cumartesi yapicam artik hakkimizda hayirlisi ama inan asil endiseler asil simdi basliyomus ta haberim yokmusınsallah:) yumurtaları okdr kafama takmıyorum rezervem fazla allaha sukur ama bızım doktor cok yumurta urettırme taraftarı degıl ohss rıskı taşıyan gruba gırıyorum dıye daha da dıkkatlı davranıyor az doz fln oyuzdn muhtemelen benden oyle 10 15 yumurtalar toplanmıcak hayrlısı ne dıyım ınsallah tutunsunda sayı onemlı degıl:) rahım duvarımda ınsallah kalınlaşır bu surede acaba nar suyu falan mı alsam ama ılaclara etkı eder dıye korkuyorum bırtek günde 2-3 tane ıncır yıyorum okdr
sen nezaman 2.testı yapıcaksın?
degerlerın cok ıyı ama allahın ıznıyle hersey güzel gıdıcekcumartesi yapicam artik hakkimizda hayirlisi ama inan asil endiseler asil simdi basliyomus ta haberim yokmus
aaa super senden haber bekliyodum bende eee peki simdi ne olucak yani ne kadarlik hamile oluyosun simdi bende buni dusunuyodum hatta yazdim daarkadaşlar herkese günaydın. sabah 2. testimi yaptım. ilk test 11. gün akşamında 81 çıkmıştı. bugün 13. gün sabahında 156 çıktı. çok şükür bir eşikten daha geçmiş oldum böylece. darısı hepinizin başına.
sevgiler.
hadı gozun aydın cnm:) darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah.. senın tek embrıyomuydu? katlama mıktarına bakarsak tekıl gebelik gıbı cunkuarkadaşlar herkese günaydın. sabah 2. testimi yaptım. ilk test 11. gün akşamında 81 çıkmıştı. bugün 13. gün sabahında 156 çıktı. çok şükür bir eşikten daha geçmiş oldum böylece. darısı hepinizin başına.
sevgiler.
normalde adet gününden sayılıyor ama tup bebekte dollendıgı günden transfer saatıne kdr hersey bılındıgı ıcın nasıl oluyo bılmıyorum:)kizlar bisey sorucam ben bilmiyorum bilenn ltfn anlatsin simdi biz pozitifi alanlar kac haftalik hamile oluyoruz bu kanda cikan degerlere goremi deisyor nasil oluyo
Canım tebrik ederim.bak korkulacak bişey yokmuş.allah kalp atışlarını da duyursun inşlh en kısa zamandaarkadaşlar herkese günaydın. sabah 2. testimi yaptım. ilk test 11. gün akşamında 81 çıkmıştı. bugün 13. gün sabahında 156 çıktı. çok şükür bir eşikten daha geçmiş oldum böylece. darısı hepinizin başına.
sevgiler.
Canım hamilelik Sürecin son adet tarihinden itibaren Başlıyor.kizlar bisey sorucam ben bilmiyorum bilenn ltfn anlatsin simdi biz pozitifi alanlar kac haftalik hamile oluyoruz bu kanda cikan degerlere goremi deisyor nasil oluyo
Vericek canım bi opu oldaınsallah bu srede kalınlaşır ınsallah olmadı ılac vs verır heralde kalınlaştırıcı
nasil yani benm 4 mayis adet olusum 9 mayis bitisi anlamadim ki yaaCanım hamilelik Sürecin son adet tarihinden itibaren Başlıyor.
canım aramızda kalsın ama :) 3 tane transfer oldu bende. ben gözümü karartmıştım. gönder dedim hepsini :) 10 gün sonra kontrole gideceğim bakalım inşallah o zaman netleşecek. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.hadı gozun aydın cnm:) darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah.. senın tek embrıyomuydu? katlama mıktarına bakarsak tekıl gebelik gıbı cunku
Canım hamilelik Sürecin son adet tarihinden itibaren Başlıyor.
Internette hesaplayıcılar var ordan hem son adet hem de transfer tarihine göre hedaplayabiliyorsun.ikisi Arasında 1/2 gün fark çıkıyor.ama dr kontrolünde doktor son adet tarihine göre hesap yapıyorkizlar bisey sorucam ben bilmiyorum bilenn ltfn anlatsin simdi biz pozitifi alanlar kac haftalik hamile oluyoruz bu kanda cikan degerlere goremi deisyor nasil oluyo
yani tıbben 4 mayıstan beri hamilesin :)nasil yani benm 4 mayis adet olusum 9 mayis bitisi anlamadim ki yaa
Dr 4 Mayıs'tan itibaren hesaplıcak Gebeliği sen gebelik hesaplayıcıdan hesapla ben hep oradan hesaplıyordum ve ultrasonla aynı çıkıyordunasil yani benm 4 mayis adet olusum 9 mayis bitisi anlamadim ki yaa
yani tıbben 4 mayıstan beri hamilesin :)[/QUOT ayy hayirlisi takilmiyimm bare buna fazla simdi
anlamadimki ben ondan bisey sen biliyosan hesaplarmisin yaparmisinDr 4 Mayıs'tan itibaren hesaplıcak Gebeliği sen gebelik hesaplayıcıdan hesapla ben hep oradan hesaplıyordum ve ultrasonla aynı çıkıyordu
inşallah canımCanım tebrik ederim.bak korkulacak bişey yokmuş.allah kalp atışlarını da duyursun inşlh en kısa zamanda
nasıl yani ya?yasal değil ki bu?ya 3 tane olursa şimdicanım aramızda kalsın ama :) 3 tane transfer oldu bende. ben gözümü karartmıştım. gönder dedim hepsini :) 10 gün sonra kontrole gideceğim bakalım inşallah o zaman netleşecek. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.
bu arada 3 tane ve 4. gün embriyosu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?