- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
maşallah canın hayırlı olsun pek fazla ugramıyoım artık senide ariyamıyorum malumCanım Benm tekrar etmemi istemediler 8.gün 134 10.gün 325 çok şükür bin şükür evet çift blast ama biri 5aaa diğeri dondurılmayacak kadar kalitesizdi ama rahimde yaşayabilir demişlerdi Hayırlısı Canm şimdi merak ettim acaba YARIN yadadiğer güne tekrar baktırsammı ? Canm ben pankreas hastası Olduğum için hersey yiyemiyorm mesela kırmızı et yiyemem bakliyat Çerez yiyemem ama süt yoğurt peynir vb tüketmeye gayret EDİYORM senin ikizlerinede 41kere maşallah barikAllah Allah'ım sonuna kadar böyle sorunsuz devam ettirsin inşallah .canm bu hamilelik takvimi neye göre Yapılıyor
Hoşgeldin cnm iyi bununla gecmiş ılsun bak korktuğun gibi bişiy çıkmamış erteleme başla yeniden cnm hakkımıza hepimizinde hayırlısı olsunMaşallah hepinize sayfa açildiğindan beri tek ben nefatif aldım herhalde inşallah ilk ve son olmusumdur.
Buarada rahim filmi çekildi,rahimde perde varmiş ama çok hafif miş işleme gerek yok dedi doktorum.sağlıklı bir doğumum oldugu için kızımın erken doğma sebebide yüksek ihtimalle bu dedi.preklampsi de geçirdim ama onun belirtileriyle doğum yapmamiştim hayırlıaı artık.hazıran adetiiyle başlıycaz ama bu aksam lekelenme tarzi bi kanamam oldu bakalım devam edicek mi?hepinizi ve kuzucuklarınuzı öpüyorum....
Sağol canım.başlıyorum canım ilk adetinle yine ,dondurulmuş tranafer edilicekHoşgeldin cnm iyi bununla gecmiş ılsun bak korktuğun gibi bişiy çıkmamış erteleme başla yeniden cnm hakkımıza hepimizinde hayırlısı olsun
Tebrik ederim. Allahim saglikli kucagina almayi nasip eder insallah. Cok sevindim.. Darisi bizim basimiza..kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Senin hamilelik takvimini sevsinler canım benim yaaaaSelam kızLar hamilelik takvimini yapmayacaktım ama gün gün beneğin gelişim durumu yazıyor olunca dayanamadım kızlar nasıl hesap EDİYORz bu takvimi son adet tarihimize göremi
maşallah canın hayırlı olsun pek fazla ugramıyoım artık senide ariyamıyorum malum
Maşallah hepinize sayfa açildiğindan beri tek ben nefatif aldım herhalde inşallah ilk ve son olmusumdur.
Buarada rahim filmi çekildi,rahimde perde varmiş ama çok hafif miş işleme gerek yok dedi doktorum.sağlıklı bir doğumum oldugu için kızımın erken doğma sebebide yüksek ihtimalle bu dedi.preklampsi de geçirdim ama onun belirtileriyle doğum yapmamiştim hayırlıaı artık.hazıran adetiiyle başlıycaz ama bu aksam lekelenme tarzi bi kanamam oldu bakalım devam edicek mi?hepinizi ve kuzucuklarınuzı öpüyorum....
ikinizde sürekli akşımdasınız inşallah bebişlerin 40ı karışacak hadi biran önce adet adet adet olun ne olsa yumişler hazır annelerini bekliyor cok istiyorm birlikte hamilelik geçirmek sizlerle nasıl bu süreç böyle mutlu umutlu geçtiyse sayenizde hamilelikte birlikte geçsin inşallah ikinİzide kocaman öpüyorum telden yazdığımdan tek tek Cvp beceremiyorum :) dualarımdasınızSenin hamilelik takvimini sevsinler canım benim yaaaamaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yaaaa
Bacm yapmayacaktım aslında negatif haberi alan birkaç arkadasım dan sonra yapmama kararı aldım okşarsa çok istediğim halde ama dün merak la Yaptım darısı sana Canm inşallah en kısa zamandaSenin hamilelik takvimini sevsinler canım benim yaaaamaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yaaaa
çok sevindim...kutluyorum canım.Allah hayırlı,sağlıklı doğurmak nasib etsin.Darısı başımıza...kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
canım ınsallah hazıran ayında senden de guzel haberler alırız.. ben de hazıran adetıyle baslıcam nerde yaptıracagıma karar verebılsem gerısı gelecek:)Maşallah hepinize sayfa açildiğindan beri tek ben nefatif aldım herhalde inşallah ilk ve son olmusumdur.
Allah razı olun canım.işteysen artık yazarım bende sana arada..ikinizde sürekli akşımdasınız inşallah bebişlerin 40ı karışacak hadi biran önce adet adet adet olun ne olsa yumişler hazır annelerini bekliyor cok istiyorm birlikte hamilelik geçirmek sizlerle nasıl bu süreç böyle mutlu umutlu geçtiyse sayenizde hamilelikte birlikte geçsin inşallah ikinİzide kocaman öpüyorum telden yazdığımdan tek tek Cvp beceremiyorum :) dualarımdasınız
inşallah canım .nereeleri düşünüyorsuncanım ınsallah hazıran ayında senden de guzel haberler alırız.. ben de hazıran adetıyle baslıcam nerde yaptıracagıma karar verebılsem gerısı gelecek:)
canım konya novafertil veya istanbul maslak acıbademAllah razı olun canım.işteysen artık yazarım bende sana arada..
inşallah canım .nereeleri düşünüyorsun
aminnnnn ins ins rabbim tamamina erdirir kucagima almayida nasip eder o gunleri yasarim endiseler korkular asil simdi basliyomus megerRabbim kucağına almayı da nasip etsin bize de inşallah ayni duyguyu tekrar yasatsin
Gel senide belinda87 gibi yanıma alıyım.medical park göztepe;-)canım konya novafertil veya istanbul maslak acıbadem
rahım kalınlığın iyi canım 7 normal kabul ediliyor.azonce muayeneden geldım kızlar.. bırtane 7 bırtanede 9 mm yumurta olctu bunlar onden gıdenlermıs küçükler var ama onları olcmedı bugun adetımın 5.gunu ıgnelere ptesı gunu başlamıştım cok dusuk doz vuruluyorum 137.5IU bakalım nasıl ılerlıcek nekdr yumurtam olck basta bıraz canım skldı ne yanı 2 tanecık mı yumurtam olck sadece dıye ama sanırım bunlar sadece onden gıdenler dıye olculmus.. ctesı bırdaha kontrol olcak belkı baskılayıcı ıgnelere baslayabılırız dedı cok heycanlı ve her gunu merakla gecen bı surecmıs :) bırde kafama bırsey takıldı rahım duvarı kalınlığı 5.5 olark olctu bıraz ınce mı? kanamam bıtmek uzere kalınlasırmı bu surede ya da kalınlaşması ıcın ne yapabılırız ?
canm kalinlasir kanaman bitince yumirtalarinda buyur endiselenme doktoruna guven bence hersey guzel olucak bak goruceksinazonce muayeneden geldım kızlar.. bırtane 7 bırtanede 9 mm yumurta olctu bunlar onden gıdenlermıs küçükler var ama onları olcmedı bugun adetımın 5.gunu ıgnelere ptesı gunu başlamıştım cok dusuk doz vuruluyorum 137.5IU bakalım nasıl ılerlıcek nekdr yumurtam olck basta bıraz canım skldı ne yanı 2 tanecık mı yumurtam olck sadece dıye ama sanırım bunlar sadece onden gıdenler dıye olculmus.. ctesı bırdaha kontrol olcak belkı baskılayıcı ıgnelere baslayabılırız dedı cok heycanlı ve her gunu merakla gecen bı surecmıs :) bırde kafama bırsey takıldı rahım duvarı kalınlığı 5.5 olark olctu bıraz ınce mı? kanamam bıtmek uzere kalınlasırmı bu surede ya da kalınlaşması ıcın ne yapabılırız ?
ınsallah bu srede kalınlaşır ınsallah olmadı ılac vs verır heralde kalınlaştırıcıGel senide belinda87 gibi yanıma alıyım.medical park göztepe;-)
rahım kalınlığın iyi canım 7 normal kabul ediliyor.
canm kalinlasir kanaman bitince yumirtalarinda buyur endiselenme doktoruna guven bence hersey guzel olucak bak goruceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?