2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar oğlum bana Kafayı yedirecek bir şey yemiyor yeme sorunu hep vardı.sabah sadece yumurta beyazı yiyor .saat 5-6 gibi canı isterse yemek yiyor yoksa onuda yemiyor ya muz yada kek yada süt içip yatıyor kokacak böyle Dr zinco şurup verdi onu içiriyorum

bu aralar benimki de öyle canım galiba sıcaktan iştahları yok, bol meyve yiyor birde beni emiyor başka bişey de yapmıyor

Selamin aleykum. 2015 20 mart dogum kizim var. Hamileyken formu cok iyi takip ediyordum. Ama artik ayda yilda girme imkani zor bulabiliyorum. Kizim asiri derece yaramaz bi dakikamiz bos gecmiyor. Bunun uzerine gecen hafta bi de hamile oldugumu ogrendim bu beni inanilmaz uzdu. Beklemiyordum cunku henuz cok erken die düşünüyordum. Ama rabbim bole nasip etti. Ilk dogumum sezeryan di. Kizimda sat 25 hazirandi bunda 29 haz. Yani arada tam iki yas olacak. Bu sezeryan dogum icin cok kisa bi sure mi sizce bide kizim hala emiyor ne yaptıysam biraktiramiyorum aglamaktan kasiliyo emmedigi zaman sizce ne yapabilirim. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin ama inanin cevremde soracak kimsem yok..

Hayırlı olsun. Zaten sezeryan için iki yıl diyorlar bence sorun olmaz. Gelinimizde emzirirken hamile kaldı doktor ayırma kendiliğinden ayrılır demiş. Oda öyle yaptı bebek zaten kendiliğinden ayrıldı bi zaman sonra hem süt azalmış hem tadı değişmiş istersen öyle yap sende. Şimdiden Allah kolaylik versin

Cnm ben de aynı Duyguları yaşadım, hala yaşıyorum. Ama biraz daha alıştım tabii hamileliğe, bizim YAŞ aralığımız biraz daha az olacak. Ben de sezeryanla yaptım, doktorlar herhangi bişey demedi, olamaz diye! Benim de kızım çooook yaramaz :))) zaten beni korkutan da bu, beni de çok yoruyor, zorluyor. Bence çocuk doktoruna da sor, kadın doktoruna da emme olayını, onlar seni daha iyi aydınlatırlar. Hayırlı doğumlarımız olsun :)

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN TATLIM :) ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN BENİM İLK DOĞUMUMDA SEZERYANDI 3 EKİM 2013 DE DOĞUM YAPTIM 9 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM 23 MARTTA KIZIM OLDU SEZERYAN KONUSUNDA DA HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM HİÇ KAFANI TAKMA HİÇ BİR SIKINTI OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE, STÜ KONUSUNDA KESMEN GEREKİYOR ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN :)

Hamile bayanlar tebrik ederim. Benimde ikizlerim ile kızımın arasında 2 buçuk yaş var, merak etmeyin korktuğunuz gibi olmuyor, ikinci abiye baka baka büyüyor, farketmiyor sunum bile

Kızlar nasılsınız karnımızda bebeklerimizi birlikte buyuttuk ama uzun zamandır girip bakmıyordum. Minnoşlar nasıl annelik ne kadar zor ve ne kadar güzel bir duyguymuş değil mi :)

Kızlar oğlumun kandaki plt Değeri sınırdaymış çok korkuyorum Hematoloji Bölümü'ne gidecek bide 2. Bebek için transfer yaptırdım 2 gün oldu stresten uzak dur diyor Dr ama nasıl yapim sizde kanda plt (yani Trombosit ) düşüklüğü olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…