2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Tatlim cogul gebelik olup olmadigi deger artis kat sayisiyla ilgili. Mesela iki gun sonra ikiye katlarsa tek, 3 e 4 e katlarsa cift gebelik oluyor.
Kendimden ornek vereyim, benim
7.Gun 118, 11.gun 718. , 13.gun 2560 idi.( yani 2 den fazla 3.5 kat artti degerim)
Cok sukur halen ikizlerle devam ediyorum.
Ben de embriyoluga sormustum benim degerim cok yuksek 3 mu oldu ki dedim(cift embr. Konuldu oysaki)
Yok dedi o embriyo kalitesiyle ilgili dedi, kalp atislarinda anlarsiniz kesin sonucu dedi. Kanamam vs de olmadi bu zamana kdr. Dr da gayet iyisiniz dedi...

Cift embriyo konulduysa senin de degerine gore ikiz olabilir,insallah icime dogmusturu.. herseyden once allah im gonlunuzdeki hayirlisi ile versin. Cok sevindim gercekten. Dinlen, beslenmene dikkat et.
Cig et, az pismis seyler,gazli_kafein tarzi seyler yeme.
Balik ye, protein_karbonhidrat_ omega yaglari onemli. Kabiz olma. Lifli_tahilli seyler ye. Kuru uzum,ceviz vs tuket ki kan yapsin.. bol bol da SU ic
Tekrar gozunuz aydin canim... massallah, nazar degmesin

Son düzenleme:
kızlar iğnelere illa adetin 2. günü mü başlanır? 3. gün falanda olur mu adetimin gelmesnden korkuyorum cumartesi gidicez ya biz
Canim tup bebek tedavisi icin adetin 2. Veya 3.gunu gelin ki ignelere baslayalim diyorlar. Ben 3.gunu gidip baslamistim. Ve adetim ilk defa o ay 2gun surdu. Dedim herhalde baslamadan iptal olacak tedavim. Neyseki atlattik. Simdiye halen regl olmadiysan cmt gunu gonul eahatligiyla gidebilirsin. Sen dua et ki _2 _3 gun gecikmesin

Buarada Hayirli olsun tedavin,insallah pozitif li sonuclarin olur canim

Son düzenleme:
kızlar iğnelere illa adetin 2. günü mü başlanır? 3. gün falanda olur mu adetimin gelmesnden korkuyorum cumartesi gidicez ya biz
Hiç Telaş etme adetin olduğu gün sayılmıyor.24 saat geçince 1. Gün kabul ediyorlar.yani sen yarın adet olsan cuma 1. Cumartesi 2. Gün olarak kabul edecekler

sağol canım,normalde düzenlidr genel olarak hep 2-3 gün önce gelir,pazartesi son adet tarihimdi,geç gelmesinde bir sıkıntı olmaz heralde ?,ben zaten bir ay falan istanbulda kalıcam

sağol canım,normalde düzenlidr genel olarak hep 2-3 gün önce gelir,pazartesi son adet tarihimdi,geç gelmesinde bir sıkıntı olmaz heralde ?,ben zaten bir ay falan istanbulda kalıcam
Himm zaman problemin yoksa bisey olmaz, ben 2hafta izin almistim adetin gec gelmesi beni epey panikletmisti
Yarin sabah regl olursan, cumartesi 3.gun olur ve hemen baslarsiniz canim. Bol sans..

B
Selam kızLar hamilelik takvimini yapmayacaktım ama gün gün beneğin gelişim durumu yazıyor olunca dayanamadım kızlar nasıl hesap EDİYORz bu takvimi son adet tarihimize göremi

Ben de onun icin ekledim ve cok da merak ediyorum dogrusu bugun nolmus diye

Kisisel bilgilerden, son adet tarihini yazip tahmini dogum zamanini buluyorsun ve artik yazilarimda gorunsun tusuna basarak kaydediyorsun.

tedavin hayırlı olsun..kime gidiyorsun ? inşallah olumlu sonuç alırsınız..

Canım Benm tekrar etmemi istemediler 8.gün 134 10.gün 325 çok şükür bin şükür evet çift blast ama biri 5aaa diğeri dondurılmayacak kadar kalitesizdi ama rahimde yaşayabilir demişlerdi Hayırlısı Canm şimdi merak ettim acaba YARIN yadadiğer güne tekrar baktırsammı ? Canm ben pankreas hastası Olduğum için hersey yiyemiyorm mesela kırmızı et yiyemem bakliyat Çerez yiyemem ama süt yoğurt peynir vb tüketmeye gayret EDİYORM senin ikizlerinede 41kere maşallah barikAllah Allah'ım sonuna kadar böyle sorunsuz devam ettirsin inşallah .canm bu hamilelik takvimi neye göre Yapılıyor

allah allah niye öyle olmuş ya önce olmuş
Nerde yaptiriyosun canım tedaviyi ?. 6. Güne kadar neden ısrar ettiler anlayamadım açıkçası . 4 yada 5. gün dondurabilirlerdi. Bunu yapmamalarinin mantıklı bir sebebi var ise de sana bunu detaylı izah etmeliydiler.

allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin

Son adet tarihini girerek hesapliyorlar canim.
Canim test verme ozmn bosver. Digeri zayif kaliteyse tek de olabilir. Allah im en sagliklisindan hayirlisiyla versin insallahhh

An
B

Ben de onun icin ekledim ve cok da merak ediyorum dogrusu bugun nolmus diye

Kisisel bilgilerden, son adet tarihini yazip tahmini dogum zamanini buluyorsun ve artik yazilarimda gorunsun tusuna basarak kaydediyorsun.
anladom Canm biz farklı mı yapıyoruz sandım ama aynı imiş teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…