İkiside erkek canim ben biraz daha oyun konusunda sansliyim ikisi guzel oynuyolar arada kavga ediyolar oyuncak emzik kavgasi yasiyoruz genel olarak iyiler seninki kiz mihayırlısı olsun canım:) benim bebişim iyi çok şükür tam oyun çocuğu oldu bol bol oyunlar oynuyoruz eğleniyoruz evlat güzel nimetmişseninkiler ne yapar? kız mı erkek miydi canım
Msj tam okumadim sanirim seninki kiz ne guzel. Ben 3 . Sirif kizim olsun diye istiyorum mubarek gunlerde rabbim gonlumuze gore versinhayırlısı olsun canım:) benim bebişim iyi çok şükür tam oyun çocuğu oldu bol bol oyunlar oynuyoruz eğleniyoruz evlat güzel nimetmişseninkiler ne yapar? kız mı erkek miydi canım
Yok daha belli değil, ama bir oğluşu.m olsun isterim. Tabiki sağlıklı olması en önemlisi. Sizler de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Insallah canim bekliyorum sabirsizliklaevet canım bilmezmiyim çok fenainşallah bunda olmaz bakalım napıcaz? inşallah hafifler seninki de bebiş büyüdükçe hafifler diyorlar
İkiside erkek canim ben biraz daha oyun konusunda sansliyim ikisi guzel oynuyolar arada kavga ediyolar oyuncak emzik kavgasi yasiyoruz genel olarak iyiler seninki kiz mi
Msj tam okumadim sanirim seninki kiz ne guzel. Ben 3 . Sirif kizim olsun diye istiyorum mubarek gunlerde rabbim gonlumuze gore versin
Amin insallh caniminşallah canım Rabbim gönlüne göre versin 2 oğlan 1 kız ne de güzel olur
mesajini yeni gördüm ya :) yok cnm donmuycem kerem bana cok duskunlesti tel surekli elimde olursa onunla ilgilenemem ama hepinizi ve bebeklerimizi cok ozledim :)Cnm sen donmuycek misin :) kerem nasıl oldu
Ne aci biberi kizkizlar parmak kaldırın kac hamile var burada :)jtaime020626 sen kesin ondan yedin aci biberleri zayifliyim hamile kalim diye :) massallah hepinize ben tuvalet eğitimi ve sutten kesmeden korkuyorum biraz rayina otursun ogrensin herseyi ikisiyle ilgilenemem kafayi yedirtirler :) keremin bile bazi ufak yaramazliklari sinir ediyo. bizim yemeklere artik el giriyo :)
Hayirlisi olsun canim. Allah gonlune gore versinKızlar dun tup bebek merkezine gittik yine ilaçlar a başlayali baya olmuştu suan yumurta takibi yapılıyor 1 hafta sonra yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak sonrada bebisim bana transfer edilecek Allah'ın izniyle ayın 2 sinde bebisim Rahmi'ne konacak insaallah hayırlıysa tutar herseyin hayırlısını istiyorum
zayiflamak icin yogurt aci biber yiyordun :) bizim de oyle bu ara emmeye düştüNe aci biberi kiz1 hamilede benim. . Bende ogluma tuvaletini ogretiyorum. Malum 2.ci gelecek o yuzden bezden tassaruf gerek zaten emzirmedigim icin cocuklar icin ozel sutler var onlardan veriyorum. Ama cok sut iciyor dogru durust yemegi yok malesef (
hayirlisi ne ise o olsun cnm senin dogan bebeğinin ve doğmasını istediğin bebegin icin hayırlısı inşallahKızlar dun tup bebek merkezine gittik yine ilaçlar a başlayali baya olmuştu suan yumurta takibi yapılıyor 1 hafta sonra yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak sonrada bebisim bana transfer edilecek Allah'ın izniyle ayın 2 sinde bebisim Rahmi'ne konacak insaallah hayırlıysa tutar herseyin hayırlısını istiyorum
Canim yavastan ogreteyim diyorum. Anliyor artik. Herseyi. Ama cok zor bi surec gercekten sabir gerekten bir iş. Allahim yardim etsinjtaime020626 cnm uzmanlar iki yas oncesi tuvalet eğitimine sicak bakmıyor
Kızlar dun tup bebek merkezine gittik yine ilaçlar a başlayali baya olmuştu suan yumurta takibi yapılıyor 1 hafta sonra yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak sonrada bebisim bana transfer edilecek Allah'ın izniyle ayın 2 sinde bebisim Rahmi'ne konacak insaallah hayırlıysa tutar herseyin hayırlısını istiyorum
Sağol canımhayırlı haberlerini bekliyoruz canım