- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
Teşekkür ederim canım Benm dua ettiğine tüm kalbimle inanıyorm bana manevi destek veren tüm arkadaşlarımdan Allah binlerce kez Razı olsun canım bana ilk ikiz olabilir belki diyen sensin inşallah Öyledir valla kan Değeri benden düşük olan Arkadaşlara bile ikiz yorumu yapılmış az önce okudum hatta içimden dedim benmki daha yüksek acaba benmde ikiz olabilirmi diye tam bunu düşünürken mesajını okudum Hayırlısı olsun Canm ben bir e bile çok çok çok şükrederim ama Allah'ım iki yane verirse herhalde mutluluğum anlatılmaz
Tatlim cogul gebelik olup olmadigi deger artis kat sayisiyla ilgili. Mesela iki gun sonra ikiye katlarsa tek, 3 e 4 e katlarsa cift gebelik oluyor.
Kendimden ornek vereyim, benim
7.Gun 118, 11.gun 718. , 13.gun 2560 idi.( yani 2 den fazla 3.5 kat artti degerim)
Cok sukur halen ikizlerle devam ediyorum.
Ben de embriyoluga sormustum benim degerim cok yuksek 3 mu oldu ki dedim(cift embr. Konuldu oysaki)
Yok dedi o embriyo kalitesiyle ilgili dedi, kalp atislarinda anlarsiniz kesin sonucu dedi. Kanamam vs de olmadi bu zamana kdr. Dr da gayet iyisiniz dedi...
Cift embriyo konulduysa senin de degerine gore ikiz olabilir,insallah icime dogmusturu.. herseyden once allah im gonlunuzdeki hayirlisi ile versin. Cok sevindim gercekten. Dinlen, beslenmene dikkat et.
Cig et, az pismis seyler,gazli_kafein tarzi seyler yeme.
Balik ye, protein_karbonhidrat_ omega yaglari onemli. Kabiz olma. Lifli_tahilli seyler ye. Kuru uzum,ceviz vs tuket ki kan yapsin.. bol bol da SU ic
Tekrar gozunuz aydin canim... massallah, nazar degmesin
Son düzenleme: