2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim oğlum 9.5 aydan beri içiyor pipetle canım. Ama ilk alıştırırken yoğun kıvamlı şeyler verdim ben pipetle. Mesela yoğurtla muzu karıştırdım çok az su ekleyip verdim. Pipetin bir ucundan çek yani pipetin içi dolsun sonra çektiğin ucu parmağınla kapat. Açık olan ucu bebeğine ver. Çoook kolay öğreniyor böyle.

Aaa cok tesekkur ederim bir deneyeyim . Allahim yola cikicaz malum ilgileri daginik zor emiyor disarida en azindan Boyle azivik yer insallah. Cok sagolun. Kasiga da agiz acmaz oldu iyice cok uzuluyordum ne yapacagm diye belki Bu care olur.

Kucukken yedirmesi ne kolaymis meger. Ver emsin yesin. Simdi kirk taklq atiyorum. tv ac yer o zaman diyorlar ama yiyecek diye beynini mahvetmeye hakkim yok diye dusunuyorum yemesin daha iyi Diyorum. Kasiga agiz acmama meselesi cildirticak ama hastalandiktan sonra Bu huyu cikardi dahada vazgecmiyor. hep kati yemesinden cok yoruldm. Corba yogurt yemesine hasret kaldm

Cnm naber nasilsiniz asilarinizi oldunuz mu hepatit A yaptilar mi?Nasil boy kilonuz bize hepatit A yi yapmadilar birbucuk yas asisiymis hemsire yoktu boyunu olcemedi sizde durum nasil?

Cnm naber nasilsiniz asilarinizi oldunuz mu hepatit A yaptilar mi?Nasil boy kilonuz bize hepatit A yi yapmadilar birbucuk yas asisiymis hemsire yoktu boyunu olcemedi sizde durum nasil?
Slm canım aşıları olduk iki bacak bir kol kilo 9 boy 72 ....
İki gündür ateşimiz vardı sol kulakta enfeksiyon varmış ilaç kullanıyoruz... Yemek yeme olayımız facia günde tek öğün yiyor nerdeyse hep beni emiyor gece gündüz .. O dediğin aşıyı olmadık bişi de demediler eylül e aşı 1.5 yaş aşısı o sanırım.. Tek başına daha yürümüyor 6/7 adım Atıyor sıralıyor bakalım tek başına ne Zaman yürüyecek .. Biz böyleyiz siz?

Bizim 8,5kg 76cm di en son aynidir sanirim artik kendisi yuruyor ve surekli geziyor heryerde karsimda muthis merakli.Yemek konumuz cok sukur iyi masaAllah iyi yiyor ama et koymuyor artik zaten biraktim kendi haline bir sene yiprattim kendimi yeter yine olacagina variyor sagligi yerinde sukur...Bizim asilarin hepsini bacaktan yaptilar sukur bir problem olmadi.Gece uykularini ne yaptin salliyor musun hala?

Beşikte sallamayı 8 . Ayında bıraktık kolum tutuldu :) şimdi emerek uyuyor bazen ayağımda sallayarak .. Beraber yatıyoruz zaten devamlı emmek istiyor bu seferde uykuyu bununla ilişkilendirdi.. Sabaha kadar kaç kere emiyor sayamıyorum artık o da beni yoruyor

Bizim ilk disimiz çıktı sütten de gebelik sebebiyle kestim tek başına bazen cesaretlenip yürüyor çoğu zaman keyfi olmuyo emekliyor bir haftadır bakıcıya veriyorum kadının yanında kakasini yapmiyor ve cok az uyuyormus acaba neden

Calisan anne olmak zordur muhakkak, cocukta onu biraktin diye tepki veriyodur, o kisiden cekiniyodur ona alisinca duzelir insallah. Senin hamileligin nasil gidiyor kac haftalik oldu. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Canım Cumartesi sabah oldu ameliyatı şükür şimdilik iyi ama hala nefes alırken zorlanıyor senin bebis nasıl

Tekrar gecmis olsun, o ameliyatin etkisini atsin duzelir insallah. Bizde iyiyiz cok sukur havalar bi sicak bi soguk etkiledi burnu tikali ama bu halinede sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…