Kızlar benim oğlum hiç dudurak bilmiyor gün için de çocuklarınızla neler yapıyorsunuz.yemek yemiyor.oyun oynamıyor sürekli Çığlık atıp yaramazlıklar yapıyor .ki ben sürekli üstüne titriyorum buna rağmen eşim sen çocuğu avutsmıyorsun diyor.oğlum tam baba düşkünü sürekli babasının yakasını bırakmıyor eşim bu durumdan şikayetçi bende etraflarında dönüyorum ama oğlum beni değil babasını istiyor.not : eşim 7/24 evde işlerini evden yürütüyor .ben be yapmalıyım
SAGOL canım iki bebege yetermem diye korkuyorum bebeğim zaten cok zorBence şu an yat, dinlen. Ikinci bebeğin için vücudun sağlıklı, dinç olsun. Eşin evdeyse sürekli bırak ilgilensin biraz, inşallah bebeğin seninle olur, annesine sımsıkı sarılır. :)
artik 2 temmuzda hazir olursun cnm :)SAGOL canım iki bebege yetermem diye korkuyorum bebeğim zaten cok zoreşimde dirdir ettigi zaman gözüm korkuyor
Elbette Rabbim yardımcım olur inşaallah yeterki sağlıklı olalımartik 2 temmuzda hazir olursun cnm :)
SAGOL canım iki bebege yetermem diye korkuyorum bebeğim zaten cok zoreşimde dirdir ettigi zaman gözüm korkuyor
Canım benim YAŞ geçiyor dedi eşim yapacaksan bir an evvel yapalım dediKeşke biraz daha bekleseydiniz tüp bebek yapmak için, iki yaşına girseler dı bizim için herşey daha rahat olurdu. Inan ki ben de çok korkuyorum, ilk hamIle olduğumu öğrendiğim de stresten Ölmek üzereydim. Şimdi alıştım :) çünkü benim kızım da çok yaramaz, oyun oynamasını bilmiyor kendi kendine, beni hiç oturtmuyor elimden tutup oraya buraya çekiyor, sürekli dışarı çıkmak istiyor, dışarıda arabasında durmak istemiyor, kafasına göre arkasına bile bakmadan yürümek istiyor, hala ÇOĞU zaman kucak istiyor...o kadar yoruluyorum ki., meğer ilk hamileliğim de prensesmişim
Senin eşin sürekli yanın da en azından, sana yardımcı oluyorsa ne âlâ :) hakkımız da hayırlısı artık
Canım benim YAŞ geçiyor dedi eşim yapacaksan bir an evvel yapalım dedi
Canım yumurtalar toplandı şuan Döllenme Yapılıyor yarın kav tane bebiş oluşacak net belli olacak ama Dr transferi hemen yapmayacağım dedi 4 ay kadar Rahmi dinlendirecekmiş sanırım Kasım gibi yapacak mış
Aynen canım Hayırlısı .zaten 2 YAŞ ara az mı acaba diyordum tereddütlerim vardı kendi adıma böyle olursa 2,5 YAŞ olacakyeterince dinlendi falan deseydin doktoraçok uzunmuş 4 ay neyse bir bildiği vardır herhalde hakkında hayırlısı olsun demek kısmetse ağustos annesi olacaksın
Hayırlı olsun, umarım istediğiniz dönücü elde edersinizAynen canım Hayırlısı .zaten 2 YAŞ ara az mı acaba diyordum tereddütlerim vardı kendi adıma böyle olursa 2,5 YAŞ olacak
AminHayırlı olsun, umarım istediğiniz dönücü elde edersiniz
hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versinAynen canım Hayırlısı .zaten 2 YAŞ ara az mı acaba diyordum tereddütlerim vardı kendi adıma böyle olursa 2,5 YAŞ olacak
hamisler nasilsiniz bebicikler ve icerdekilerle hayat nasıl
hamis hamis disardakiler cok yorarcanım benim dışardaki kuzucukla zor eve gidince peşinden koşturup duruyor, içerdeki de gariban yavrum kafasına göre takılıyor
hamis hamis disardakiler cok yorar