- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
:) acıyoda cok degıl aslındaztn kalem seklınde cok basıt vuruluyo kendı kendıme baka baka ıgne sokuyorum :) esım saskın saskın bakıyo acımadımı dıye :))))
Hayırlı olsun cnm inş alırız onları kucağımızaMerhaba kızlar bende ayin 23 ünde başladım iğneleri wuruyorum herkes için hayırlısı olsun inşaallah bebeklerimiz gelir bu defa
Aslnda denemelisin ilginc bi deneyin oluyor:)yaaa....ben hiç denememidim bile kendim yapamam zaten..cesaret edemem ..
Igneyi vurdurdugumz gunden mi basliyoruz saymaya oyleyse bende 25inde basladimMerhaba kızlar bende ayin 23 ünde başladım iğneleri wuruyorum herkes için hayırlısı olsun inşaallah bebeklerimiz gelir bu defa
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..[/QUOTE][QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında
Transfer Gününü 1. Gün sayıyor musunuz yoksa ertesi günden mi hesaplamaya başlıyorsunuz
Canım bilmiyorum ama 22 sinde adet oldum inşaallah bebeklerimizin arasida yakın olur değilmiIgneyi vurdurdugumz gunden mi basliyoruz saymaya oyleyse bende 25inde basladimaramiz cok yakin
Inşallah canım ya senin kaçıncı deneme yaş kaç problem nedirHayırlı olsun cnm inş alırız onları kucağımıza
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..[/QUOTE][QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında
Aaaa benimde öyle gözüküyor bakalım şimdilik yarın net olacak inşaallah hadi hayirli haberler inşaallah hepimiz içinmerhaba arkadaşlar benimde ayın 6 sında transferim var bakalım bir sorun çıkmaz inşallah...
amin inşallah güzel haberlerle dönerizAaaa benimde öyle gözüküyor bakalım şimdilik yarın net olacak inşaallah hadi hayirli haberler inşaallah hepimiz için
Canım ben hep Rabbim nasib edeceğin zaman tedavi olmak nasib et dedim ocak düşünürken Mayısa kaldı inşallah şimdi zamanıdır hepimiz için dua ediyorum yeter ki ol desin RabbimHerkese merhaba. Dün akşamüstü dr randevumuza gittiğmzde 3ay vitaminler kullanmamaız için reçete aldık ve 3 ay sonrasında en az 15kg vermek üzere sözleştik.çok kilo aldğm için mutlaka vermem gerektiğini söylediler ve eylül başında başlayabileceğimizi belirtti doktor.hemen başlamak istediğmden biraz üzüldüm ama her işte vardır bi hayır..allahım doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
cnm uzulme elbet bunda da vardır bı hayırHerkese merhaba. Dün akşamüstü dr randevumuza gittiğmzde 3ay vitaminler kullanmamaız için reçete aldık ve 3 ay sonrasında en az 15kg vermek üzere sözleştik.çok kilo aldğm için mutlaka vermem gerektiğini söylediler ve eylül başında başlayabileceğimizi belirtti doktor.hemen başlamak istediğmden biraz üzüldüm ama her işte vardır bi hayır..allahım doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
Canım glifor mu kullanıyorsun bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ilk 10 gün 8 kilo werdim ama şimdi banamisin demiyor inşallah sende rahat edersin tatlımBenim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..
ama benım mıdem de bulansaaa kussamdaa gene yıyorumCanım glifor mu kullanıyorsun bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ilk 10 gün 8 kilo werdim ama şimdi banamisin demiyor inşallah sende rahat edersin tatlım
çok fazla degil mi bu ilaçlarKızlar benim kadar ilaç kullanan var mı acaba, hangi öğün de hangisini içeceğimi karıştıracağım diye korkuyorum valla.:)
İnofolic-monodoks-estrofem-previt positive- prednol-coraspin-progestan iğne- gkukofen-devit d vitamini.. (sanırım bu kadar) hormon topuna döndüm resmen, vücut kimyam değişti ya.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?