Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizim de 8.ayimiz yarin doluyor.ama dis yok emekleme yok.yalniz degilsinizBizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlanHiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Kilonuz cok iyimis masallahBen abarttım sanırım akşamda aynı kaseyle muhallebi yapıp yediriyorum :)) çorbayı öğleden sonra öğün olarak veriyorlar. Ben çalışıyorum. Sağılmış süt stoğumda bitti bir öğünü çorba olarak yiyor. Akşamda 9:30 gibi muhallebi yediriyorum. 11 de emzirip yatırıyorum. 7. Ay kilomuz 9.290 çıktı
Bizdede ne emekleme ne dis hic bisey yok 18 mart dogumluyuzBizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlanHiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Sizinde maşallahınız var canım. 3150 doğmuştu.Maasallah bizim de 9400 du kac kilo dogmustu
Öyle yediklerinizi ve kilolarınızı söyleyip bizim canımızı çektirmeyin yaaaSizinde maşallahınız var canım. 3150 doğmuştu.
:)Öyle yediklerinizi ve kilolarınızı söyleyip bizim canımızı çektirmeyin yaaa![]()
Biz varız canımBizde daha ne diş var ne emekleme.. Tembel teneke çıktı oğlanHiç diş olmayan var mı bizim gibi..
Biz yakakent. :)Termede calisiyoruz.siz neresindesiniz
Derim kabiz degil ama ek gidaya baslayinca dogal olarak daha kivamli kaka yapmaya basladi. Ama yapana kadar kipkirmizi oluyo. Poposu da oyle. Bazen cani cok aciyo heralde yaptiktan sonra agliyo.Çok geçmiş olsun .Güneşde hep kabız,ek gıdayı kestim,hala sert yapıyor,kıpkırmızı oluyor.Ne oluyor bu bebeklere çok kabız olan var,ne yapsak ki..
Amin. Biz de surekli yasiyoruz bu durumu. Cok korkuyoAkşam oglumu uyuttum 1 saat sonraydı bende yattım, tam o anda uykusunda cıglik atmaya başladı kucagima aldım öyle bi ağladıki hiç böyle ağlamamıştı, babası ve ben ne yaptıysak susmadı yüzü sapsarı oldu ve gözleri bos boş bakıyordu zorla emzirdim birazda okuduk sonra uyudu.ay çok kötü korktum galiba korktu uykusunda allah kimseye evlat acısi göstermesin![]()
Tarhana,yayla,sebze,domatesli sehriye,tavuk suyuna sehriye,diger corbalar kemik sulu azda icine ilik katıyorum seviyor bakalım :)Bana bebek corba tarifi soyleyebilirmisiniz,neler yapiyorsunuz
Ben kemik suyu kaynattim corbanin icine bizde alerji yapti.dana mi kuzu kemigi mi kullandin?Tarhana,yayla,sebze,domatesli sehriye,tavuk suyuna sehriye,diger corbalar kemik sulu azda icine ilik katıyorum seviyor bakalım :)
Yanilmiyorsam senin 3. cocugundu sanirim.digerlerinde kacinci ayda cikti?dis olaylari biraz genetik diyolar ama.bilmiyorum bizimki ne zaman cikar.Bizdede diş yok kabarıklıkta yok üstelik biz sizlerdende büyüğüz
Yeni ise mi basliyorsun canim?hayirli olsun :) dinlenirsin biraz :)) ben de cok isterim haftasonu da olabilir tabii
Ben varim cnm pro uye aradigini bilmiyodum,denk gelmemis mesajin bana
Leylaaaaaaaa , kızlarrrrrrrrr ilk denemeyi yaptım yarı oldu gibi galiba... Park yatağına yatırdım bir sure Kuran okudum sonra ninni salavat getirerek sırtını okşadım tabi o şaşkın dönüp durdu yatakta tabi bu süre 1 saati aştı sanırım Zaman tutmadım sonra ağlamaya başladı bi kaç kez yatır kaldır yaptım snra emzirmek için aldım o sırada biraz uykuya daldı hemen park yatağına koydum uyandı mızkladı yüzüstü doğrulmaya Başladı tekrar elini tuttum pış pış yaptım uykuya daldı oldu mu ya yoksa o anlık mı oldu çok uykusu geldiği için mi Ümit var mı ki .. Devam eder mi bu ayyyy nolur destek verin bana ... Tavsiye yorum çok ihtiyacım var ..Amin ! Ama sen bastan umudum yok diyorsun ordan kaybediyorsun bak :) bizim uyku vaktimiz hep aglayarak gecti bir sure ben stres o stres...sonra babasi yurdisina ckti 2 gun gel kizim basbasa bu sorunu halledelim dedim sakince daha iyi bir duruma geldik gibi...haydi bakalim park yatak denemelere iyi sanslar...mesela gunun bir uykusunu orda yatirmaya calis...etrafini biraz dar et, konus anlat, bak anne yaninda de![]()