• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bu aksam ikinci defa dra gideceğim. en son 5+2de gitmiştim. kese görünmüştü. içinde oluşum da var demişti. bayramda dr tatile gideceği için de bugun yani 6+3te cagırdı. gelişimine bakarız belki kalp atışını da duyarız dedi. dua edin de duyalım arkadaşlar. karından yaptırıyorum ben ultrasonu da ondan tedirgınım aslında yoksa zaten gecen hafta bıle gorebılırdık bebeği :)
Bende 6+3 de duydum ama vaginal yolla. İnşallah duyarsın ama duyamasan da stres yapma derim erken olabilir henüz.

Aradım normal değil hemen yanıma gel dedi. . Ilk defa oluyor inşallah bebeğim iyidir çok kötü oldum :KK43:
gönlünü ferah tutmaya calıs. kahverengi cok kişide oluyormuş ve kanamanın bittiğini gösteriyormus. kırmızı kan daha tehlikeli. ayrıca gebelik.org diye bir site var. orada 8. haftada böyle seyler olabileceği yazıyor. yerleşmesinden kaynaklı olabiliyormuş. üzülme. canını sıkmamaya calıs. benim düşüğümde kan gelmıstı dırek ve cok uzulmustum sureklı ağlıyordum. ama o da bebegı etkılıyormus. rahat olmaya calıs nolursun.

ben daha fazlasını istiyorum eksik dua ederim diye çok korkuyorum sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun... böyle gidiyooo :) tabi hepimiz öyle istiyo rabbim tüm isteyenlere önce hayırlı ebeveyn olmayı sınra hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasib etsin... evet 6+3 te duydum karından baktı... ama ben nasipliydim sekiz haftaya kadar yolu var duyamayan telaş yapmasın
sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun tabikide canım ama aşama aşama şuanda heycanlanıyoruz :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46:

Canım korkma kahverengi olması seni rahatlatmalı. Dinlen hiç ev işi yapma. Ben de çalışıyordum ama evde iş yapmıyorum artık sadece yemek. Ve kesildi şükür. Hemen doktoruna danış inan yormaynca kendni kesiliyor. Bir de benim de aynı zamanda başlamıştı. Doktor her nekadar alakası yok dese de benim adet zamanımdı. Ben ona yormak istemiştimm

Benim ikinci adet zamanının son günü canım bugün. . Progestan da kullanıyorum kendimi yoracak bişey de yapmadım. Tam kahverengi değil çok açık bişey doktorum niye öyle dedi ki pekicçok ağladım

gönlünü ferah tutmaya calıs. kahverengi cok kişide oluyormuş ve kanamanın bittiğini gösteriyormus. kırmızı kan daha tehlikeli. ayrıca gebelik.org diye bir site var. orada 8. haftada böyle seyler olabileceği yazıyor. yerleşmesinden kaynaklı olabiliyormuş. üzülme. canını sıkmamaya calıs. benim düşüğümde kan gelmıstı dırek ve cok uzulmustum sureklı ağlıyordum. ama o da bebegı etkılıyormus. rahat olmaya calıs nolursun.

Sağol canım birazdan doktora gidecem umarım meleğim iyidir

Merhaba hanımlarrr kii :KK24:
hava çok güzelll kiii:KK75:
nabersiniz kiii :confused:
lay lay lay lay lay layy :KK75:

bebişim karnımda mısın ses ver anneye yaa :KK42:
göstersene doktor amcaya kendini pambuuum :KK16:
içimdeki canım, canımın içi lütfen bekletme sabırsız annişini :cry:

durumum vahim:KK51:

Sağol canım birazdan doktora gidecem umarım meleğim iyidir
canım internettende bi araştır istiyosan kahverengi lekelenmede korkulmasına gerek yok diyor kırmızıya dönerse tehlike sinyalleri çalar sen şimdi sakin ol ki bebişinde etkilenmesin şuan en hassas dönemlerimiz dr una git şimdi ama gayet sakin ol Rabbimin izniyle meleğine hiç bişey olmaz

Merhaba hanımlarrr kii :KK24:
hava çok güzelll kiii:KK75:
nabersiniz kiii :confused:
lay lay lay lay lay layy :KK75:

bebişim karnımda mısın ses ver anneye yaa :KK42:
göstersene doktor amcaya kendini pambuuum :KK16:
içimdeki canım, canımın içi lütfen bekletme sabırsız annişini :cry:

durumum vahim:KK51:
hepimimizin halini anlatı vermişsin bi görsek sağlıklı olduklarını tam anlamıyla bi bilsek işte o zman büyük yük kalkacak üstümüzden canım benim

bendende çok hafif kahverengi leke geldi ev işinden çok yordum kendimi o yüzden hiç ev işi yapmayın bolca dinlenin

kızlar miğde bulantısı olan war mı şükürler olsun bende hiç bişey yok korkuyorum neden hissetmiyorum bişey sadece biraz yürüdüğümde karnım şişiyo sanki ve wc gidiyotum braz fazla gitmezsem baskı yapıyo çok sizinde böyle mi

Benim ikinci adet zamanının son günü canım bugün. . Progestan da kullanıyorum kendimi yoracak bişey de yapmadım. Tam kahverengi değil çok açık bişey doktorum niye öyle dedi ki pekicçok ağladım

canım korkma
kanama ,lekelenme düşük tehlikesi ama bu hemen bebeğin düşecek anlamına gelmez. Kendine dikkat et.
Benim kızım da da pembe lekelenme olmuştu. dikkat ettim dinlendim. progestan kullandım. bi şeycikler olmadı şükür. :)

Aradım normal değil hemen yanıma gel dedi. . Ilk defa oluyor inşallah bebeğim iyidir çok kötü oldum :KK43:

inşallah iyidir canım, korkma, doktorun gereğini yapacaktır gittiğinde..bundan sonra dinlenerek, dikkat ederek geçirirsin bikaç haftayı birşey olmaz allahın izniyle

Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]

progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]
progestan günde 3 defa[/QUOTE]
Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum[/QUOTE]
zararlı olcak olsa doktorun vermez heralde canım niye riske atsın ki

Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum

içini rahat tut tatlım bişey olmaz Allah'ın izniyle pinpiriklenme sakınan göze çöp batarmış doktoruna güven hekimlere güvenmekten başka çaremiz yok

Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum

olmaz canım merak etme,zaten az kalmış sıkma canını
benim doktorum da progestanı günlük 3 kere kullan dedi durumuna göre 2 kullan dedi. kanamam olmadığı için 2 kere alıyorum
yani günde 2 kere 1 tablet progestan
1 kere de 1 tane de folibol alıyorum.

Back