Rahim dinlendirme olacak.Dondurulmuş 2.adet bitiminden sonra transfer edecekmiş.40 günlük bir tedavi ilk defa duydum canım taze transfer yapılmamasının sebebi nedir pcos mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim dinlendirme olacak.Dondurulmuş 2.adet bitiminden sonra transfer edecekmiş.40 günlük bir tedavi ilk defa duydum canım taze transfer yapılmamasının sebebi nedir pcos mu
canım benim de dondurulmuş transfer oldu 2. adetimde gittim transfer hazırlığı için. opu sonrası 1 hafta içinde regl olmuştum ama ilaç vs kullanmadım sonraki reglimi bekledik 45 gün sonra 2. regl oldum ve 2. günü tedavi başladıRahim dinlendirme olacak.Dondurulmuş 2.adet bitiminden sonra transfer edecekmiş.
Sizin kararınız tabiki. En doğru doktorun dediği. İnşallah gönlünüze göre olur her şeyeşimle konuştuk bizde aynı şeyi ama değeri doğru yorumlayamassak strese gireriz üzülürüz diye doktora uyalım cuma yapalım diye karar verdik,
K Karamelek54Kuzum sabret senin için çok erken daha 2 gün sonra yap sen 3.gün ya bende yapsam mı diyorum bugün alıp eczaneden ama çok da korkuyorum![]()
Evet canım sabah sağlık ocağına kan verdim direk ben idrar testi yapmıyorum evde ben çok strese sokuyor o beni çünkü iş dönüşü eşim alcak 5 gibi çıkarsa tabi 8 gün bitti bugün zaten artık varsa çıkar zaten normalde test günüm perşembeydi ona göre doktora sorup yoksa ilaçları kesicem hemen
Inşallah pozitif sonuç çıkarEvet canım sabah sağlık ocağına kan verdim direk ben idrar testi yapmıyorum evde ben çok strese sokuyor o beni çünkü iş dönüşü eşim alcak 5 gibi çıkarsa tabi 8 gün bitti bugün zaten artık varsa çıkar zaten normalde test günüm perşembeydi ona göre doktora sorup yoksa ilaçları kesicem hemen
Pek umudum yok kuzum maalesef benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahInşallah pozitif sonuç çıkar![]()
Canım çıktı mı sonucun ne yaptın güzel haber ver bizePek umudum yok kuzum maalesef benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Canım çok üzüldümÇıkmış canım maalesef negatif ama hazırlamıştım kendimi hakkımda hayırlısı böyleymiş son 2 embriyom kaldı artık ama biraz ara vermek istiyorum doktorumla henüz konuşmadım
Hayırlısı olsun cnm belirtilerin neydi ne zaman başladıKan değerim 168 çıktı3. Gün embriyosu 12. Gündü inşallah artar değerim perşembe bi daha vericem
![]()
Ayyy hayırlı olsun nasıl hissediyorsun kendiniKan değerim 168 çıktı3. Gün embriyosu 12. Gündü inşallah artar değerim perşembe bi daha vericem
![]()
Sanmıyorum canım doktorumla yarın görüşcez bakalım ne dicek hayırlısı böyleymiş demek ki canımCanım çok üzüldümhakkımızda hayırlısı daha 4 gün var belki de yükselir bir doktorunla görüş bakalım ne diyecek
Allahtan ümit kesilmez en güzeli en hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaSanmıyorum canım doktorumla yarın görüşcez bakalım ne dicek hayırlısı böyleymiş demek ki canım
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimAllahtan ümit kesilmez en güzeli en hayırlısı olsun inşallah hakkınızda![]()
Ayyy hayırlı olsun nasıl hissediyorsun kendini![]()
Belirtim 5. Günden beri var ama fazla belirti sayılacak gibi değil. Kasık ağrısı sabahları bide göğüsümde damarlar belirginleşmişti ama acı yoktu bide şişti. 7. Günde sol kasığıma batma oldu kramp gibi snra geçti adet sancısıı gibi hafif ağrılar hala var 12. Gün. Ben aslında öğrenince ağlarım sanıyodm çnkü videolar izlediğimde hep ağlıyodum ama öğrenince ağlamadım şaşkındım kalp atımına kadar da kesin bişey yok gibi inşallah güzel ilerler devam ederimHayırlısı olsun cnm belirtilerin neydi ne zaman başladı
Üzülme arkadasim benimde negatif çıktı bu transferim. bir düşük bir erken doğum var 25 haftalık yaşamadı. Ondan sonra 4 sene ara verdim cok motive baslamistim ama olmadi. Bu sefer ara vermicem dedim çünkü motivasyonum kiriliyor. Bugün reglimin ikinci gunu tekrar tuttum hastane yolunu 6 mart gibi tekrar transfer. Rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin ins. Yorucu üzücü yıpratıcı bir sınav bizimkisi malesef ama inanıyorum ki mükafatı da vardırÇıkmış canım maalesef negatif ama hazırlamıştım kendimi hakkımda hayırlısı böyleymiş son 2 embriyom kaldı artık ama biraz ara vermek istiyorum doktorumla henüz konuşmadım
Benimde bu 3.transferimdi canım bende 3 kez tedavı gördüm bir kendiliğinden oldu ama kimyasal ikinci transferimde kimyasal oldu maalesef rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur napalım bizimde sınavımız bu inşallah rabbim birgün bize de nasip edicek canım ben inanıyorum ama zamanı varÜzülme arkadasim benimde negatif çıktı bu transferim. bir düşük bir erken doğum var 25 haftalık yaşamadı. Ondan sonra 4 sene ara verdim cok motive baslamistim ama olmadi. Bu sefer ara vermicem dedim çünkü motivasyonum kiriliyor. Bugün reglimin ikinci gunu tekrar tuttum hastane yolunu 6 mart gibi tekrar transfer. Rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin ins. Yorucu üzücü yıpratıcı bir sınav bizimkisi malesef ama inanıyorum ki mükafatı da vardır![]()