- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Amin canım sen düşünüyormusun
Canım bende 8. Haftadayım oğlumda 2015 Mart bebişi.şimdide 2017 Mayıs annesi olacam inşaallah bence olur cinsiyeti.oğlum 13. Haftada belli olmuştuSelam kızlar,
Ben de 2015 Mart annelerindenim, şimdi de inşallah 2017 Nisan annelerinden olacağım :)
Pazartesi 3.kontrolümüze gideceğiz, cinsiyeti belli olur mu bilmem ama hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir bebişimiz olur.
kızlar tuvalet eğitimi için henüz erken ama başlayan oldu mu merak ettim :)
bir de bebek bezi olarak doğumdan beri prima premium care kullanıyoruz biz, prima aktif baby ya da başka bir markaya geçsem mi acaba diyorum bu aralar, mesela komiliden çok memnun olanları duydum.
Ayyy siteye çoktandır girmiyordum daha yeni gördüm mesajını :) nasılsınız canlar. Artık çocuklar büyüdü bence whatsapi bırakın bakamazsiniz buraya gelin :)Ayy bayagii olmus buraya bakmayali ya ☺☺yeni yeni hamilelerr varmis allah kucagina almak nasip etsin hepsineKeremin annesi ozledik senii ☺☺☺
Allah daim etsin cnm inşallah hayırlısı ya kucağına al yavrunu :)Kızlar 5 haftalık hamileyim Dr daha gitmedim kalp atışıkese için
Amanın buralar hamile dolmuş :) ben hamile kalmak kerem beni yer :) bugün kuzenim bebeğini girmeye gittim hiç sevemedim acayip kıskanıyor kucağına aldım hemen kendini aldırttı hiç sevdirmedi valla. İkinci çocuklarla bu kıskançlık işini kolay anlatırsınız inşallah :)Selam kızlar,
Ben de 2015 Mart annelerindenim, şimdi de inşallah 2017 Nisan annelerinden olacağım :)
Pazartesi 3.kontrolümüze gideceğiz, cinsiyeti belli olur mu bilmem ama hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir bebişimiz olur.
Watsaphı bırakmak mı ölürüz o zaman bi aile gibi olduk biz en azından ben yapamam arkadaşlar ne der bilmem ama eminim onlarda yapamaz iyiki kurulmuş çok seviyorum hepsini iyiki varlar bildirim geldikçe burayıda okuyorum bütün hamişlere sabır kolaylık diliyorum ben Muhammed mertle asla düşünemem çok zorAyyy siteye çoktandır girmiyordum daha yeni gördüm mesajını :) nasılsınız canlar. Artık çocuklar büyüdü bence whatsapi bırakın bakamazsiniz buraya gelin :)
Valla suan beni çekiştirip götürmeye calisiyo hep böyleydi artık tel haram bana :) yoksa whatsap güzel idiWatsaphı bırakmak mı ölürüz o zaman bi aile gibi olduk biz en azından ben yapamam arkadaşlar ne der bilmem ama eminim onlarda yapamaz iyiki kurulmuş çok seviyorum hepsini iyiki varlar bildirim geldikçe burayıda okuyorum bütün hamişlere sabır kolaylık diliyorum ben Muhammed mertle asla düşünemem çok zor
Ayyy siteye çoktandır girmiyordum daha yeni gördüm mesajını :) nasılsınız canlar. Artık çocuklar büyüdü bence whatsapi bırakın bakamazsiniz buraya gelin :)
Selam canım nasılsınız minnak Nasıl ne durumdasınız ?Slm hanimlar nasilsiniz?Birden aklima eldi bir bakayim dedim hala yazanlar varmis nasil mutlu oldum...Hani eski bir arkadasa rastlarsiniz ya aynen oyle...Buraya bakanlar burdan yazmaya devam edelim ya ben whatsapta yokum...
Selam.. Kızımla doğumdaş kızın :) 16 mart :)selamlar nasılsınız,bebişler büyüyor
selam cnm ,nasılsınSelam.. Kızımla doğumdaş kızın :) 16 mart :)
İyiz şükür işte peşinde koşturmaca.. Yesin uyusun derdindeyiz hala..selam cnm ,nasılsın