• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

:) eskı işim cnm
3 çocukkla çalışmıyorum artık.avm tarzı bı yerde cocuk kıyafetı satışındaydım
Anladım canım.. Valla 3 çocukla nasıl başa çıkıyorsunuz tebrik ediyorum sizi. :) Maşallah diyim :nazar:

Ckizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.
Evet araba ile gidiliyor Can'ım mama hazırla emziğini mutlaka unutma kalkışta ve inişte verirsen çok etkilenmez yedek su alırsan çok iyi oluyor ne olur ne olmaz diye tabi emziriyorsan sorun değil bunlar, umarım rahat bir yolculuk geçirirsiniz

Bizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlan :KK45: Hiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Aynen bizim de ne dis ne emekleme 7. Ayimiz yeni bitti bizim pek emekleyecek gibi gorunmuyor diste kabardi cikmiyor:KK51:

Kizlar bebislerinizin kollarini ortuyormusunuz gece,yani yorganin altindami yoksa ustundemi duruyor
Kollar icerde olunca ustundeki ortuyu atiyor ya da hepsini yuzune topluyor o yuzden kollarini disarida birakiyorum ben gerci benim ev sicak merkezi sistem 26_27 derece oluyor

Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştü :KK43: yatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Gecmis olsun :( bende aynisini yasamistim cok korkutucu. Ben artik yere battaniyelerden yatak yapiyorum. Uyaninca emekleyerek yanimiza geliyor :)

Evet araba ile gidiliyor Can'ım mama hazırla emziğini mutlaka unutma kalkışta ve inişte verirsen çok etkilenmez yedek su alırsan çok iyi oluyor ne olur ne olmaz diye tabi emziriyorsan sorun değil bunlar, umarım rahat bir yolculuk geçirirsiniz
Canim gecmis olsun arkadaslarin yazdiklarindan gordum valla ben de korkuyorum artik insallah gelmez basimiza

Doktor reflor verdi içiyoruz yine sık yapıyor ama sanki daha katı.boy iyide işte hep ne versem yiyen şöyle biraz tombul bi bebek istemişimdir amayok kızım bundan daha zayıftı çöp bebekti hala tığ gibi
Ne güzel hiç uğraştırmadan kendi yapıyor. Bende kabız olmasın diye hergün kayısı suyu içiriyorum. Yapanda dertli yapamayanda :))

Slm kızlar :) bnm minigin boynunda alerjileri vardı uzun zamandır cuma doktora gittik hem idrar hem gaita hem kan aldılar. Kansizligimiz çıktı damlayi kullanmamistim hata bende :KK34:alerji sonucu 10 gün sonra cikicak ama sanki yoğurttan oluyo gibi :KK43: inşallah değildir Kuzum yoğurdu çok seviyor
Geçmiş olsun canım yazın ipek inde boynunda kabarcıklar çıkmıştı hametan kullandık düzeldi. İnşallah bişey çıkmaz sizinde

Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..
Tamam iste ilk adiminiz biraz titrek de olsa atilmis...kuzun herseye ayak uydurur yeter ki anne sevkatle ogretsin...yatir kaldir yontemini kullan bence ama hic aglatma...hatta sakince durmadigini gorunce al kucaga sakinlestir tekrar koymaya calisabilirsin. Masallah yavruna, insallah devamini da getirir anneyi mutlu eder...aferim sana da canim...bir sonucu gorene kadar bir hafta gecer ama, pes etme tatlim...

Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Ben yastik kullaniyorum ama birakmayi dusunuyorum.cunku gece donuyo yan yatiyo. Yastiktan dusuyo kafasi.geri donecegi zaman yastik donmesine engwl oluyo.yastiksiz daha rahat olacak gibi.

Tamam iste ilk adiminiz biraz titrek de olsa atilmis...kuzun herseye ayak uydurur yeter ki anne sevkatle ogretsin...yatir kaldir yontemini kullan bence ama hic aglatma...hatta sakince durmadigini gorunce al kucaga sakinlestir tekrar koymaya calisabilirsin. Masallah yavruna, insallah devamini da getirir anneyi mutlu eder...aferim sana da canim...bir sonucu gorene kadar bir hafta gecer ama, pes etme tatlim...

Olmadı ki başaramadım tutarlı olamadım ve en kötüsü dün gece zaten ağladı baba faktörü de araya girince soluğu beşikte aldık sabah yine denedim geceden de kötüydü çok ağladı susturamadım sakinleştiremedim beşiğini bile kabul etmedi ağlamaktan .. 3 saat salladım tam uykuya dalacak yine feryat figan oldu salladığım halde !!! Akşam yine beşik sallanma en azından uyudu .. Offf çok zordu bugün benim için de onun için de . Napalım böyle gidecek galiba..

Back