- 29 Eylül 2015
- 56
- 43
- 37
Soyleyeyim seni eklesinlerGrup eskisi gibi aktif değil galiba.önceden çok hareketliydi
Benim oğlum 9.5 aydan beri içiyor pipetle canım. Ama ilk alıştırırken yoğun kıvamlı şeyler verdim ben pipetle. Mesela yoğurtla muzu karıştırdım çok az su ekleyip verdim. Pipetin bir ucundan çek yani pipetin içi dolsun sonra çektiğin ucu parmağınla kapat. Açık olan ucu bebeğine ver. Çoook kolay öğreniyor böyle.Sagol cnm deneyeym
herseyi. Yedirmek cok zor oldu Benim kiza. Buyudukce zorlasiuor galiba. Siz inek sutu basladnz mi. Alistirna bardagi aldm silikon uclu . Bir guzel dis kasiyor. Su haric birseyde icmiyor ne yapicm bilemedm. Piper icin kucUK sanirim cekemiyor. Disariya iki saatten fasla isler icin cikamaz oldm. Baskasi Varken de emmiyor emzirmr odalarnda gulup bakiniyo
Aaa cok tesekkur ederim bir deneyeyim . Allahim yola cikicaz malum ilgileri daginik zor emiyor disarida en azindan Boyle azivik yer insallah. Cok sagolun. Kasiga da agiz acmaz oldu iyice cok uzuluyordum ne yapacagm diye belki Bu care olur.Benim oğlum 9.5 aydan beri içiyor pipetle canım. Ama ilk alıştırırken yoğun kıvamlı şeyler verdim ben pipetle. Mesela yoğurtla muzu karıştırdım çok az su ekleyip verdim. Pipetin bir ucundan çek yani pipetin içi dolsun sonra çektiğin ucu parmağınla kapat. Açık olan ucu bebeğine ver. Çoook kolay öğreniyor böyle.
Cnm naber nasilsiniz asilarinizi oldunuz mu hepatit A yaptilar mi?Nasil boy kilonuz bize hepatit A yi yapmadilar birbucuk yas asisiymis hemsire yoktu boyunu olcemedi sizde durum nasil?6/7 adım gidiyor sadece herşeyi yere atıyor fırlatıyor ..
Bugün dr kontrolü vardı 70 boy kilo 8,940 geldi 9 diyorum artık ona ben çok şaşırttı beni bu ay hiç yemek yedirememiştim yarın doğum günümüz aşımızda var orda da ölçtürecem mezura ile cetvel farkı oluyor ..
Siz gittiniz mi kontrole?
Slm canım aşıları olduk iki bacak bir kol kilo 9 boy 72 ....Cnm naber nasilsiniz asilarinizi oldunuz mu hepatit A yaptilar mi?Nasil boy kilonuz bize hepatit A yi yapmadilar birbucuk yas asisiymis hemsire yoktu boyunu olcemedi sizde durum nasil?
Beşikte sallamayı 8 . Ayında bıraktık kolum tutuldu :) şimdi emerek uyuyor bazen ayağımda sallayarak .. Beraber yatıyoruz zaten devamlı emmek istiyor bu seferde uykuyu bununla ilişkilendirdi.. Sabaha kadar kaç kere emiyor sayamıyorum artık o da beni yoruyorBizim 8,5kg 76cm di en son aynidir sanirim artik kendisi yuruyor ve surekli geziyor heryerde karsimda muthis merakli.Yemek konumuz cok sukur iyi masaAllah iyi yiyor ama et koymuyor artik zaten biraktim kendi haline bir sene yiprattim kendimi yeter yine olacagina variyor sagligi yerinde sukur...Bizim asilarin hepsini bacaktan yaptilar sukur bir problem olmadi.Gece uykularini ne yaptin salliyor musun hala?
Bizim ilk disimiz çıktı sütten de gebelik sebebiyle kestim tek başına bazen cesaretlenip yürüyor çoğu zaman keyfi olmuyo emekliyor bir haftadır bakıcıya veriyorum kadının yanında kakasini yapmiyor ve cok az uyuyormus acaba neden
Teyzesi Cumartesi ameliyatı var onu bekliyoruz senin bebiş nasıl
Canım Cumartesi sabah oldu ameliyatı şükür şimdilik iyi ama hala nefes alırken zorlanıyorMerhaba canim nasilsin, oglun nasil oldu ameliyat oldumu durumu nasil
Canım Cumartesi sabah oldu ameliyatı şükür şimdilik iyi ama hala nefes alırken zorlanıyorsenin bebis nasıl
Geçmiş olsun canımCanım Cumartesi sabah oldu ameliyatı şükür şimdilik iyi ama hala nefes alırken zorlanıyorsenin bebis nasıl
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sizede gecmis olsunTekrar gecmis olsun, o ameliyatin etkisini atsin duzelir insallah. Bizde iyiyiz cok sukur havalar bi sicak bi soguk etkiledi burnu tikali ama bu halinede sukur
cok gecmiş olsun cnm tez zamanda saglıgına kavusur ınsallahCanım Cumartesi sabah oldu ameliyatı şükür şimdilik iyi ama hala nefes alırken zorlanıyorsenin bebis nasıl
Amin canım ama iki gündür ateşi var 37,5 ile 38,6 lar arası gidip geliyoruz acaba nedencok gecmiş olsun cnm tez zamanda saglıgına kavusur ınsallah