• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Rahim dinlendirme olacak.Dondurulmuş 2.adet bitiminden sonra transfer edecekmiş.
canım benim de dondurulmuş transfer oldu 2. adetimde gittim transfer hazırlığı için. opu sonrası 1 hafta içinde regl olmuştum ama ilaç vs kullanmadım sonraki reglimi bekledik 45 gün sonra 2. regl oldum ve 2. günü tedavi başladı

Merhaba arkadaşlar 12 Şubat'ta transfer oldum yarın transfer günü ile birlikte 8. günüm kan versem çıkar mı acaba bende rahatsız edici mide bulantısı var aslında kalben olumlu gibiyim ama bir yandan da korkuyorum negatif çıkacak diye 🥹😇

K Karamelek54
Test yaptın mı? Bende yapmak istiyorum ama tereddüt ediyorum
Evet canım sabah sağlık ocağına kan verdim direk ben idrar testi yapmıyorum evde ben çok strese sokuyor o beni çünkü iş dönüşü eşim alcak 5 gibi çıkarsa tabi 8 gün bitti bugün zaten artık varsa çıkar zaten normalde test günüm perşembeydi ona göre doktora sorup yoksa ilaçları kesicem hemen

Evet canım sabah sağlık ocağına kan verdim direk ben idrar testi yapmıyorum evde ben çok strese sokuyor o beni çünkü iş dönüşü eşim alcak 5 gibi çıkarsa tabi 8 gün bitti bugün zaten artık varsa çıkar zaten normalde test günüm perşembeydi ona göre doktora sorup yoksa ilaçları kesicem hemen
Inşallah pozitif sonuç çıkar 🤲

Çıkmış canım maalesef negatif ama hazırlamıştım kendimi hakkımda hayırlısı böyleymiş son 2 embriyom kaldı artık ama biraz ara vermek istiyorum doktorumla henüz konuşmadım

Çıkmış canım maalesef negatif ama hazırlamıştım kendimi hakkımda hayırlısı böyleymiş son 2 embriyom kaldı artık ama biraz ara vermek istiyorum doktorumla henüz konuşmadım
Canım çok üzüldüm 😔 hakkımızda hayırlısı daha 4 gün var belki de yükselir bir doktorunla görüş bakalım ne diyecek

Ayyy hayırlı olsun nasıl hissediyorsun kendini 😍😍
Hayırlısı olsun cnm belirtilerin neydi ne zaman başladı
Belirtim 5. Günden beri var ama fazla belirti sayılacak gibi değil. Kasık ağrısı sabahları bide göğüsümde damarlar belirginleşmişti ama acı yoktu bide şişti. 7. Günde sol kasığıma batma oldu kramp gibi snra geçti adet sancısıı gibi hafif ağrılar hala var 12. Gün. Ben aslında öğrenince ağlarım sanıyodm çnkü videolar izlediğimde hep ağlıyodum ama öğrenince ağlamadım şaşkındım kalp atımına kadar da kesin bişey yok gibi inşallah güzel ilerler devam ederim☺️ Rabbim burda sonuç bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla 🤲🏻 Banada dua edin Sağ sağlim kucağıma alıyım🥹🤲🏻

Üzülme arkadasim benimde negatif çıktı bu transferim. bir düşük bir erken doğum var 25 haftalık yaşamadı. Ondan sonra 4 sene ara verdim cok motive baslamistim ama olmadi. Bu sefer ara vermicem dedim çünkü motivasyonum kiriliyor. Bugün reglimin ikinci gunu tekrar tuttum hastane yolunu 6 mart gibi tekrar transfer. Rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin ins. Yorucu üzücü yıpratıcı bir sınav bizimkisi malesef ama inanıyorum ki mükafatı da vardır 🙏

Üzülme arkadasim benimde negatif çıktı bu transferim. bir düşük bir erken doğum var 25 haftalık yaşamadı. Ondan sonra 4 sene ara verdim cok motive baslamistim ama olmadi. Bu sefer ara vermicem dedim çünkü motivasyonum kiriliyor. Bugün reglimin ikinci gunu tekrar tuttum hastane yolunu 6 mart gibi tekrar transfer. Rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin ins. Yorucu üzücü yıpratıcı bir sınav bizimkisi malesef ama inanıyorum ki mükafatı da vardır 🙏
Benimde bu 3.transferimdi canım bende 3 kez tedavı gördüm bir kendiliğinden oldu ama kimyasal ikinci transferimde kimyasal oldu maalesef rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur napalım bizimde sınavımız bu inşallah rabbim birgün bize de nasip edicek canım ben inanıyorum ama zamanı var 🤲🏻 rabbim seninde yardımcın olsun imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah🥰

Back