Canım bende yastıksız yatırıyorum. Yeni bir durum ortaya çıkmazsa bir yaşına kadarda yastık kullanmayı düşünmüyorumBu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Yok güzelim nerdeee. Bizimki hiç sevmiyor kolları örttürmeyi. Bebekken yarım kundak yapayım demiştim onuda yaptırtmamıştıKizlar bebislerinizin kollarini ortuyormusunuz gece,yani yorganin altindami yoksa ustundemi duruyor
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Allah bidaha yaşatmasın. Saklasın esirgesin yavrularımızıYaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştüyatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Chicco polly canım bizim kiarkadaşlar mama sandalyesi aldınızmı hangı marka aldınız
Bizde ayniyiz tatlım 8. Aya girdik ama ne dış ne emekleme nede sacimiz var hala kelizBizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlanHiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Ben bir yerde okumustum bebekler icin yastik su an zararliymis boynu icin bende yatirmiyorum zaten pekde sevmio:)Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..
((((. ((((( (((( offff
Ağladı uyandı ve ağladi ama ne ağlama içini çeke çeke .. Baba faktörü de devreye girdive portatif beşikte sallandı ve orda uyudu
Odadan çıkışmıştım salona geçmiştim beni de göremeyince iyice azdı. Galibaeşşek kafam benim offffff offff
Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştüyatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Ckizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.
Kızlar kizim 6 ayını bitirmek uzere 8 kg 68 cm nasjl. Mamayida epey azalttik. Bi çay bardağı ek gıda almiyor daha ama mamamiz 100 ml e düştü. Ve daha az gazlı sukur
Değer kaç çıktı ?Slm kızlar :) bnm minigin boynunda alerjileri vardı uzun zamandır cuma doktora gittik hem idrar hem gaita hem kan aldılar. Kansizligimiz çıktı damlayi kullanmamistim hata bendealerji sonucu 10 gün sonra cikicak ama sanki yoğurttan oluyo gibi inşallah değildir Kuzum yoğurdu çok seviyor
2. Çocuğum canım kızımda 8 aylıkken çıkarmıstı evet bende genetik diye biliyorumYanilmiyorsam senin 3. cocugundu sanirim.digerlerinde kacinci ayda cikti?dis olaylari biraz genetik diyolar ama.bilmiyorum bizimki ne zaman cikar.
Doktor reflor verdi içiyoruz yine sık yapıyor ama sanki daha katı.boy iyide işte hep ne versem yiyen şöyle biraz tombul bi bebek istemişimdir amayok kızım bundan daha zayıftı çöp bebekti hala tığ gibiCanım önemli olan sağlıklı olması Allah hepimizin evlatlarına önce sağlık versin. Seninkinin boy yerinde maşallah. Kakası düzeldi mi.
Benimkide yastıksız ve sürekli yüz üstü yatıyor hiç sirt üstü yatmaz uzerinide zar zor örtüyoruzBu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Ortuyorum aciyor ben ortuyorum o aciyor..Kizlar bebislerinizin kollarini ortuyormusunuz gece,yani yorganin altindami yoksa ustundemi duruyor
Bebek arabasiyla ucaga kadar gidebilrsin.orda aliyorlar zaten.emziriyorsa emdir uyur zaten.mamaysa mama vermeye calis.emzik kullaniyorsa rahat ol.ben.4 aylikken.bindim emzirdim her seferinde uyudu.ucagin sesi rahatlatiyo.bn biket alirken rica etmistim bebegim var cam kenari alabilirmiyim.die. giderkende donerkende yanim.bos gelmistim:)sen kafani rahat tut.sikilirsan o zman daha fazla strese giriyon :)Ckizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.
Valla ya bi uzamadı gitti saçlar..Bizde ayniyiz tatlım 8. Aya girdik ama ne dış ne emekleme nede sacimiz var hala keliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?