• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin bende dün transferimi yaptırdım ve şimdi o uzuuunn bekleme sürecindeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin ben girmeyeli hamilelik haberini alan arkadaşları da tebrik ederim hayırla sağlıkla kavuşsun herkes bebişine

ınsallah:) yumurtaları okdr kafama takmıyorum rezervem fazla allaha sukur ama bızım doktor cok yumurta urettırme taraftarı degıl ohss rıskı taşıyan gruba gırıyorum dıye daha da dıkkatlı davranıyor az doz fln oyuzdn muhtemelen benden oyle 10 15 yumurtalar toplanmıcak hayrlısı ne dıyım ınsallah tutunsunda sayı onemlı degıl:) rahım duvarımda ınsallah kalınlaşır bu surede acaba nar suyu falan mı alsam ama ılaclara etkı eder dıye korkuyorum bırtek günde 2-3 tane ıncır yıyorum okdr
sen nezaman 2.testı yapıcaksın?
Canım nar suyu içme. Kanama riskini arttırırmış nar suyu hamilelere de verilmez aklında bulunsun

SARIÇİÇEK
BENCE İYİ Kİ YAPMIŞSIN. ALLAHIM İNŞ BİZLERE DE O TAKVİMİ YAPABİLCEĞİMİZ GÜNLERİ NASİP EDERİM.ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..

arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin bende dün transferimi yaptırdım ve şimdi o uzuuunn bekleme sürecindeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin ben girmeyeli hamilelik haberini alan arkadaşları da tebrik ederim hayırla sağlıkla kavuşsun herkes bebişine
DUALARM SENİNLE.İNŞ EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİZ ALIRIZ

Selam kızLar hamilelik takvimini yapmayacaktım ama gün gün beneğin gelişim durumu yazıyor olunca dayanamadım kızlar nasıl hesap EDİYORz bu takvimi son adet tarihimize göremi
SARIÇİÇEK
BENCE İYİ Kİ YAPMIŞSIN.ALLAHIM İNŞ BİZLERE DE O TAKVİMİ YAPABİLCEĞİMİZ GÜNLERİ NASİP EDERİM.ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..

Canım nar suyu içme. Kanama riskini arttırırmış nar suyu hamilelere de verilmez aklında bulunsun
ben henüz hamıle degılm ama sadece transfer gününe kdr ıcsem fayda edermı dıye duşundum ama cesaret de edemiyorum dıger ılaclara etkı eder bırsey olur kas yapayım derken goz çıkartırım dıye

Tünaydıınn kızlar günler geçmiyor ama ağrılar sızılar geçiyor çok şükür :) Ağrılar geçtikce ara ara korkular geliyor ağrı yoksa bebiştemi yok diye sonra hoop bi kasık ağrısı ben burdayım diyor :) Fazla da ayakta dursam fazla da otursam hep bir bel ağrısı mevcut. Birde ben gece uyuken soluma asla yatamıyorum benzer şeyler yaşayan var mı acaba? sağa döndüğüm anca bi itme hissi yaşıyorum ve genellikle sırt üstü döndürüyo o batma beni. İyiye işaret olmasını diliyorum :)

Bana 2. demem dıe 2 tane bıle koymadılar sana nasıl 3ledırler ki tivoli_ tivoli_ ki bu durum riskli 3uz gebelık

ben henüz hamıle degılm ama sadece transfer gününe kdr ıcsem fayda edermı dıye duşundum ama cesaret de edemiyorum dıger ılaclara etkı eder bırsey olur kas yapayım derken goz çıkartırım dıye

Tatlım ben doktor değilim tabi ama bana önerilen iğnelere başlar başlamaz sağlıklı beslenme çok su içme ceviz badem gibi folik asitten zengin şeylerle beslenme. Mesela yeşil çay gibi bitkisel çayları tamamen çıkardılar hayatımdan. İlla birşey yapıyım diyorsan bence pekmez karışımlarını dene. Fazla kurcalamamak gerek diye inanıyorum ben tabiki karar senin ;)

HEYECANIMDAN TEKRAR YAZMA İHTİYACI DUYDUM:)
İLK DEFA BU KADAR HEYECANLI VE SAKİNİM. 4. DENEMEMİZ OLACAK. TÜM ESKİ DR.LARI VE HASTANELERİ TECRÜBE OLARAK Bİ KÖŞEYE ATTIK VE YENİ BİR SAYFAYI YENİ Bİ DR.LA AÇMAYA KARAR VERDİK. PGT YAPILCAK.BAYA SORUNLU Bİ ÇİFTİZ AMA İLK 3 DENEMEDE TÜM SORUNLARIN NE OLDUĞUNU BULDUK BULUŞTURDUK.ŞİMDİ DE HEPSİNİ ÇÖZE ÇÖZE İLERLEMEYİ DENİCEZ. BURDAKİ HERKS İÇİN TEKRAR TEKRAR DUALARIMI GÖNDERİYORUM.BENCE TÜP BEBEĞİ DENEYEN HER KADIN KAHRAMAN BİRER ANNE ZATEN..HAYALLERİMİZİN EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE

hayırlı olsun transferin. fazla kalkma yerinden. ayaklarının altına yastık koy. ananas ye bol bolda

Bana 2. demem dıe 2 tane bıle koymadılar sana nasıl 3ledırler ki tivoli_ tivoli_ ki bu durum riskli 3uz gebelık
bende bu defa 3 koydurdum yani 2 istemiştim 3 e ikna ettiler beni eğer 3 de tutarsa birini sonlandırırz dedi ama büyük konuşmayım tutarsa da Allah dağına göre kış verir sonlandırmak istemem sanırım gözümü kararttım :)

Tatlım ben doktor değilim tabi ama bana önerilen iğnelere başlar başlamaz sağlıklı beslenme çok su içme ceviz badem gibi folik asitten zengin şeylerle beslenme. Mesela yeşil çay gibi bitkisel çayları tamamen çıkardılar hayatımdan. İlla birşey yapıyım diyorsan bence pekmez karışımlarını dene. Fazla kurcalamamak gerek diye inanıyorum ben tabiki karar senin ;)
haklısın yaa karıştırmayayım günde 2-3 tane ıncır zarar vermez heralde bıtek onu kullanıyorum:D sut ıcıyorum mutlaka bırde kola ve kahveden uzak kalmaya çalışıyorum sımdılık bakalım ztn sıgara alkol vs yoktu sukur:)

İlginç olanda senı 3e ıkna etmeleri ben doktorumu 2ye ıkna edememişken .. hakkında hakkıım mızda hayırlısı canım ne dıy

bende bu defa 3 koydurdum yani 2 istemiştim 3 e ikna ettiler beni eğer 3 de tutarsa birini sonlandırırz dedi ama büyük konuşmayım tutarsa da Allah dağına göre kış verir sonlandırmak istemem sanırım gözümü kararttım :)
hayırlı olsun cnm ınsallah güzel haberler alırız senden de

hayırlı olsun transferin. fazla kalkma yerinden. ayaklarının altına yastık koy. ananas ye bol bolda
evet canım öyle yapıyorum çok teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah seninde oldu sanırım transferin çok okuyamadım geriye dönük ama dikkatimi çekti sana da 3 embriyo transfer edildi dimi kaç günün kaldı

Back