Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim hosgeldin...:)hayirli olsun bebeginherkese merhaba :)
allah izin verirse ben de mayısta yeniden anne olacağım..aranıza katılabilir miyim :)
Merhaba canim hosgeldin...:)hayirli olsun bebegin
Günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir. Dün akşamdan beri karnımda çekme, kasılma kramp gibi hareketlenmeler oluyor arada. Daha önce de olmuştu pek uzun sürmemişti, şimdi daha sık. Sizde böyle bir şey oluyor mu ya da neden olduğu konusunda bilgisi olan var mı?
Günaydın güzel Anneler. ..
ya kızlar bebıslerımızin kollarını ayaklarını falan kaçıncı haftada gorecez ultrasonda. .. randevum 15 ekimde o zaman öyle görür muyum ki. Çok sabirsizlaniyorum
günaydın..
bebeğin hareketleri 10 haftalıkken görülür. yani büyük ihtimalle kontrole gittiğinde hareketli bir bebek göreceksin..12 haftalıkken de herşeyi çok daha net gözlemleyeceksin
Senin bebisin kac haftalik canim...teşekkür ederim herkesin bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Aaa öyle mi canım çok heyecanlandimmm. . Biz o hareketleri hissedebiliyor muyuz peki
Senin bebisin kac haftalik canim...
gonal -f kullandım canım benn...10a yakın yumurtam vardı çatlatma iğnesinden önce kendiliğinden çatlamasın diye gonal-fle birlikte bi iğne daha kullandım daha sonra çatlatma iğnesini vuruldum..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmyumurta sayısı kaçtı? ben de klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti, çoğul gebelik riski var diye çatlatma iğnesi yapmadı. kendiliğinden çatlamış demekki. ama kaçı döllendi bilmiyorum. yarın gidecem doktora inş.
Kızlar benden kahverengi leke geldı ilk defa çok korkuyorum :-(
Ben de bu aksam ikinci defa dra gideceğim. en son 5+2de gitmiştim. kese görünmüştü. içinde oluşum da var demişti. bayramda dr tatile gideceği için de bugun yani 6+3te cagırdı. gelişimine bakarız belki kalp atışını da duyarız dedi. dua edin de duyalım arkadaşlar. karından yaptırıyorum ben ultrasonu da ondan tedirgınım aslında yoksa zaten gecen hafta bıle gorebılırdık bebeği :)
canım makineden makineye değişiyor yada alttan muayene ile üstten değişiyor..benim alttan tam 5 haftalıkken görüldü...
solgar markasının folik asidini kullanıyorum günde 2 tane..progestanda 6gün boyunca 3 adet kullancam daha sonra günde 2 kullancam..
Öyle canım benim Sağoliçini ferah tut o zaman canım korkma Allah
büyüktür
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]Öyle canım benim Sağol
Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil
bir sürü nedenden dolayı gelmiş olabilir hemen tedirgin olma ama mutlaka doktoruna söyle, temkinli olmakta fayda var bu durumlarda
Ben hamile oldugumu ogtendim cuma gunu c.tesi gunu aldim basladim cuma gunu hmen dr gitmistim canim cok yaarli cocuk icinDün internetten okudum kullanmak gerekiyormuş Dr.2gün balık ye dedi ama asıl faydalı balık yağı soğuk denizlerdeki balıklardan elde edilen bizim burda yediklerimiz soğuk deniz balıkları değil ki ben de araştırayım alayım vallahi hiç bir şey çocuğum sağlığından daha önemli olamaz sen ne zaman başladın kullanmaya
Canım korkma kahverengi olması seni rahatlatmalı. Dinlen hiç ev işi yapma. Ben de çalışıyordum ama evde iş yapmıyorum artık sadece yemek. Ve kesildi şükür. Hemen doktoruna danış inan yormaynca kendni kesiliyor. Bir de benim de aynı zamanda başlamıştı. Doktor her nekadar alakası yok dese de benim adet zamanımdı. Ben ona yormak istemiştimmKızlar benden kahverengi leke geldı ilk defa çok korkuyorum :-(