• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Canım bende yastıksız yatırıyorum. Yeni bir durum ortaya çıkmazsa bir yaşına kadarda yastık kullanmayı düşünmüyorum

Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştü :KK43: yatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Allah bidaha yaşatmasın. Saklasın esirgesin yavrularımızı

Slm kızlar :) bnm minigin boynunda alerjileri vardı uzun zamandır cuma doktora gittik hem idrar hem gaita hem kan aldılar. Kansizligimiz çıktı damlayi kullanmamistim hata bende :KK34:alerji sonucu 10 gün sonra cikicak ama sanki yoğurttan oluyo gibi :( inşallah değildir Kuzum yoğurdu çok seviyor

Bu arada oglum dogdugunda park yatak icin uylu setalmistim yyorgani kullanamasak da yan korumalar sogugu onemli olcude kesiyo birde benim oglum yastiksiz yatiyor ama bir komsum yastiksiz yatmanin zarali olacagini filan soyluyo siz nasil yatiriyorsunuz?
Ben bir yerde okumustum bebekler icin yastik su an zararliymis boynu icin bende yatirmiyorum zaten pekde sevmio:)

Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..

:KK61::KK61::KK61::KK61::mad::mad::KK43:((((. :KK43:((((( :KK43:(((( offff:mad:
Ağladı uyandı ve ağladi ama ne ağlama içini çeke çeke .. Baba faktörü de devreye girdi :KK43: ve portatif beşikte sallandı ve orda uyudu :KK43:
Odadan çıkışmıştım salona geçmiştim beni de göremeyince iyice azdı. Galiba :KK43: eşşek kafam benim offffff offff :KK43:

Canim pes etme sen yine dene ve esin evde olmadiginda dene, aglayincada kucagina al sakinlestir. Biraz biraz kizinda alisir sen moralini bozma

Yaklaşık birşey önce misafirlikte kızım düştü :KK43: yatağa yatırmıştım Kocaman çift kişilik tam ortasına etrafı yastıktan kaleler hepsini aşıp uyku arası atmış kendini aşagı allahtsn yastıkla birlikte ilk defa oluyor çok ağladı yavrum acıdan çok korkudan sanırım zor sakinleştirdim, eve geldik hemen yatağında uyudu tabi devamlı gidip bakıyorum , çok korktum bende Can'ım gitti sanki

Cok gecmis olsun canim iyiki yastikla beraber dusmus ama korkmustur kuzucuk

Ckizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.

Kızlar kizim 6 ayını bitirmek uzere 8 kg 68 cm nasjl. Mamayida epey azalttik. Bi çay bardağı ek gıda almiyor daha ama mamamiz 100 ml e düştü. Ve daha az gazlı sukur

Ckizlar cok. Cok acil yardim lutfen. Kızımla ilk defa uçağa binecegim neler yapmaliyim. Yanıma neler almaliyim her detaya ihtiyacım var. Bebek arabasiyla gidiliyo uçağa kadar değil ki.

Canim ucagin kapisina kadar bebek arabasiyla gidebilirsin, emzik aliyorsa emzik al yanina. Iniste ve kalkista emzirmeye calis emmesede emzik tut agzinda onunla ugrassinki tukuruk bezleri calissin kulaklari basinctan etkilenmesin. Dikkatini dagitmak icin oyuncaklar alabilirsin, emme ve mama duzeniniz nasil bilmiyorum ama ucuk yolculugunda emince mamaya gerek kalmiyo. Aklima gelenlrr bunlar Simdiden iyi yolculuklar

Kızlar kizim 6 ayını bitirmek uzere 8 kg 68 cm nasjl. Mamayida epey azalttik. Bi çay bardağı ek gıda almiyor daha ama mamamiz 100 ml e düştü. Ve daha az gazlı sukur

Masallah kizina bence gayet iyi, benim kizim 7.ayi bittiginde 7,800gr 66cm geldi

Slm kızlar :) bnm minigin boynunda alerjileri vardı uzun zamandır cuma doktora gittik hem idrar hem gaita hem kan aldılar. Kansizligimiz çıktı damlayi kullanmamistim hata bende :KK34:alerji sonucu 10 gün sonra cikicak ama sanki yoğurttan oluyo gibi :KK43: inşallah değildir Kuzum yoğurdu çok seviyor
Değer kaç çıktı ?

Canım önemli olan sağlıklı olması Allah hepimizin evlatlarına önce sağlık versin. Seninkinin boy yerinde maşallah. Kakası düzeldi mi.
Doktor reflor verdi içiyoruz yine sık yapıyor ama sanki daha katı.boy iyide işte hep ne versem yiyen şöyle biraz tombul bi bebek istemişimdir amayok kızım bundan daha zayıftı çöp bebekti hala tığ gibi

Benimkide yastıksız ve sürekli yüz üstü yatıyor hiç sirt üstü yatmaz uzerinide zar zor örtüyoruz

Kizlar bizde artik sallanmadan uyuyoruz.ama su bahsedilen yonyemle degil.cunku aglamasina hic dayanamam..kendi yontemimden bahsedeyim biraz.yaklasik bir hafta sadece aksamlari yanina yattim.ilkgun yarim saat sonrali gunler 20 dk derken 10_15 dk uyuyoruz artik.tabi donuyo yuzumle gozumle oynuyo kalkmaya calisiyo mizmizlaniyoo,derken tutuyorum donmesin diye ara ara derken uyuyo...iki gundur de gunduzleri kendi yataginda deniyorum ve sonuc basarili..uyuyana kadar bekliyorum basinda sra ara gozunu acip bakiyo bana.bazen basini oksuyorum nazende sirtini.....sallamamak guzelmiss

Bebek arabasiyla ucaga kadar gidebilrsin.orda aliyorlar zaten.emziriyorsa emdir uyur zaten.mamaysa mama vermeye calis.emzik kullaniyorsa rahat ol.ben.4 aylikken.bindim emzirdim her seferinde uyudu.ucagin sesi rahatlatiyo.bn biket alirken rica etmistim bebegim var cam kenari alabilirmiyim.die. giderkende donerkende yanim.bos gelmistim:)sen kafani rahat tut.sikilirsan o zman daha fazla strese giriyon :)

Back