• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir. Dün akşamdan beri karnımda çekme, kasılma kramp gibi hareketlenmeler oluyor arada. Daha önce de olmuştu pek uzun sürmemişti, şimdi daha sık. Sizde böyle bir şey oluyor mu ya da neden olduğu konusunda bilgisi olan var mı?

Günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir. Dün akşamdan beri karnımda çekme, kasılma kramp gibi hareketlenmeler oluyor arada. Daha önce de olmuştu pek uzun sürmemişti, şimdi daha sık. Sizde böyle bir şey oluyor mu ya da neden olduğu konusunda bilgisi olan var mı?

Normal mis bu ağrılar canım rahim büyüdüğü için oluyormuş bende de oluyor

Günaydın güzel Anneler. ..
ya kızlar bebıslerımızin kollarını ayaklarını falan kaçıncı haftada gorecez ultrasonda. .. randevum 15 ekimde o zaman öyle görür muyum ki. Çok sabirsizlaniyorum

Günaydın güzel Anneler. ..
ya kızlar bebıslerımızin kollarını ayaklarını falan kaçıncı haftada gorecez ultrasonda. .. randevum 15 ekimde o zaman öyle görür muyum ki. Çok sabirsizlaniyorum

günaydın..

bebeğin hareketleri 10 haftalıkken görülür. yani büyük ihtimalle kontrole gittiğinde hareketli bir bebek göreceksin..12 haftalıkken de herşeyi çok daha net gözlemleyeceksin

günaydın..

bebeğin hareketleri 10 haftalıkken görülür. yani büyük ihtimalle kontrole gittiğinde hareketli bir bebek göreceksin..12 haftalıkken de herşeyi çok daha net gözlemleyeceksin

Aaa öyle mi canım çok heyecanlandimmm. . Biz o hareketleri hissedebiliyor muyuz peki

Aaa öyle mi canım çok heyecanlandimmm. . Biz o hareketleri hissedebiliyor muyuz peki

hayır hissetmek için çok erken cnm, en erken 16 haftalıkken hissedilmesi mümkün ama o bile tam olarak anlaşılmıyor, genellikle 18-20 hafta arası..

Senin bebisin kac haftalik canim...

canım bilemiyorum ben geç yumutlamaya uğradım bu ay, adet döngüsü geçtikten sonra yumutladım büyük ihtimalle çünkü ara dönemler içerisinde korunuyordum..
şuan kese görünemeyecek kadar küçük bende.. bayramdan 1 hafta sonra görebileceğim mümkünse herşey o zaman netleşecek..

Kızlar benden kahverengi leke geldı ilk defa çok korkuyorum :-(

Ben de bu aksam ikinci defa dra gideceğim. en son 5+2de gitmiştim. kese görünmüştü. içinde oluşum da var demişti. bayramda dr tatile gideceği için de bugun yani 6+3te cagırdı. gelişimine bakarız belki kalp atışını da duyarız dedi. dua edin de duyalım arkadaşlar. karından yaptırıyorum ben ultrasonu da ondan tedirgınım aslında yoksa zaten gecen hafta bıle gorebılırdık bebeği :)

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım .sanırım bulantılar başladı bende oğlumda pek bulantım yoktu sanırım kız gelecek :) Yorgunluk halsizlik gaz dermanım yok açıkcası. 8 ekime randevu aldım bakalım inşallah iyidir bebişim

yumurta sayısı kaçtı? ben de klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti, çoğul gebelik riski var diye çatlatma iğnesi yapmadı. kendiliğinden çatlamış demekki. ama kaçı döllendi bilmiyorum. yarın gidecem doktora inş.
gonal -f kullandım canım benn...10a yakın yumurtam vardı çatlatma iğnesinden önce kendiliğinden çatlamasın diye gonal-fle birlikte bi iğne daha kullandım daha sonra çatlatma iğnesini vuruldum..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm

Ben de bu aksam ikinci defa dra gideceğim. en son 5+2de gitmiştim. kese görünmüştü. içinde oluşum da var demişti. bayramda dr tatile gideceği için de bugun yani 6+3te cagırdı. gelişimine bakarız belki kalp atışını da duyarız dedi. dua edin de duyalım arkadaşlar. karından yaptırıyorum ben ultrasonu da ondan tedirgınım aslında yoksa zaten gecen hafta bıle gorebılırdık bebeği :)

ben oğlumda 6+3'de duymuştum kap atışını inşallah bugün sen de duyarsın :)

canım makineden makineye değişiyor yada alttan muayene ile üstten değişiyor..benim alttan tam 5 haftalıkken görüldü...

solgar markasının folik asidini kullanıyorum günde 2 tane..progestanda 6gün boyunca 3 adet kullancam daha sonra günde 2 kullancam..

içini ferah tut o zaman canım korkma Allah
büyüktür
Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil[/QUOTE]
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]

Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]
progestan günde 3 defa[/QUOTE]
Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum

bir sürü nedenden dolayı gelmiş olabilir hemen tedirgin olma ama mutlaka doktoruna söyle, temkinli olmakta fayda var bu durumlarda

Aradım normal değil hemen yanıma gel dedi. . Ilk defa oluyor inşallah bebeğim iyidir çok kötü oldum :(

Dün internetten okudum kullanmak gerekiyormuş Dr.2gün balık ye dedi ama asıl faydalı balık yağı soğuk denizlerdeki balıklardan elde edilen bizim burda yediklerimiz soğuk deniz balıkları değil ki ben de araştırayım alayım vallahi hiç bir şey çocuğum sağlığından daha önemli olamaz sen ne zaman başladın kullanmaya
Ben hamile oldugumu ogtendim cuma gunu c.tesi gunu aldim basladim cuma gunu hmen dr gitmistim canim cok yaarli cocuk icin

Kızlar benden kahverengi leke geldı ilk defa çok korkuyorum :-(
Canım korkma kahverengi olması seni rahatlatmalı. Dinlen hiç ev işi yapma. Ben de çalışıyordum ama evde iş yapmıyorum artık sadece yemek. Ve kesildi şükür. Hemen doktoruna danış inan yormaynca kendni kesiliyor. Bir de benim de aynı zamanda başlamıştı. Doktor her nekadar alakası yok dese de benim adet zamanımdı. Ben ona yormak istemiştimm

Back