2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam kızlar,

Ben de 2015 Mart annelerindenim, şimdi de inşallah 2017 Nisan annelerinden olacağım :)

Pazartesi 3.kontrolümüze gideceğiz, cinsiyeti belli olur mu bilmem ama hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir bebişimiz olur.

Canım bende 8. Haftadayım oğlumda 2015 Mart bebişi.şimdide 2017 Mayıs annesi olacam inşaallah bence olur cinsiyeti.oğlum 13. Haftada belli olmuştu

kızlar tuvalet eğitimi için henüz erken ama başlayan oldu mu merak ettim :)

bir de bebek bezi olarak doğumdan beri prima premium care kullanıyoruz biz, prima aktif baby ya da başka bir markaya geçsem mi acaba diyorum bu aralar, mesela komiliden çok memnun olanları duydum.

Merhaba canim tuvalet egitimi olarak baslamadim ama kizim kabizlik yasadigi icin cok zorlandigi zamanlarda kucagimda klozete oturttum, simdide klozede cocuk kapagi aldim gunluk oturtmaya calisiyorum. Bir sey yapmiyo ama orda oturuyo. Bez olarak 3 ayliktan beri sleepy kullaniyorum cok memnunum komilide guzel

Ayy bayagii olmus buraya bakmayali ya ☺☺yeni yeni hamilelerr varmis allah kucagina almak nasip etsin hepsine Keremin annesi ozledik senii ☺☺☺
Ayyy siteye çoktandır girmiyordum daha yeni gördüm mesajını :) nasılsınız canlar. Artık çocuklar büyüdü bence whatsapi bırakın bakamazsiniz buraya gelin :)

Amanın buralar hamile dolmuş :) ben hamile kalmak kerem beni yer :) bugün kuzenim bebeğini girmeye gittim hiç sevemedim acayip kıskanıyor kucağına aldım hemen kendini aldırttı hiç sevdirmedi valla. İkinci çocuklarla bu kıskançlık işini kolay anlatırsınız inşallah :)

Ayyy siteye çoktandır girmiyordum daha yeni gördüm mesajını :) nasılsınız canlar. Artık çocuklar büyüdü bence whatsapi bırakın bakamazsiniz buraya gelin :)
Watsaphı bırakmak mı ölürüz o zaman bi aile gibi olduk biz en azından ben yapamam arkadaşlar ne der bilmem ama eminim onlarda yapamaz iyiki kurulmuş çok seviyorum hepsini iyiki varlar bildirim geldikçe burayıda okuyorum bütün hamişlere sabır kolaylık diliyorum ben Muhammed mertle asla düşünemem çok zor

Valla suan beni çekiştirip götürmeye calisiyo hep böyleydi artık tel haram bana :) yoksa whatsap güzel idi

Canim biz burayada hep bakiyoruz yazan olunca sizde arada ses verin devam edelim ama whatsap burdan farkli oldu ordakilerle baya kaynastik orasi birakilmaz

merhaba kızlar nasılsınız bu başlıktan devammı ettiniz. bendefacedekı gruba girdim buaralara girmeyeli bayaa olmuş

Slm hanimlar nasilsiniz?Birden aklima eldi bir bakayim dedim hala yazanlar varmis nasil mutlu oldum...Hani eski bir arkadasa rastlarsiniz ya aynen oyle...Buraya bakanlar burdan yazmaya devam edelim ya ben whatsapta yokum...

Slm hanimlar nasilsiniz?Birden aklima eldi bir bakayim dedim hala yazanlar varmis nasil mutlu oldum...Hani eski bir arkadasa rastlarsiniz ya aynen oyle...Buraya bakanlar burdan yazmaya devam edelim ya ben whatsapta yokum...
Selam canım nasılsınız minnak Nasıl ne durumdasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…