Bugün ilk defa kakasını yapmış ama öksürük başladı kadın çok kötü öksürüyordu bebeğe geçti ne yapmalıyız ilk defa öksürüyor çok üzülüyorum bronşit falan olur diyeCalisan anne olmak zordur muhakkak, cocukta onu biraktin diye tepki veriyodur, o kisiden cekiniyodur ona alisinca duzelir insallah. Senin hamileligin nasil gidiyor kac haftalik oldu. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Bugün ilk defa kakasını yapmış ama öksürük başladı kadın çok kötü öksürüyordu bebeğe geçti ne yapmalıyız ilk defa öksürüyor çok üzülüyorum bronşit falan olur diye
Kizlarrrrrr aranızda hamile olan var mı yada düşünen :)mry75 senin hamilelik nasıl gidiyor canım
Hayatım ek gıdaya geçtik şükür.yumurta yoğurt peynir yemiyor .canim oğlum 19 aylıkken tup bebek yaptıracaz 27 aylikkende kardeşi doğar diye düşünüyoruz Allah izin verirse .ama oğlum hala yürümüyor uyumuyor cok korkuyorum ikinci bebegin bakımından ama bir yandanda istiyoruz kararsızım :₺Merhaba canim oglun nasil oldu, yemek isini halledebildinizmi. Ikinciyi henuz dusunmuyorum seneye insallah Allah nasip ederse tabi. Ama diger arkadslar arasinda dusunen var, sende dusunuyomusun yoksa varmi oyke bir sey :)
Hamilelik diğerine göre zor gibi ev işlerinden bel ağrısı ve ani ve şiddetli baş ağrılarım oluyor sinava hazirlaniyorum temmuzda ve doğuma denk geliyor ne yapacağımı bilemiyorumKizlarrrrrr aranızda hamile olan var mı yada düşünen :)mry75 senin hamilelik nasıl gidiyor canım
Şimdi iyi ılık su içmesi iyi geldi soğuk bisey vermedik ve banyosunu daha bugün yaptıkCanim kizin simdi nasil, insallah ilerlemez oksurugu
Kucuk çocukla tabiki zordur Allah yardımcın olsun canımHamilelik diğerine göre zor gibi ev işlerinden bel ağrısı ve ani ve şiddetli baş ağrılarım oluyor sinava hazirlaniyorum temmuzda ve doğuma denk geliyor ne yapacağımı bilemiyorum
kimseler kalmamış buralardaherkes işiyle gücüyle bebişiyle meşgul galiba... kalanlara selam
Aleykümselam ... Whatsap a kaydık birçoğumuz .. Buraya da uğrayanlar var ..
Uzunca bir arada sonra eve donmek gibi oldu burasi su an benim icin...Cnm nasilsiniz bebis normale dondumu sagligi sihhati iyimi?Kucuk çocukla tabiki zordur Allah yardımcın olsun canım
leilaya özel mesaj at cnm o grup yöneticisiburada çok güzel bilgi alışverişi yapıyoduk şimdi bomboş benide watsapa ekleyebilir misiniz kim ilgileniyo tlf numaramı kime göndermeliyim
leilaya özel mesaj at cnm o grup yöneticisiburada çok güzel bilgi alışverişi yapıyoduk şimdi bomboş benide watsapa ekleyebilir misiniz kim ilgileniyo tlf numaramı kime göndermeliyim
Cnm sen donmuycek misin :) kerem nasıl olduleilaya özel mesaj at cnm o grup yöneticisi
Maşallah tekrardan hamilesin bende bu ay tekrar tüp bebek deniyorum.eğer bu ay tutarsa yine Mart'a gelecek doğumum :)bu arada hayırlı doğumlaranladım bende diyorum millet nerde, whatsaptan kaynatmakta güzel ama buralar başka neyse sağlık olsun....
Maşallah tekrardan hamilesin bende bu ay tekrar tüp bebek deniyorum.eğer bu ay tutarsa yine Mart'a gelecek doğumum :)bu arada hayırlı doğumlar
Aynen canım kimsecikler yok .bizde bir arada büyüsünler istedik inşallah ay sonu bebek transfer edilecek rahime suan ilaçlara başladık.oğlun küçük zor olur dedi herkes ama bakalım :)sağol canım beraber büyüsünler istedim çok şükür Rabbim nasip etti, darısı sana inşallah tutar:) seni görmek güzel herkes kaybolmuş valla merakta ediyorum ama kimse yok, ben doğum izninden sonra epey bi girememiştim kaçmış herkes