İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHayır taze transfer 3. Gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHayır taze transfer 3. Gün embriyosu
Amin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbimİnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Amin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirimAmin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
Tabi inşallah yarın yazarımAmin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirim
Evde test yapmadınız dimiTabi inşallah yarın yazarım
Semih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündümEvde test yapmadınız dimi
En doğrusunu yapıyorsunuz bencede gerek yok evde yapmaya, inşallah bende transfer olursam evde test yapmamSemih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündüm
Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş, inşallah Allah tez vakitte pozitif görmeyi nasip etsin sizeSonucum negatif çıkt
Yumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceğiYumurta kalmış mıydı sizde daha dondurmuş muydunuz?
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızYumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceği
Benim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canimSonucum negatif çıktı
8 hücreliBenim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canim