• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Perşembe günü transfer günüm adetimin başlangıç tarihinden itibaren 20.güne denk geliyor
Transfer oldunuz mu benim 24 Şubat'ta kontrolüm var şimdi sadece estrofem kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum Martin başında büyük ihtimalle transferim olacak sonucunuzu merak ettim de

Transfer oldunuz mu benim 24 Şubat'ta kontrolüm var şimdi sadece estrofem kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum Martin başında büyük ihtimalle transferim olacak sonucunuzu merak ettim de
Merhaba evet 13. Şubatta transfer oldum bende transfere kadar yalnızca ikisini kullandım bugün transfer günü hariç 6. Günüm henüz test yapmadım 24 şubat test günüm bekliyorum, umarım sürecin güzel geçer transfer anı çok kıymetli ekranda o ışık huzmesinde bırakılışını izle ve iyi olacağına inan ☺️

Kızlar ben elendim 0 çıktı değerim doktor artmaz bu saatten sonra dedi ilaçları bırakıyorum. Rabbşm sizlerden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Merhaba evet 13. Şubatta transfer oldum bende transfere kadar yalnızca ikisini kullandım bugün transfer günü hariç 6. Günüm henüz test yapmadım 24 şubat test günüm bekliyorum, umarım sürecin güzel geçer transfer anı çok kıymetli ekranda o ışık huzmesinde bırakılışını izle ve iyi olacağına inan ☺️
Ayy inşallah hayırlı güzel haberinizi alırız burda merakla bekliyorum 🙏

Kızlar ben elendim 0 çıktı değerim doktor artmaz bu saatten sonra dedi ilaçları bırakıyorum. Rabbşm sizlerden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ya çok üzüldüm ben de merakla bekliyordum inşallah sonraki ay kendiliğinden olur kuzenimin öyle olmuştu doktorlar olmaz dediği halde tüp bebek negatif oldu sonraki aylarda kendiliğinden oldu ben de kendiliğinden olsa diyorum daha transfer olmadım

Belirtin falan varmı canim

Ya çok üzüldüm ben de merakla bekliyordum inşallah sonraki ay kendiliğinden olur kuzenimin öyle olmuştu doktorlar olmaz dediği halde tüp bebek negatif oldu sonraki aylarda kendiliğinden oldu ben de kendiliğinden olsa diyorum daha transfer olmadım
Umarım öyle olur

M
Merhaba kızlar bugün transferimin 9. Günü 3.gün embriyosu twstim tertemiz çıktı. Olsa azda olsa çıkardı diye düşünüyorum ayrıca hiç belirtimde yok umudum bitti. Bugün kan vereceğim azda olsa az bir değerde çıkar 0 çıkarsa yükselmez değilmi 9. Günden sonra
Merhaba kan testi yaptınız mı? Benim 5. embriyosu transfer günü ile birlikte 8.günüm bugün kan testi yapmıştım ve Beta 20 çıktı yükselir mi diye merak ediyorum

M

Merhaba kan testi yaptınız mı? Benim 5. embriyosu transfer günü ile birlikte 8.günüm bugün kan testi yapmıştım ve Beta 20 çıktı yükselir mi diye merak ediyorum
Yaptım bugün 0 çıktı. Umarım yükselir cnm içini ferah tut. Dilerim sizler güzel haberler almışsınızdır. Benim umudum bitti yükselmez 0 dan

Kızlar yarın test günüm ama son 3 gündür regl sancısına benzeyen kramplarım oldu hafif. Sizce bu ne demek meraktan çatlıyorum.
Canım selam ben de aynı durumdayım cumartesi test vereceğim ama son 2-3 gündür adet olacakmış gibi hissediyorum. Beklenen adet tarihim geldi aslında onun için mi bilmiyorum . Senin beklenen adet tarihin gelince mi adet belirtin çıktı ?

Kızlar benim 5. Gün tek 4aa embriyosu ile pozitif çıktı. Bu sitede tırım tırım belirti aradım önceki aylarda hep ve bu beni çok yaralardı. Belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.

Özetle aslında şunu belirtmek isterim, bana özel olan bu belirtilerden en spesifik olanı meme dolgunlaşması ve hassasiyeti oldu. Çünkü neredeyse 2 katına çıktı boyutlar ve Ivf öncesi hiç bir zaman böyle bir değişim yaşamamıştım diyebilirim.

-Transferden 10 gün sonra bi vurup bi kaybolan regl sancıları (bu moralimi bozmuştu test yapmadan önce. Acaba adet mi olacağım diye) ve karnımın değişken kısımlarında kısa süreli ağrılar
-Belim ve sırtımda korona mı oldum yahu dedirten kısa süreli ağrılar
-Meme dolgunlasması hassasiyeti ve damarların epey belırgınlesmesi transferden 3-4 gün sonra başladı ve devam ediyor. 6. Gün civarları hassasiyet geçti gibi hissedip yine üzülmüştüm yüzüstü ağrısız uyuyabildiğim için acaba tutunmadı mı diye üzülmüştüm içten içe.
-Cildimde birçok sivilce çıktı şuan transfer sonrası 16. Gün bu belki progesteron fitilindendir bilmiyorum.
-13. Günde 5 dakika kadar süren mide bulantısı

Canım benim şimdi gördüm mesajını hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım rabbim bizede en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder😕🤲🏻

Transferimin 8.gunu erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm ❤️😍

IMG_20250220_134948.jpg

Arkadaşlar merhaba. Bu sabah transfer oldum Allah’ın izniyle 🤲 yarım saat dinlendirip çıkardılar hastaneden. Normal yaşantına devam et sadece ağır iş yapma dediler. Hastaneden geldim idrarı eve kadar beklettim önce wc sonra bi çorba içtim az dinleneyim derken uyumuşum. Uyandım kendime yemek hazırladım hazır dolaptan ısıtıp yedim çok yorucu olduğunu düşünmüyorum ama hepimizde bu korku mutlaka oluyodur. Acaba tutacak mı korkusu ya hareket ederken bişey olursa korkusu. Ama sürekli yatınca da kan dolaşmıyor mecbur hareket edicez. Sizce bugün yaptıklarım yanlış mı? Ve sizce nasıl hareket etmemi gerekli? Yardımlarınıza ve Duanıza talibim arkadaşlar.

Back