Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) eskı işim cnmAttilanin Annesi ellerine sağlık listen ulaştı elime.. :)
Bu aradaMaRaL_ tekstilci imişsin. Ne üzerine çalışıyorsunuz. Biz şuan kaban yapıyoruz. Oraya da yollayalım
![]()
Anladım canım.. Valla 3 çocukla nasıl başa çıkıyorsunuz tebrik ediyorum sizi. :) Maşallah diyim:) eskı işim cnm
3 çocukkla çalışmıyorum artık.avm tarzı bı yerde cocuk kıyafetı satışındaydım
Evet araba ile gidiliyor Can'ım mama hazırla emziğini mutlaka unutma kalkışta ve inişte verirsen çok etkilenmez yedek su alırsan çok iyi oluyor ne olur ne olmaz diye tabi emziriyorsan sorun değil bunlar, umarım rahat bir yolculuk geçirirsinizCkizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.
Aynen bizim de ne dis ne emekleme 7. Ayimiz yeni bitti bizim pek emekleyecek gibi gorunmuyor diste kabardi cikmiyorBizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlanHiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Kollar icerde olunca ustundeki ortuyu atiyor ya da hepsini yuzune topluyor o yuzden kollarini disarida birakiyorum ben gerci benim ev sicak merkezi sistem 26_27 derece oluyorKizlar bebislerinizin kollarini ortuyormusunuz gece,yani yorganin altindami yoksa ustundemi duruyor
Gecmis olsunYaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştüyatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Canim gecmis olsun arkadaslarin yazdiklarindan gordum valla ben de korkuyorum artik insallah gelmez basimizaEvet araba ile gidiliyor Can'ım mama hazırla emziğini mutlaka unutma kalkışta ve inişte verirsen çok etkilenmez yedek su alırsan çok iyi oluyor ne olur ne olmaz diye tabi emziriyorsan sorun değil bunlar, umarım rahat bir yolculuk geçirirsiniz
Ne güzel hiç uğraştırmadan kendi yapıyor. Bende kabız olmasın diye hergün kayısı suyu içiriyorum. Yapanda dertli yapamayanda :))Doktor reflor verdi içiyoruz yine sık yapıyor ama sanki daha katı.boy iyide işte hep ne versem yiyen şöyle biraz tombul bi bebek istemişimdir amayok kızım bundan daha zayıftı çöp bebekti hala tığ gibi
Geçmiş olsun canım yazın ipek inde boynunda kabarcıklar çıkmıştı hametan kullandık düzeldi. İnşallah bişey çıkmaz sizindeSlm kızlar :) bnm minigin boynunda alerjileri vardı uzun zamandır cuma doktora gittik hem idrar hem gaita hem kan aldılar. Kansizligimiz çıktı damlayi kullanmamistim hata bendealerji sonucu 10 gün sonra cikicak ama sanki yoğurttan oluyo gibi
inşallah değildir Kuzum yoğurdu çok seviyor
Tamam iste ilk adiminiz biraz titrek de olsa atilmis...kuzun herseye ayak uydurur yeter ki anne sevkatle ogretsin...yatir kaldir yontemini kullan bence ama hic aglatma...hatta sakince durmadigini gorunce al kucaga sakinlestir tekrar koymaya calisabilirsin. Masallah yavruna, insallah devamini da getirir anneyi mutlu eder...aferim sana da canim...bir sonucu gorene kadar bir hafta gecer ama, pes etme tatlim...Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..
Ben yastik kullaniyorum ama birakmayi dusunuyorum.cunku gece donuyo yan yatiyo. Yastiktan dusuyo kafasi.geri donecegi zaman yastik donmesine engwl oluyo.yastiksiz daha rahat olacak gibi.Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Yolluyorum sana da canm..@atillanin annesi tablodan biz de rica etsek![]()
Ben varııımYolluyorum sana da canm..
Kizlaaar tablo dagitima cikmis kimler almadi parmak kaldirsin bakalim
Bu aksam mesai bende...yolladim canimBen varııım
Ben de varim almayan..Yolluyorum sana da canm..
Bende istiyorum gonderirmisn 18 mart 09:13 de dogdu oglum 3kg 50 cm ev hanimiyim 28 yasindayimYolluyorum sana da canm..
Tamam iste ilk adiminiz biraz titrek de olsa atilmis...kuzun herseye ayak uydurur yeter ki anne sevkatle ogretsin...yatir kaldir yontemini kullan bence ama hic aglatma...hatta sakince durmadigini gorunce al kucaga sakinlestir tekrar koymaya calisabilirsin. Masallah yavruna, insallah devamini da getirir anneyi mutlu eder...aferim sana da canim...bir sonucu gorene kadar bir hafta gecer ama, pes etme tatlim...
Tamam iste ilk adiminiz biraz titrek de olsa atilmis...kuzun herseye ayak uydurur yeter ki anne sevkatle ogretsin...yatir kaldir yontemini kullan bence ama hic aglatma...hatta sakince durmadigini gorunce al kucaga sakinlestir tekrar koymaya calisabilirsin. Masallah yavruna, insallah devamini da getirir anneyi mutlu eder...aferim sana da canim...bir sonucu gorene kadar bir hafta gecer ama, pes etme tatlim...