• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebislerinizin kollarini ortuyormusunuz gece,yani yorganin altindami yoksa ustundemi duruyor
Benim ustune koyuyorum.altina koydugum zaman yana dondugunde ellerini yuzune dogru cekiyo ortuyle beraber.yuzunu kapatmasindan korkuyorum bi de ben odasini ayirdim tedirgin oluyorum diger turlu

Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..
Bence devam edecek gibi duruyor cunku benim oglumda ilk pış pışla uyumaya basladi.bende cok sasirmistim.hatta bazen yanima yatirip oyle uyutuyodum pış pışla.ama uyumadiginda sallamaya gecme.unutsun onu.15-20 gun sonra kendi kendine uyumaya basladi.senin adina cok sevindim :)

:KK61::KK61::KK61::KK61::mad::mad::KK43:((((. :KK43:((((( :KK43:(((( offff:mad:
Ağladı uyandı ve ağladi ama ne ağlama içini çeke çeke .. Baba faktörü de devreye girdi :( ve portatif beşikte sallandı ve orda uyudu :(
Odadan çıkışmıştım salona geçmiştim beni de göremeyince iyice azdı. Galiba :( eşşek kafam benim offffff offff :(

kızlar biz arabaya ne zaman binsek attila hemen uyur. bende işe başlamama son 3 gün kala popom tutuşunca yani... aklıma araçtaki koltuğu eve getirmek geldi. belki psikolojik olarak dışarı çıktığımızı sanabilir diye düşündüm ve EVREKA!!!

başardım.... (popolar kaşınsın..)
ilk denemem biraz zor oldu. pusette oturmak istemedi ağladı durdu.. inat ettim almadım kucağıma. ışığı kapadım, müziğini açtım.. tavana ışıkları yansıttım... kenarda ayagımla puseti salladım.. ortalama bi 40 dakika sonra uyudu... saat gece 1 bucuk civarı...

dünde aynı işlemi tekrarladım.. gene hemen hemen aynı saatte uyudu...
ve bugün.... karnını doyurdum yatırdım pusete.. açtım müziğini falan.. çıktım odadan.... birkaç mırın kırından sonra saat 1'e doğtu uyudu...

yarın daha erken saatte deneyeceğim... uyuduktan sonra altına serdiğim battaniye ile kenarlardan tutup yatagına yatırıyoruz :KK70::KK70::KK70: allahıım yaaa ne halleri düştüm ben yaaa taktik üstüne taktiiikk :) eşimle evde ses olmasın diye parmakucunda yürüyoruz :) valla öksürmeye korkar olduk

Kilonuz cok iyimis masallah :nazar:bende corbayi 1 dolu kase veriyorum hatta devamini bile istegi oluyo ama ben vermiyorun.reflusu oldugu icin.1 kavanozda yogurt yiyor ara ogun olarak.bizim kilomuz 7,5 aylikken 8 kiloydu.2400 gr dogmustu.
Maşallah Efeye ben yoğurdu zor yediriyorum. Sevmiyor benimki. Doğum kilosu 3.150 idi kızımın. Doğum kilosuna göre iyi almış Efe'de.

Ve soluğu mutfakta aldım iki poğaça yedim bu moral bozukluğu ile :( tutarlı olamadım , kararlı olamadım ve sabredemedim:( bunlar olmayınca zaten bu iş de olmaz ...

Maşallah Efeye ben yoğurdu zor yediriyorum. Sevmiyor benimki. Doğum kilosu 3.150 idi kızımın. Doğum kilosuna göre iyi almış Efe'de.
Yogurdu verirken bazen yuzunu ekşittigi oluyo ama bende çareyi keciboynuzu pekmezi ile buldum bi de tahil ekliyorum.yogun olunca daha rahat yiyor.

Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştü :( yatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki

Ve soluğu mutfakta aldım iki poğaça yedim bu moral bozukluğu ile :KK43: tutarlı olamadım , kararlı olamadım ve sabredemedim:KK43: bunlar olmayınca zaten bu iş de olmaz ...
Canim neden bu kadar uzuluyorsun ki
Ne yapacaktin oturup cocugun aglamasini mi seyredecektin
Benim oglanlari 1 yasina kadar salladim uyurken bile salladim sonra kendiliginden kitap okuyarakbuyumaya basladilar

Ortmek mi? O nasil bisey?;) oglum sagolsun uykusunda maraton kosuyo ustune orttugum ortu 2 sn sonra kayip simdilik elektrikli soba vqr kendini ortamin isisina gore ayarlayan gece onu aciyorum ama yakinda uyku tulumuna gececez

Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?

Ve soluğu mutfakta aldım iki poğaça yedim bu moral bozukluğu ile :KK43: tutarlı olamadım , kararlı olamadım ve sabredemedim:KK43: bunlar olmayınca zaten bu iş de olmaz ...
Canım uyku eğitimi zor. Doğumdan önce süper dadı izlemiştim yaparım gibi gelmişti ama şimdi bebeğimi bir iki saat ağlatacak iradeyi bulamıyorum. Benimki uykuya dalarken emzik kullanmaya alıştı uykusu geldiğinde emziği verip yanına yatıyorum bazen iki dakikada bazen 45 dk da uyuyor. Sonrada alıp yatağına koyuyorum. Gece uyandığında emzirip yatağına koyuyorum. Ama yatağına tam uyanıkken emziği verip yatırsam uyumaz. Zor iş Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Back