2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen canım kimsecikler yok .bizde bir arada büyüsünler istedik inşallah ay sonu bebek transfer edilecek rahime suan ilaçlara başladık.oğlun küçük zor olur dedi herkes ama bakalım :)

olsun canım ya bizde ilerde rahat ederiz inşallah:) evlat çok güzel bir nimetmiş, transferden 10-12 gün sonra belli oluyor galiba haber et mutlaka olur mu merak ederim

olsun canım ya bizde ilerde rahat ederiz inşallah:) evlat çok güzel bir nimetmiş, transferden 10-12 gün sonra belli oluyor galiba haber et mutlaka olur mu merak ederim
Evet canım haber ederim:)nasıl gidiyor hamilelik diğer ufaklıkla zor oluyor mu ?tecrubelisin sorayım bari :)

valla şaşkınım biraz:) 9-10 haftalık sanıyordum şu an 7. haftadaymışım ben erken öğrendim ama, testlerde nasıl böyle erken çıktı anlamadım... diğerinde doğurana kadar kusmuştum, şimdi bulantılarım hafif ve hiç kusmadım sadece çook yorgunum akşam olunca hiç dermanım kalmıyor, açlığa dayanamıyorum birde kızım hala emiyor, eve gidince kucaktan inmiyor biraz o zor oluyor:) sende ne var ne yok oğlun ne yapar:)

Vallahi canım 3 gündür yeni yeni yürüyor gec yürüdü kucaktan inmedi :)köpek dişleri çıkıyor .oglum ilk 4 ay kolikti 20 saat ağlardi o sebepten esim hala korkuyor ikincide öyle olur diye :)saglikli olsunda ne yapım diyoruz.annem haftaya gelecek hamile kalırsam 3 ay bende kalacak ilk 3-4 ay düşük tehlikesini atlatana kadar yardım edecek korku sevinç bir arada 2 yas aralıklı iki bebege bakamazsam korkusu var

bayağı geç yürümüş kucak kuşubenim ki 11. aylıkken yürüdü şükür ama benimkide kolikti çoook zordu, o ağlarken el kol bağlı bişey yapamamak çok fena oturur bende ağlardıminşallah bu öyle olmaz:) benimki de bu aralar azı dişleri çalışıyor 3 gündür gece uykumuz yok çok mızmız kuzumun ağrısı var demekki

ne güzel annen gelince rahat edersin, bişeycikler olmadan atlatırsın inşallah bu süreci:) bende hiç öyle korkular yok belki yaşına karar ben büyüttüğüm için yapabilirim gibi geliyor inşallah

Ben de 13. Haftamdayım, hiç beklenmedik zaman da geldi. O kadar yoruluyorum ki anlatamam. Kısım çok hareketli, bütün gün peşinden koşturuyorum. Hayırlısı hakkımız da :)

Ben öncelikle saglikli olsun istiyorum.ama en büyük korkularından biride kolik olursa diye korkuyorum .20 saat ağladı ilk 3 ay

Kizlar yeniden hamile olanlari ve niyetine girenleri tebrik ediyorum saglikla kucaginiza alin ins.@Dadli senin bebisin saglik durumu nasil simdi ameliyat olmustu sanirim.Hic uzulmeyin Allah rahatligini verie ins...

Kizlar yeniden hamile olanlari ve niyetine girenleri tebrik ediyorum saglikla kucaginiza alin ins.@Dadli senin bebisin saglik durumu nasil simdi ameliyat olmustu sanirim.Hic uzulmeyin Allah rahatligini verie ins...
Çok şükür iyiyiz canım.iyi dileklerin için tşk.senin bebiş nasıl ?

Ayyy kizlar buldum sizi sonunda umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur. Ayyy zaman ne cabuk geciyor.
Bebeklerimiz buyudu 2015 mart anneleri olarak cok guzel vakit gecirmistik topigimizde ama artik topikte kimse yok malesef ve guzel haberse ben tekrar hamileyim :) ve bu duygu tekrar yasamak cok guzel sanki ilk bebegim olacak gibi heycanliyim. Saglik durumumuz iyi simdi cinsiyeti henuz ogrenmedik neyse kizlar gorsrz insallah yine

Tebrik ediyorum canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dogum yine ayni zamanlara denk gelicek galiba.

Ben de 13. Haftamdayım, hiç beklenmedik zaman da geldi. O kadar yoruluyorum ki anlatamam. Kısım çok hareketli, bütün gün peşinden koşturuyorum. Hayırlısı hakkımız da :)

hayırlısı canım hayırla kucağına al inşallah:) senin ki ilerlemiş bayağı, cinsiyet belli mi oldu mu? sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda hiç önemi yok gerçi

sağol canım inşallah darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…