• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarın doktora gidiyoruzzzz:rolleyes::KK73::KK36: sabahtan randevumuz var 6.5 gibi bişey olduk sanırım geçen hafta pazartesi 5 haftalıktı çünkü keseyi görmüştük bayramı güzel geçirelim diye bayram öncesine randevumuzu ayarlattı bebeğimizi göreceğiz:KK46: inşallah bugün sanki saatler ilerlemiyor akşama uyuyumayacağız heyecandan bu gidişle

Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum

bende folic iod kullanıyorum yeni çıkmış günde 1 tane içiyorum sabahları Allaha şükür başka bir ilaç kullanmıyorum.

Kizlar Merhaba benim cuma günüydü bugün gittik resmi tatil olduğu için bugün bebisim 6+5 günlük göründü kanamalı alanda önemli ölçüde duzelmis dedi ve kalp atışını sonunda duydum çok sukurrrrrr Rabbim çok güzel bir duyguydu bütün arkadaşlarıma nasip et Allahimmmmm :KK68:

Slm kizlar ben bugun cok kotuyum,:(

Kuzenim folic plus vitamin dedi progestan i da hemen hemen herkes kullanıyo yan etkisi yok dedi de ne bilim bazen diom 3 gün icsem nolcak progestan birakim die of

Ben hamile oldugumu ogtendim ccanim.u c.tesi gunu aldim basladim cuma gunu hmen dr gitmistim canim cok yaarli cocuk icin
Hangi bLik yagini kullaniyorsunuz ismini yazsaniz bende alayim dr. Musade ettimi canim.benim dr um ilac taraftari degil sorarsam kizacak eminim

Kuzenim folic plus vitamin dedi progestan i da hemen hemen herkes kullanıyo yan etkisi yok dedi de ne bilim bazen diom 3 gün icsem nolcak progestan birakim die of
düşük tehliken varsa progestanı bırakma canım.doktorlar onu bebeğin tutunması için kanama olursa kanamanın durması tekrarlamaması için veriyorlar

kızlar miğde bulantısı olan war mı şükürler olsun bende hiç bişey yok korkuyorum neden hissetmiyorum bişey sadece biraz yürüdüğümde karnım şişiyo sanki ve wc gidiyotum braz fazla gitmezsem baskı yapıyo çok sizinde böyle mi
ben de midem bulanmıyor diye düşünüyordum ki bu sabah kahvaltıda midem ağzıma geldi. zor tuttum kendimi.

bulantılarınız nasıl başladı, yavaş yavaş mı? ve sadece sabahları mı oluyor?
benim bu hafta hafiften başladı bazen dayanılmaz oluyor. ama ozellıkle sabah falan degıl, bazen aksam da oluyor, ogleden sonra da oluyor. sabah da oluyor. oyle kokuya hassasıyet falan da yok bende. gecen hafta da dr a benım hıc belırtım yok gecen sefer de olmamıştı demıstım. doktor da normal demıstı. böyle gecırenler de cok demıstı. demez olaydım bu hafta başladı. kusmuyorum Allahtan da zaten kolay da kusamam gererim kendimi. Allah hepimize kolaylık versin:)

düşük tehliken varsa progestanı bırakma canım.doktorlar onu bebeğin tutunması için kanama olursa kanamanın durması tekrarlamaması için veriyorlar
Tehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilim

Tehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilim
sen bilirsin canım ama kötü bişey olsa doktorun kullanma bitir öyle başla derdi folıc plusa bide böyle düşün

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. . Telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum. Çok şükür meleğim iyi. . Bebekle ilgili bir lekelenme değilmiş. . Kuzum büyümüş maşallah o minik elleri oluşmuş palet şeklinde. Şükürler olsun Rabbime

kızlar miğde bulantısı olan war mı şükürler olsun bende hiç bişey yok korkuyorum neden hissetmiyorum bişey sadece biraz yürüdüğümde karnım şişiyo sanki ve wc gidiyotum braz fazla gitmezsem baskı yapıyo çok sizinde böyle mi

Canim benim hafif bilaniyordu.bugun sabah bayilacaktim az daha. Soguk soguk terleme bas donmesi ve ardindan asiri bulantim oldu. Simdi iyiyim ama. Wc olayi ayni sekilde 5 dk gitmeyeyim baski oluyor.bazen karin agrisi oluyor bende.o zamanlarda burundan derin nefes alip agizdan veriyorum 5- 6 kere. agrim kesiliyor boyle yapinca. Nefes egzersizini tavsiye ederim agri geldiginde.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. . Telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum. Çok şükür meleğim iyi. . Bebekle ilgili bir lekelenme değilmiş. . Kuzum büyümüş maşallah o minik elleri oluşmuş palet şeklinde. Şükürler olsun Rabbime

telefonda yazamıyom reklamlar yüzünden yarım kaldı oglusum cennette bekliyor diyecektim ben buurda onun elinden tutamadım ama belki o benim ellerimden tutar... bizim gebelikler tevafuklu olmuş inşallah kavuşuruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza ben ümitliyim bu sfer çok rahat kalbim öncekinde hep huzursuzdum... bu arda oğğlun kaç yaşında seni zorluyır mu hamilelikte ... dr. ların dediğine de çok takılma ben kalben bi sorun yaşamayacağını hissediyorum ama dikkat et kendine
Oğlum 7 yaşında. .. Bugün işte kasa kaldırdım ve kanamam oldu :( doktorum kanamalı halinle 2 saate yakın bekletin sonra ameliyata girdi sağolsun. Bi de başka doktora gittik. Kese de kanama alanınin devam ettiğini progestan i 200 e arttırdı. Bu da düşerse düşecek rapor yazmam dedi.... eşim bile kabullendi düşerse diye konuşup duruyor beni sinir ediyor. :(

Back