- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
Selam kizlar. Nasilsiniz? Hamileleri tebrik ediyorum :) cesaretinizden dolayi kutluyorum. Ben daha 2 sene dusunmuyorum.
çok sağol canım@Dadli doğru demiş rahata erince zor olur sende katıl bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar. Nasilsiniz? Hamileleri tebrik ediyorum :) cesaretinizden dolayi kutluyorum. Ben daha 2 sene dusunmuyorum.
Ayyy kizlar buldum sizi sonunda umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur. Ayyy zaman ne cabuk geciyor.
Bebeklerimiz buyudu 2015 mart anneleri olarak cok guzel vakit gecirmistik topigimizde ama artik topikte kimse yok malesef ve guzel haberse ben tekrar hamileyim :) ve bu duygu tekrar yasamak cok guzel sanki ilk bebegim olacak gibi heycanliyim. Saglik durumumuz iyi simdi cinsiyeti henuz ogrenmedik neyse kizlar gorsrz insallah yine
:)çok sağol canım@Dadli doğru demiş rahata erince zor olur sende katıl bize
Aminnnn canıminşallah öyle olmaz canım
Hamileleri tabrik ederim
Maşallah büyük cesaret biz watsap tayız çok güzel arkadaşlıklar edindik ama sonradan katılanlar ayak uyduramayıp kaçıyorlar . Hamile arkadaşları tebrik ederim allah tamamına erdirsinMerhaba 2015 mart anneleri uzun zamandir kimse yazmiyordu yenide yazmak guzel benim ikizlerim var bende 3. Dusunuyurum bu ay korunmayi biraktik hayirlisi diyorum ikizlerim asilamayla oldu bakalim normal yolla olur inssallh rabbim istiyen herkese versin bu arada bebisleriniz nasil? Arkadaslar
Maşallah büyük cesaret biz watsap tayız çok güzel arkadaşlıklar edindik ama sonradan katılanlar ayak uyduramayıp kaçıyorlar . Hamile arkadaşları tebrik ederim allah tamamına erdirsin
Merhaba 2015 mart anneleri uzun zamandir kimse yazmiyordu yenide yazmak guzel benim ikizlerim var bende 3. Dusunuyurum bu ay korunmayi biraktik hayirlisi diyorum ikizlerim asilamayla oldu bakalim normal yolla olur inssallh rabbim istiyen herkese versin bu arada bebisleriniz nasil? Arkadaslar
Evet canim hayirlisiyla aralikta bekliyoruz yaramazi sabirsizlikla bekliyoruz hemde bu ikici bebek olmasina ragmen mide bulantisi kusmalar son gaz devAm yarin 14+0 olacaz bitmek bilmedi bir turlusayımız artmış hemde öndesin, hayırla kucağına al inşallah:) eskileri görmek güzel seninki de aralıkta geliyor demek
Kiz bir an once hamile kalmaya bakHa hayttt ben düşünürken erken mı derken atı alan Üsküdar'ı geçmiş :)vallahi cesaret verdiniz iyi ki çalısmalara başlamışım :)
Evet canim hayirlisiyla aralikta bekliyoruz yaramazi sabirsizlikla bekliyoruz hemde bu ikici bebek olmasina ragmen mide bulantisi kusmalar son gaz devAm yarin 14+0 olacaz bitmek bilmedi bir turlu
Hemen hemen canim. 9 ay bende cektim diyebilirim ama sadece sabahlari o zehir gibi suyu cikarmak cok pis bisey.hayırlısı inşallah canım ilkinde de mi öyleydin? ben doğurana kadar kustum desem yeridir
Hemen hemen canim. 9 ay bende cektim diyebilirim ama sadece sabahlari o zehir gibi suyu cikarmak cok pis bisey.
hayırlısı canım hayırla kucağına al inşallah:) senin ki ilerlemiş bayağı, cinsiyet belli mi oldu mu? sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda hiç önemi yok gerçi
Merhaba 2015 mart anneleri uzun zamandir kimse yazmiyordu yenide yazmak guzel benim ikizlerim var bende 3. Dusunuyurum bu ay korunmayi biraktik hayirlisi diyorum ikizlerim asilamayla oldu bakalim normal yolla olur inssallh rabbim istiyen herkese versin bu arada bebisleriniz nasil? Arkadaslar