabbim hayırlısını versin bu bekleme sürecinde bol sabır versin...arzu yurci canım
Âmin çok teşekkür ederim. Allahım dileyen herkesin kucağına bir melek versin. Benim bir oğlum var Allahım diyorum ne kadar eksikmişim o yokken...bilirim ne zordur. evdeysen sevdiğin ve kesinlikle üzücü olmayan şeyler izle bol bol. severek ve eğlenceli bişey izlerken vakit daha çabuk geçer ve sürekli aklına gelmez bu süreç . hakkında hayırlısı olur inşallah