• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hg canim biz iyiyiz siz nasilsiniz, Zeyneb sare de bugun 7 aylik oldu cok sukur. Disi ciktimi, emeklemeye basladimi neler yapiyorsunuz
Iki disi de cikti. Emeklemeye hatta tirmanmaya basladi :) zapt etmek biraz zorlasti. Peşinde koşturup duruyorum :)

Seninkinee ne var ne yok?

Gunaydin kizlat 1.5 saattir ayaktayiz.gozumden fena uyku akiyor:)uykusu geldi uyumuyor iyi mi yatağında oynuyor agliyor.salliyorum ters donmeye calisior.ee ters donduruyom bu seferdee emekleme pozisyonuna girio gozler kapali:))gulsem mi aglasammi bilemedim:))

Günaydın berbat bir gece geçirdim kızım neredeyse hiç uyumadı yatak ile arasında mekik dokudum resmen bu sayede hasta da oldum şuan heryerim agrıyor kızı zor bela yanımda uyuttum ama benim kalkmam lazım:( annelik zor gerçekten

Günaydın berbat bir gece geçirdim kızım neredeyse hiç uyumadı yatak ile arasında mekik dokudum resmen bu sayede hasta da oldum şuan heryerim agrıyor kızı zor bela yanımda uyuttum ama benim kalkmam lazım:KK43: annelik zor gerçekten
Al benden de o kadar. Gece hiç uyumadık sürekli uyandı. Sabah da işe geldim. Dinleniyorum:)

Iki disi de cikti. Emeklemeye hatta tirmanmaya basladi :) zapt etmek biraz zorlasti. Peşinde koşturup duruyorum :)

Seninkinee ne var ne yok?

Masallah zeynep hanima, bizde de ayni iki dis var emekleme son hiz devam tutunup kalkma denemelerine yeni basladik ama bir kablo fark etse yuksekte daha hirsla kalkmaya calisiyo :) artik isimiz onlarin pesine kosmak oldu

Günaydın berbat bir gece geçirdim kızım neredeyse hiç uyumadı yatak ile arasında mekik dokudum resmen bu sayede hasta da oldum şuan heryerim agrıyor kızı zor bela yanımda uyuttum ama benim kalkmam lazım:KK43: annelik zor gerçekten

Ayy canim ayni seyleri yasamisiz yoruluyorum yat kalk besige kos az sonra yine kalk kos. Annelik cok cok zor. Kendimi gun icinde toparlayamiyorum calisan annelere Allah kolaylik versin

Hosgeldin canim. Attilanin Annesi Attilanin Annesi seni tabloya eklesin oyle gondereli bence, olur mu?nerde oturuyorsun?su an boy kilo ek gida ne alemdesiniz?
Hb hatay iskenderun da oturuyorum18 eylul gitmistim doktora o zaman boy64 kilo 7600 cikmisti simdi bilmiyorum ggidicem en yakin zamanda ek gida herseyden vermeye calisiyorum cok kusan bebek oldugu icn az veriyorum

Olmadı ki başaramadım tutarlı olamadım ve en kötüsü dün gece zaten ağladı baba faktörü de araya girince soluğu beşikte aldık sabah yine denedim geceden de kötüydü çok ağladı susturamadım sakinleştiremedim beşiğini bile kabul etmedi ağlamaktan .. 3 saat salladım tam uykuya dalacak yine feryat figan oldu salladığım halde !!! Akşam yine beşik sallanma en azından uyudu .. Offf çok zordu bugün benim için de onun için de . Napalım böyle gidecek galiba..
Olsun canim sen uzulme, bebeginin sagligi en onemlisi koca kiz olup da halla sallanan gordun mu sen, illa ki daha iyi gunler bekliyor sizi. Uyumak icn sallamak degil de gece boyunca sallanmaya muhtac olmasi senin problemin, anladigim kadari ile...duzelir yakinda insallah..park yataginin ust kademesi sallanabiliyor canim bence ilk oraya alissin sallanip sonra bakarsiniz duruma gore..hem de besik icn birak buyukce senin kizin minyon da olsa. Simdi seni guldureyim...Kemal Sunal tarzi birsey mi yapsan sen uzandigin yeden iple park yatagin orta kademesni baglayip ceksen? :))) sen de biraz dinlenirsin en azindan :))))

Hb hatay iskenderun da oturuyorum18 eylul gitmistim doktora o zaman boy64 kilo 7600 cikmisti simdi bilmiyorum ggidicem en yakin zamanda ek gida herseyden vermeye calisiyorum cok kusan bebek oldugu icn az veriyorum
Gecmis olsun canim. Burada bir arkadasimiz yazmisti cok kusmak reflu belirtisi olabilecegini...doktoruna soyle mutlaka bence...yemekten hemen sonra yarim saat karin ustu tutmamaya, oturarak tutmaya calisabilirsin, belki faydasi olur

Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))

Gecmis olsun canim. Burada bir arkadasimiz yazmisti cok kusmak reflu belirtisi olabilecegini...doktoruna soyle mutlaka bence...yemekten hemen sonra yarim saat karin ustu tutmamaya, oturarak tutmaya calisabilirsin, belki faydasi olur
İlac kullandim yinede kusuyu buyudukce azaldi kusmasi inslh gecer cok zor kusan cocuk olmasi

Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))
Aynen ama tek avuntum5 gun sonra otel kapaniyor kisin halil uyudukca calisicam bende:) 2014 ten 76 almistim insallah be sene oglumum sansina daha iyi bir sonuc gelir;) senin bolum ne canim

Bide kpss hazirlaniosun masallah sana ya :) ben kitap okumayı çok ozledim.ona bile firsatim olmuyo

Bu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki :(

Bu gececok tuhaf bisey yasadim oglum hep 7 de uyur gece 2 gibi kalkar sut icer geri yatar aksam yine 7 de yatti cok da mutlu uyudu oynadik filan ben de uyumusum saat 9 da bir ciglikla uyandim dogdugundan beri hic boyle aglamamisti hickira hickira derler ya kucagima aldim sarildim ama 10 dk filan beni gormuyo gibiydi kalbi bile hizli atiyordu sonra yavas yavas kendine gelsi babasiyla arabada gezdordik biraz sonra yatagina koydum ilahiyle duayla uyudu amq cok korktum ilk kez boyle oldu nazara mi geldi ki :KK43:
Geçen gece aynısını bizde yaşadik çok kötüydü, bizde ilk defa yaşadık Şu günlerde ne olduki bebeklere .bizde okuduk sonra uyudu korktu galiba şimdi yatırırken hep okuyorum.geçmiş olsun canım

Back