• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Belirtim 5. Günden beri var ama fazla belirti sayılacak gibi değil. Kasık ağrısı sabahları bide göğüsümde damarlar belirginleşmişti ama acı yoktu bide şişti. 7. Günde sol kasığıma batma oldu kramp gibi snra geçti adet sancısıı gibi hafif ağrılar hala var 12. Gün. Ben aslında öğrenince ağlarım sanıyodm çnkü videolar izlediğimde hep ağlıyodum ama öğrenince ağlamadım şaşkındım kalp atımına kadar da kesin bişey yok gibi inşallah güzel ilerler devam ederim☺️ Rabbim burda sonuç bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla 🤲🏻 Banada dua edin Sağ sağlim kucağıma alıyım🥹🤲🏻
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🍀🍀

Merhaba kızlar bugün transferimin 9. Günü 3.gün embriyosu twstim tertemiz çıktı. Olsa azda olsa çıkardı diye düşünüyorum ayrıca hiç belirtimde yok umudum bitti. Bugün kan vereceğim azda olsa az bir değerde çıkar 0 çıkarsa yükselmez değilmi 9. Günden sonra

Merhaba kızlar bugün transferimin 9. Günü 3.gün embriyosu twstim tertemiz çıktı. Olsa azda olsa çıkardı diye düşünüyorum ayrıca hiç belirtimde yok umudum bitti. Bugün kan vereceğim azda olsa az bir değerde çıkar 0 çıkarsa yükselmez değilmi 9. Günden sonra
Hemen umudunu kaybetme test sonucu anca doğruyu gösterir. Sabret ve test gününğ bekle. Dualarım tüm bekleyenlere.

Kan verdiniz mi

Hiç umudum yok belirtim de yok. Hatta tam tersi belirtiler var uykusuzluk huzursuzluk vs vs
Negatif çıkarsa şaşırmam pozitif görürsem şaşırırım mucize olur
Bende 7 sinde 3. Gün embriyo transferi olmuştum.bugün kan verdim sonuc bekliyorum senin gibi..iki gün önce erken gebelik testi yaptım bugüne heyecanım katlanmasin diye ..orda negatifi gördüm.bugun de pozitifi goreceğimi sanmıyorum ama hayırlısı diyerek bekliyorum.

Bende 7 sinde 3. Gün embriyo transferi olmuştum.bugün kan verdim sonuc bekliyorum senin gibi..iki gün önce erken gebelik testi yaptım bugüne heyecanım katlanmasin diye ..orda negatifi gördüm.bugun de pozitifi goreceğimi sanmıyorum ama hayırlısı diyerek bekliyorum.
Yıldım valla yoruldum rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımı sevşndirsin

Benim bugün 13. Gündü..Yani hastanenin kan testi yap dedigi tarihti . inşallah ümidimiz hep var olacak 🙏senin için de hayırlısi olsun
Korku içinde bekliyorum cnm benim biraz erken vermem için 9. Gün ama dayanamadım yoksa stresten daha da kötü olacağım. İdrar da çıkmayınca negatif oluyor o yüzden benim de umudum çok yok cnm

Kızlar bana test yap perileri geldi . transfer hariç 6. Günüm 2 adet blast embrio test yapmalimiyim?

Back